Setarea virtualbox (program de virtualizare)tutorial video

Articolul de fata este o continuare a primului episod din seria virtualbox si se ocupa de setarea acestuia.

Vom crea un hard disk virtual,vom monta o imagine a unui sistem de operare si vom inspecta putin interfata destul de usor de utilizat,a acestui utilitar.

Setarea virtualbox este destul de simpla dupa cum vom vedea in tutorial,este necesara totusi putina atentie la configurarea hard disk-ului virtual,dar sa trecem la treaba !

by Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vizual al vostru acest tutorial video poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (70)

  • Salutare!!!Nu stiu ce sa intamplat caci o data am putut instala XP virtual,acum am sters tot si cand adaug imaginea nu ma ma-i intreaba pres ckey for bot CD, incepe cu setap windous creez partitia face restart si din nou iarasi setap windous .Deci in setarile xp/ului sigur este enabel pres ckey pentru butare .El cand trebue sa porneasca instalarea reia butarea!Prima data o mers! E ceva de la masina?Merci

  • Corleone,la fel am patiti si eu nu am inteles de ce desi am cercetat! dar am observat ca face asa doar daca ai deja un sistem instalat,si vrei sa instalezi altul,dar daca faci new machine...ma rog masina noua nu cred ca o sa mai ai acea problema!Cel putin la mine a mers,cand am dat sa pun sistemul pe o alta masina care nu avea nici un sistem de operare a mers!

  • Buna!am urmat pasii primelor 2 tutoriale despre inst. unei masini virtuale
    am creat masina virtuala si cand o pornesc nu-mi apare wizard-ul pt instalarea sistemului de operare.

  • @Magda: Citit cu atentie !!!

    Sub tutorialul video ai niste recomandari titluri sub care se afla link-uri catre tutorialele care se leaga de acest tutorial!!! Asadar sub acest tutorial vei gasi urmatorul tiltu: "Instalare virtualbox (program de virtualizare) video tutorial"

    Da clic pe acel titlu si te va arunca la primul tutorial despre Virtual Box!! Mai multa atentie si cititi si textu de pe acest site ca de aia exista!! Nu va uitati doar la prezentarea video!!

  • stiu si eu am vazut acele linkuri numai k nu stiam care dintre ele e primul

  • mai am o intrebare de ce imi spune ca dak instalez virtual box nu o sa mai am acces la internet un timp?

Related Post

This website uses cookies.