Setare windows xp – video tutorial

In acest tuorial video va prezentam trucuri si setari care ne pot imbunatati performantele calculatorului si care ne pot aduce un plus de energie pentru un calculator mai putin performant.

Daca avem un calculator cu un cip grafic sau o placa video mai slaba puteti renunta la unele aspecte grafice pentru o mai buna rulare a sistemului de operare.

De asemenea puteti urmarii cum putem sa dezactivam automatic updates, system restore sau in cazul in care memoria ram nu este suficienta cum putem sa-i alocam din windows memorie virtuala.

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

Cristi:

View Comments (80)

  • bravo felicitari cel mai bun sait bobi habar naveam cate chestii trebuie sai faci la un calculator :D

  • O SINGURA INTREBARE AM SI EU ...DUPACE AM FACUT IMAGINE LA WINDOWS IL TRAG PE CD NORMAL SAU TOT IN IMAGINE LAS NERO

  • Imaginea trebuie arsa pe cd in modul "burn image" vezi ca avem noi pe site citeva tutoriale despre treaba asta,fa si tu o cautare in motorul de cautare al website-ului cu cuvintele cheie "imagine iso,cum se arde o imagine si altele.

  • bobi esti super tare.....mai scutit de multe lucruri si cu ocazia asta invatz si eu ceva....ai o cola de la mine

  • Baravo baieti chiar vroiam sa invat lucruri noi si site-ul vostru chiar e ce cautam
    Am mai intrat pe site-uri de tutoriale video dar nu prea am avut ce sa invat felicitari si tineti-o tot asa

  • Salut Bogdan..sal Cristi..
    Vin si eu cu o propunere despre instalarea acestui.."pachet",sistem de operare..care se numeste =Windows XP Ilusion V2 SP3 [Spanish] [www.divxatope.com]=
    Eu l-am descarcat cu utorrentul si va rog,daca se poate sa-l studiati..si sa-mi spuneti ce parere aveti despre el..si daca merita sa faceti un videotutorial..despre el..
    Multumesc.

  • Sergiu.
    In general eu nu agreez sistemele de operare modificate,daca vreau modificari le fac eu cu nlite,dupa cum am aratat si in tutorial-ul dedicat modificarii xp-ului cu nlite.
    Te sfatuiesc sa te feresti de sisteme de operare modificate,incearca sa folosesti un sistem de operare curat,fara nici un fel de modificari.
    Aceste sisteme sunt modificata pe anumite computere care pot functiona foarte bine cu ele,dar cind il instalezi tu pot aparea foarte multe erori.

Related Post

This website uses cookies.