Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Asta inseamna securitate, inainte de toate softurile antivirus, antispyware, firewall, trebuie sa facem reguli clare de acces, e bine sa folosim zi de zi un cont cu drepturi restranse, asa ne vom feri de foarte multe nenorociri.
  Cand vrei sa instalezi ceva, nu trebuie decat sa bagi parola de administrator.
  Asftel, nu o sa mai poata nimeni sa va instaleze tot felul de minuni fara stirea voastra.
  Intotdeauna masurile simple sunt cele mai eficiente.

 2. si totushi se poate… am creat un cont nou (cu drepturi limitate), am activat contul de administrator (root din linux) si i-am pus parola. apoi m-am logat pe contul cu drepturi restranse, am intrat in linia de comanda (cmd) si am folosit programul “runas” (c:\windows\system32\runas) astfel: “runas /user:Administrator ccsetup232.exe”, am introdus parola si a mers instalarea pana la capat. Presupun ca se poate sa se foloseasca si alt cont care are drepturi de administrator, dar trebuie sa aiba o parola setata.

  activarea contului de administrator suprem in windows 7:
  “Control Panel\System and Security\Administrativ Tools” de acolo se porneste aplicatia Loca Security Policy. se alege categoria Local Policies/Security Option iar setarea Accounts:Administrator account status se trece pe Enabled.

  daca gresesc cu ceva, va rog, corectati-ma! 😀

  • si totushi se poate… am creat un cont nou (cu drepturi limitate), am activat contul de administrator (root din linux) si i-am pus parola. apoi m-am logat pe contul cu drepturi restranse, am intrat in linia de comanda (cmd) si am folosit programul “runas” (c:\windows\system32\runas) astfel: “runas /user:Administrator ccsetup232.exe”, am introdus parola si a mers instalarea pana la capat. Presupun ca se poate sa se foloseasca si alt cont care are drepturi de administrator, dar trebuie sa aiba o parola setata.activarea contului de administrator suprem in windows 7:
   “Control Panel\System and Security\Administrativ Tools” de acolo se porneste aplicatia Loca Security Policy. se alege categoria Local Policies/Security Option iar setarea Accounts:Administrator account status se trece pe Enabled.daca gresesc cu ceva, va rog, corectati-ma!   

   Citeste textul de deasupra tutorialului!!! Am scris un UPDATE la articol, nu-mi dadea voie sa instalez nimic pe 7, practic nu-mi aparea fereastra de notificare prin care mi se cere parola de administrator sa instalez softul pentru ca pe contul de Administrator aveam oprit UAC-ul. Daca nu l-as fi oprit si l-as fi lasar Default asa cum vine setat cand instalezi windows 7, in momentul cand as fi incercat sa instalez un soft din contul de user mi-ar fi aparut o fereastra pop-up in care trebuia sa introduc parola de administrator. Repet, nu ma lasa nici cu run as administrator pentru ca pe contul de administrator era oprit UAC-ul

   • Citeste textul de deasupra tutorialului!!! Am scris un UPDATE la articol, nu-mi dadea voie sa instalez nimic pe 7, practic nu-mi aparea fereastra de notificare prin care mi se cere parola de administrator sa instalez softul pentru ca pe contul de Administrator aveam oprit UAC-ul. Daca nu l-as fi oprit si l-as fi lasar Default asa cum vine setat cand instalezi windows 7, in momentul cand as fi incercat sa instalez un soft din contul de user mi-ar fi aparut o fereastra pop-up in care trebuia sa introduc parola de administrator. Repet, nu ma lasa nici cu run as administrator pentru ca pe contul de administrator era oprit UAC-ul  

    ce am facut eu, merge si cu UAC pornit si cu UAC oprit. cand am testat varianta mea aveam si eu UAC oprit si nu-mi cerea parola cand dadeam “Run as Administrator”. deci, nu mi se pare ca ar intra in contradictie cu update-ul tau facut la articol, e doar o completare eventual, o alta cale de a face cam acelashi lucru.;)

    • ce am facut eu, merge si cu UAC pornit si cu UAC oprit. cand am testat varianta mea aveam si eu UAC oprit si nu-mi cerea parola cand dadeam “Run as Administrator”. deci, nu mi se pare ca ar intra in contradictie cu update-ul tau facut la articol, e doar o completare eventual, o alta cale de a face cam acelashi lucru.;)  

     nu ai cum daca nu esti logat pe administrator sa iti instlezi soft credema pe win 7 si vista nu iti cere parola daca nu esit administrator am testat eu cu UAC pornit si cu el oprit cine stie ce balarie de win ti-ai luat care e spart in gura de tot si are gauri de securitate si altele sau cine stii cei scos din el

     • nu ai cum daca nu esti logat pe administrator sa iti instlezi soft credema pe win 7 si vista nu iti cere parola daca nu esit administrator am testat eu cu UAC pornit si cu el oprit cine stiece balariede win ti-ai luat care e spart in gura de tot si are gauri de securitate si altele sau cine stii cei scos din el  

      presupun ca nu ai citit cu atentie sau nu ai citit tot… nu comentez mai mult

     • presupun ca nu ai citit cu atentie sau nu ai citit tot… nu comentez mai mult  

      da scuzele mele nu am citit si mai sus
      app daca va logati ca guest si aveti rds sau cliknet sau ce vi se solicita creeare conexiune mai bn zis are user si parola pe guest nu puteti creea(si nu e creata ca si in cazul contului standard) iar pe alt cont nu cu drept de administrator vine creata din contul de administrator doar dati logare la net nu vi se cere parola de administrator de la contu suprem

 3. egasus08 a zis

  am o intrebare: pe vista daca ai spre exemplu 2 conturi unu cu drepturi de admin si celalat cu drepturi standard,de pe contul standard poti instala programe, chiar daca ai parola pe el, si daca schimbi calea unde se duce programu in o alta partitie decat cea cu windowsul, se instalaleaza programul respectiv?

 4. Cam naspa, nu mai bine e un bakup decit o ameteala ca asta? Iar cu partitiile ar fi bn sa faceti si pentru sta (sa vada partita dar sa nu poata sa o acceseze)! Si va rog eu mmult faceti un tutorial si despre Norton si BitDefenter!

 5. alexandru a zis

  adrian imi dai si mie poza ta care o ai pe deshop pls daca vrei

 6. Ce fain desktop. Vreau si euuuuuuuuuu ! De unde il aveti?

 7. foarte bun tutorial imi plac tutorialele de sistem care te ajuta sa ai un sistem stabil si cred ca asta isi doresc toti . iar voi defiecare data faceti anume ce trebue . as vrea sa va rog ceva mam uitat la tutrialul cu virtual box unde a butat CRISTI de pe cd live ubuntu si spre final spune ca ar fi masini virtuale care ar mari performanta la jocuri, nu ati vrea sa faceti un tutorial despre asta ca multi ar vrea + de performanta . multumesc .

 8. Foarte corect, dar dupa ce ne-am “batut” capul cu tot feluri de erori, acum e foarte simplu si atunci era dar nu stiam de aceasta.Pentru ca voi ne invatati si ne indrumati pe drumul cel mai bun.

 9. Calin si Cronox, repet vi se va cere parola atunci cand instalati un soft de pe contul de user daca pe contul de Administrator aveti pusa parola si UAC activat. Activat pe default adica sliderul de la UAC sa fie la a 2 linie incepand sa numeri de sus in jos, daca o sa va uitati pe dreapta in descrierea chiar o sa si scrie “Default- Bla bla bla”. Deci trebuie neaparat sa ai parola pe Admin si UAC activat ca sa-ti ceara parola prin simplu dublu click (nu cu click dreapta si run as administrator) la instalarea unui soft.

  • Calin si Cronox, repet vi se va cere parola atunci cand instalati un soft de pe contul de user daca pe contul de Administrator aveti pusa parola si UAC activat. Activat pe default adica sliderul de la UAC sa fie la a 2 linie incepand sa numeri de sus in jos, daca o sa va uitati pe dreapta in descrierea chiar o sa si scrie “Default- Bla bla bla”. Deci trebuie neaparat sa ai parola pe Admin si UAC activat ca sa-ti ceara parola prin simplu dublu click (nu cu click dreapta si run as administrator) la instalarea unui soft.  

   da, am inteles asta. dar eu nu vorbeam de nus ce click-uri. vorbeam de comanda “runas” din linia de comanda.

  • Calin si Cronox, repet vi se va cere parola atunci cand instalati un soft de pe contul de user daca pe contul de Administrator aveti pusa parola si UAC activat. Activat pe default adica sliderul de la UAC sa fie la a 2 linie incepand sa numeri de sus in jos, daca o sa va uitati pe dreapta in descrierea chiar o sa si scrie “Default- Bla bla bla”. Deci trebuie neaparat sa ai parola pe Admin si UAC activat ca sa-ti ceara parola prin simplu dublu click (nu cu click dreapta si run as administrator) la instalarea unui soft.  

   da am uitat sa mentionez cand e UAC activ cere parola gresala mea

 10. dami si mie pls linkul de unde tiai luat poza de pe desktop

 11. Buna ziua ; bun tutorial ; cind vreau sa ma loghez pe Guest imi afiseaza : “Windows could non connect to the Sens service Please consult your system administrator ” . ce pot face ca sa ma conectez pe guest ? Multumesc

  • Buna ziua ; bun tutorial ; cind vreau sa ma loghez pe Guest imi afiseaza : “Windows could non connect to the Sens service Please consult your system administrator ” . ce pot face ca sa ma conectez pe guest ?Multumesc  

   Nu ai dat nici un detaliu cu privire la ce fel de sistem de operare ai. NOI NU GHICIM IN STELE! Cumva ai windows Vista Business?

   • Nu ai dat nici un detaliu cu privire la ce fel de sistem de operare ai. NOI NU GHICIM IN STELE! Cumva ai windows Vista Business?  

    Am Widows 7 ; si pe switch user imi apare la fel : “Windows could non connect to the Sens service Please consult your system administrator ” .
    Multumesc

 12. windows 7 ultimate

 13. Interesant tutorialul da si eu doresc rutorial video cu limitarea accesului la anumite foldere sau partitii . Multumesc

 14. Cu user Viorel,START-Run-cmd-net user, apoi te uiti ce nume are administratotul, si inca o datain cmd-net user ‘numele’* si bagi parola care o vrei pentru administrator. Acesta este usor sa ceva puternic securitate…

 15. asta Administrator pentru User

 16. salut prieteni!am auzit ca windows 7 merge si pe 512 mb ram.Intradevar merge chiar folosesc win 7 cu 512 mb ram.Dar,din pacate merge putin greoi.Si de asta am o intrebare:ce as putea face (sa i scot programe inutile din windows sa fac ceva) pentru a merge putin mai bine.Astept raspuns ms mult

 17. sa treaiti va multumesc pt tot cum a zis si cristi solutiile simpe sunt cele mai eficiente

 18. Nu este mai usor si m-ai sigur cu DEEP FREZE?????Asa scap complet de toate coditele de programe ce-mi ramin in partitia de boot

 19. Da vrem tutorialul cu privilegi si cu accesul limitat la foldere !!! Il asteptam

 20. super bun tutorialul. faceti o treaba excelenta. tineti-o tot asa

 21. Georgian a zis

  Salut!
  Am si eu o intrebare.Am pus o parola la administrator si am observat ca nu mai are acea optiune si anume de stergere a parolei.Ma puteti ajuta?

 22. ce windows credeti ca este cel mai bun ? dupa parerea mea este windows xp sp 2 deoarece nu consuma multi rami la fel ca windows 7 .

 23. localhost a zis

  imi zici si mie deunde ai luat wallpaperul acela plisss , sau mi-l dai si mie 🙂

 24. localhost a zis

  cu ai facut sa ni iti apara scrisul sub itele , sub computer , sub cosul de gunoi .etc… , Multumesc Foarte tari tutorialele voastre

 25. Deci mai pe scurt,,ca sa avem timp mai indelungat pc bun, trebuie sa ne cream o parola la cont? nu??

 26. Am activat contul guest ! si am dat sa-l dezactivez si imi zice urm:The Guest account is logged on.Before you can turn off the Guest account,you must switch to the Guest account and log it off.
  Cum il pot dezactiva!!!:(

  • JaW!: Am activat contul guest ! si am dat sa-l dezactivez si imi zice urm:The Guest account is logged on.Before you can turn off the Guest account,you must switch to the Guest account and log it off.
   Cum il pot dezactiva!!!:(  

   Dai restart la PC si te loghezi direct pe contul de Administrator, nu te mai loga pe ala de Guest, si o sa il poti dezactiva.

 27. Multumesc AdriaN !am reusit sal dez…!ms

 28. cum sa pun parola la o carpeta?

 29. cum sa pun parola la o carpeta
  de windous xp

 30. FELICITARI!!!ai fost foarte explicit si am facut antocmai cum ai spus.MULTUMESC

 31. acum ca mai am inca un cont de user obsrv k au aparut si unele probleme….am netu de la RDS…si pe noul user nu se conecteaza tot timpul de prima data(sper sa nu fie decat o intamplare de retea)iar messul nu merge nici el corespunzator…nu mai ami arata acele “emoticoane” 🙂 (pictograma lor),pe cand pe Administrator le afiseaza…ami puteti spune din ce cauza ar putea fi asta??:(

  • Andrei BC: acum ca mai am inca un cont de user obsrv k au aparut si unele probleme….am netu de la RDS…si pe noul user nu se conecteaza tot timpul de prima data(sper sa nu fie decat o intamplare de retea)iar messul nu merge nici el corespunzator…nu mai ami arata acele “emoticoane” (pictograma lor),pe cand pe Administrator le afiseaza…ami puteti spune din ce cauza ar putea fi asta??:(  

   Reinstaleaza Yahoo Messenger logat fiind pe user si nu pe Administrator si la instalare, in loc sa dai dublu click pe kitul de instalare, da click dreapta si alege run as administrator (nu ai spus ce windows ai, xp vista sau 7, noi nu ghicim in stele!) si daca cere parola, bagi parola de administrator. Sau lasa Mess-ul asa cum este si in loc sa dai dublu click pe iconita sa il rulezi, la fel, da click dreapta pe iconita Yahoo Messenger de pe Desktop si alege run as administrator

 32. Windows 7….o sa incerc.Multumesc

 33. Am incercat mai intai a doua varianta dar nu a functionat,api am sters mess-ul de pe al doile user cu rezultatul de a se sterge doar acele setari suplimentare de culoare…dar nu si programul implicit,apoi am incercat sa reinstalez messengerul dar nu mi-a dat voie,i-am dar restart cum cerea,dar nu asta era problema,tot nu mergea instala (peste)apoi am mers pe Admin si l-am sters complet pe primul,si am revenit in al doilea user sa incerc iar sa-l instalez(accepta numai cum ai spus -ca administrator,fara a cere parola)dar nu amers nici de data asta se oprea la step 4 din 4 din acela motiv de eroare ca mai sus.
  Nu am avut de ales si m-am reintors in Admin unde am reusit sa-l reinstalez,si cand am revenit in noul user am gasit aceeasi problema.
  Bine asta nu este ceva foarte important,ca baiat nu stiu toate porcarioarele astea 🙂 😉 si erau bine sa le vad….dar nu este o piedica,si probabil ca asa este Windows 7 mai aspectos dar totusi mai putin flexibil (probleme minore intalnite si de tine care XP-ul nu le are).Insa multumesc pentru sfat mi-a fost de folos in incercarea de ami cunoaste PC-ul.

 34. cum se poate seta ca o partitie sa fie protejata la scriere, dar sa se poata accesa datele de pe ea?

 35. contul meu este cu numele de Adiministrator nu pot sa-l schim asta nu conteaza dar dupa ce iam pus parola nu mai pot sa-i dau remove cu poti tu au cum ai zis,ma poti ajuta? vreau sa-i dau remove la parola

 36. te rog imi dai o imagine iso cu windows 7

  • AdrianGudus a zis

   eduard: te rog imi dai o imagine iso cu windows 7  

   O poti descarca gratuit de AICI (32 biti) il poti folosi gratuit 90 de zile dupa care poti da Rearm pentru a activa iarasi cele 90 de zile. Ai by default 90 de zile si le mai poti avea inca de 3 ori tot 90 de zile prin Rearm. Daca nu stii ce vreau sa spun cu functia Rearm ai AICI un tutorial video in limba romana

 37. AdrianGudus a zis

  Tot pentru eduard: Ca sa descarci imaginea ISO dai click dreapta pe primul cuvant AICI scris cu rosu si alegi Copy Link Location (sper ca folosesti Firefox ca browser) apoi deschizi un nou tab sau o noua fereastra si in bara de adrese dai click dreapta si Paste si dai Enter si iti va da sa descarci imaginea ISO

 38. Vrem un tutorial despre modificare privilegiilor pentru partitii, foldere si fisiere.
  Multumim !

 39. Imi poti da si mie un link cu imaginea ta de pe desktop te rog? Daca se poate fara semnatura “videotutorialul.ro”
  Multumesc si astept raspuns 🙂

 40. Credeam ca postati toate comentariile ale tuturor vizitatorilor. Am facut ceva gresit, sunt ceva reguli pe care l-am incalcat? de ce nu imi postati comentariile? doar ca am vrut sa ajut o persoana? e al 2-lea comentariu pe care nu il lasati intr-o saptamana.
  Dupa fiecare prezentare la fiecare tutotial spuneti sa folosim rubrica de comentarii, dar pentru ce ne batem capu si timpul sa scriem daca voi nu ne lasati. Aveam o parere buna despre acest site si imi facea placere sa privesc tutorialele voastre, dar mi-am schimbat parerea despre voi.
  PS: si nu sunt singurul si nici nu voi fi.

  • AdrianGudus a zis

   bebe407:
   Credeam ca postati toate comentariile ale tuturor vizitatorilor. Am facut ceva gresit, sunt ceva reguli pe care l-am incalcat? de ce nu imi postati comentariile? doar ca am vrut sa ajut o persoana? e al 2-lea comentariu pe care nu il lasati intr-o saptamana.
   Dupa fiecare prezentare la fiecare tutotial spuneti sa folosim rubrica de comentarii, dar pentru ce ne batem capu si timpul sa scriem daca voi nu ne lasati. Aveam o parere buna despre acest site si imi facea placere sa privesc tutorialele voastre, dar mi-am schimbat parerea despre voi.
   PS: si nu sunt singurul si nici nu voi fi.

   Nu e cazul sa te agiti atat de mult! Toate comentariile pe care le dau vizitatorii sunt oprite pentru a fi moderate. Vor fi aprobate aba dupa ce le citim deaorece mai sunt unii care pur si simplu injura sau dau link-uri catre alte site-uri. Vrem sa pastram o rubrica de comentarii decenta, fara spam, jigniri, sau link-uri rau intentionate prin care vizitatorii nostri se pot virusa accesandule.
   Aveti rabdare ca acestea sa fie aprobate si revizuite de catre un administrator.

   • AdrianGudus: Nu e cazul sa te agiti atat de mult! Toate comentariile pe care le dau vizitatorii sunt oprite pentru a fi moderate. Vor fi aprobate aba dupa ce le citim deaorece mai sunt unii care pur si simplu injura sau dau link-uri catre alte site-uri. Vrem sa pastram o rubrica de comentarii decenta, fara spam, jigniri, sau link-uri rau intentionate prin care vizitatorii nostri se pot virusa accesandule.
    Aveti rabdare ca acestea sa fie aprobate si revizuite de catre un administrator.

    </blockqu

    AdrianGudus: Nu e cazul sa te agiti atat de mult! Toate comentariile pe care le dau vizitatorii sunt oprite pentru a fi moderate. Vor fi aprobate aba dupa ce le citim deaorece mai sunt unii care pur si simplu injura sau dau link-uri catre alte site-uri. Vrem sa pastram o rubrica de comentarii decenta, fara spam, jigniri, sau link-uri rau intentionate prin care vizitatorii nostri se pot virusa accesandule.
    Aveti rabdare ca acestea sa fie aprobate si revizuite de catre un administrator.

    Nu, nu ma agit chiar deloc. Imi place site-ul asta si va respect. dar cum am mai spus nu s-a postat un comentariu de al meu si de aceea am fost nervos. SCUZE!!!!
    Sa nu uit, azi am instalat si eu Ubuntu 11.04 si sunt foarte multumit, chiar de pe scriu acum. Sa faceti cate mai multe tutorial despre Linux. Va salut

 41. Corect , la fel cred ca am proceda cu totii daca am avea un site cu asa mult trafic : 1 Nu mi-ar conveni sa posteze totii link-uri catre orice site ,
  2 Nu as permite LIMBAJ INDECENT SI JIGNIRI aduse altor useri sau administratorilor site-ului , cred ca toata lumea e deacord cu asta!

 42. de ce cand am activat contul de guest nu am internet??? am windows 7 ultimate original si net de la RDS. cand incerc sa fac o noua conexiune la net in contu de guest imi spune acces denied. pe contul de administrator merge totul perfect. afutor!!!!!!!!!

 43. Interesant tutorialul, da și eu doresc tutorial video cu limitarea accesului la anumite foldere sau partiții . Mulțumesc anticipat!

 44. salut am creat un cont de administrator fara sa vreau,iar acum la conturi apare yonutz(administrator)[asta este cont meu]2 Administrator(administrator){asta e cel creat de mine} si 3guest!intrebarea este ca atunci cand dau clik pe cont meu(yonut)apare ca si cont standard iar daca vreau sa dau sa fieadministrator nu merge!am intrat si am incercat dp cont acela (Administrator)sa fac asta (adica sa imi dau din nou din standard in administrator dar nu merge)ce este de facut?id ionut_gabriel46

 45. de unde ai imaginea ca o vreau si eu

 46. Foarte frumoasa prezentare, felicitari Adrian si echipei voastre. Eu intodeauna urmaresc tot videotutorial de la inceput pana la capat. Asa imi place mie sa stiu despre ce este vorba in acel video.

 47. Salutare tuturor, am o intrebare…
  Daca am mai multe conturi nu ingreuneaza activitatea pc-ului si performanetele acestuia
  ma refer la ram

 48. Adriane , te rog spune mi si mie cum pot interzice o partitie la un user guest pt ca in rest am inteles din clipul tau totul , foarte util

 49. salut cind va apucati sa faceti conturi si alte cele sa va facei o imagine de siguranta ca alfel stricati pc.

 50. Salut admin
  Am creat un nou user si cand vreu sa ma loghez pe el se stinge de 2-3 ori imaginea si apar din nou iconitele cu useri
  Am activat contul de oaspete si tot la fel
  Tre facut ceva la antivirus , precizez ca am w7 de 8 luni in pc si vroiam sa-i creez fetitei de 6 ani un user sa faca ea ce vrea pe el

 51. Salut ADRIAN am si eu o problema eu am sters contul administrator si am un cont local sau user nu stiu cum sa I spun si acum se pare ca nu merge sa sterg si sa instalez nici un program ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune cum as putea readuce contul administrator inapoi Multumesc

 52. de unde ai poza de desktop????????
  dami si mie un link!!!

 53. A mai fost facut un tutorial cu privire la accesul limitat la foldere ?

 54. Fa un tutorial cu connect to a smart card care iti apare acolo la pop up ul ala

 55. jianu mihaela a zis

  AM UN HP-MINI.L-AM RUGAT PE NEPOTUL MEU SA MI-L SETEZE,SI CIND AM INCERCAT SA SCHIMB PAROLA CONTULUI DE UTILIZATOR,A AFISAT CA WINDOWS REFUZA!?CE MAI E SI ASTA?DE CE?

 56. Salut Adrian,
  Am si eu probleme cu rularea unui program (in windows 8) de pe contul de utilizator standard, de fiecare data imi cere parola de administrator . Alte aplicatii ruleaza fara parola. Mentionez ca i-am dat share, i-am umblat la proprietati, dandu-i full control si spre deosebire de celelalte aplicatii peste iconita lui apare si imaginea windows. Mutumesc

 57. Salut. Am si eu o intrebare.
  As vrea sa creez un user care sa aiba dreptul de a deschide doar un browser, iar pe internet sa poata deschide doar o pagina anume.
  Deci nu vreau sa poata avea acces la nici un program. Doar o singura pagina de net.
  Cum as putea face asta?

 58. Buna. Am o mica problema cu conexiunea la internet pe contul de guest (W7), imi da mesaj eroare: “The wizard cannot create the connection”. Mentionez ca pe contul de administrator sau de user account nu am nici o problema. Cum pot remedia situatia?

  • La crearea conexiunii pe contul de administrator ai setat ” Allow others to use this connection”? Nu am folosit mai multe conturi, dar teorretic daca bifezi aceea casuta poti folosi conexiunea si pe contul de guest.

 59. Buna ziua!Am si eu o problema cu CCU-ul asta! am urmat totii pasii care i-am vazut prin tuturiale am citit o gramada de pareri dar windows-ul asta nu e de acord cu mine.Pur si simplu cand ajung la Modificare setari control cont utilizator si dau click imi apare ferestruica aia mica unde imi scrie ca pt a continua sa scriu parola de utilizator apoi sa apas Da …parola o stiu desi am scos-o atunci cand se deschide calc sa nu trebuiasca sa o bag de fiecare data …problema e ca vreau sa bag parola dar nu are nici un locas anume unde asi putea sa o bag si apoi sa apas pe Da! Ce pot face in cazul asta? Ma deranjeaza ca abia ce mi-am luat laptopul si vreau si eu sa imi instalez una alta pe el si nu pot …Va rogsa ma ajuta-ti cei care ati mai trecut prin astfel de problema sau sunte-ti cunoscatori! Multumesc

 60. Salut
  Aveam doua conturi Administrator pe pc.
  Unul dintre ele l-am facut Limitat celalat cu cont de administrator l-am sters.
  Acum nu mai pot creea nimic,nu mai am nici un cont in care sa fiu administrator il am doar cel limitat.
  Cum pot sa fac sa am din nou cont administrator?
  Folosesc windows xp

 61. Ionuț Raiciu a zis

  Salutare Adrian, de unde pot face rost de imaginea de pe desktop-ul tău.
  Mulțumesc!

 62. Madalin Dragos Farcas a zis

  Salut! Ar fi fost interesant sa ne aratati si cum am putea face ca acest cont de invitat sa aibe acces limitat la foldere,fisiere partitia D etc asa cum se intampla cu calculatoarele de la anumite locuri de munca.
  Spre exemplu;daca vine cineva la mine si vrea sa stea pe net,eu sa pot pleca linistit din camera stiind ca el cu acest cont de invitat nu poate sa imi umble prin poze, video sau sa copieze fisierele mele sa le stearga sau mai stiu eu pe unde sau ce sa faca, adica sa spioneze sau sa imi ”fure” vreun proiect la care lucrez.
  Va multumesc!

Trackbacks

 1. […] Daca nu stiti sa stergeti sau sa creati un cont, noi avem deja un tutorial pe aceasta tema numit: Securizarea, crearea si modificarea conturilor de utilizator in Windows XP, Vista sau Windows 7. Aceasta mica aplicatie nu face decat sa tina minte rezolutia pentru fiecare user in parte si sa o […]

 2. […] sa parolati contul de Administrator in Windows, noi am realizat in trecut un tutorial video pe tema Securizarea, crearea si modificarea conturilor de utilizator in Windows XP, Vista sau Windows 7 – daca sunteti fortati de imprejurari si trebuie neaparat sa va accesati contul de pe […]

Speak Your Mind

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.