Schimbare server pentru imbunatatirea serviciilor – acesta nu este un tutorial

Dragi nostri de astazi videotutorial.ro a trecut pe un alt server, speram ca acest server sa va ofere un confort mai ridicat in utilizare si o fluiditate in vizionarea tutorialelor, daca cineva intimpina probleme in utilizare i-l rugam sa ne anunte pe rubrica de comentarii sau pe comentarii rapide.

Singura problema pe care noi am observat-o este cu browser-ul internet explorer versiunea 6, care nu poate sa afiseze tot timpul sidebar-ul din extremitatea dreapta a site-ului, aceasta problema nu este de la noi, ea se datoreaza browserului care este destul de vechi.

Pentru utilizatorii de internet explorer 7 sau internet explorer 8 nu vor fi probleme.

Noi o sa evoluam si in continuare pentru a va putea oferi servicii din ce in ce mai bune .

Serviciile noastre vor ramine in continuare gratuite, nu se va percepe nici un fel de taxa pentru vizionarea tutorialelor.

Ca de obicei asteptam parerile si propunerile voastre pe rubrica de comentarii sau pe adresele noastre de mail.

cristiteo@gmail.com

bobypelu@gmail.com

Cu respect videotutorial.ro

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (33)

  • buna treaba baieti. in fiecare zi ma uit sa vad daca ati adaugat vreun tutorial. Faceti o treaba excelenta. As prefera sa faceti un set de tutoriale despre Microsoft Office.

  • Foarte bine. Sunt un user-fan pt. voi si tutoarialele voastre foarte utile. Succes in continuare !

  • Sunteti super tari.Indiferent de tutorial ,daca imi este folositor sau nu ,aveti nota 10+.SUCCES IN CONTINUARE


  • Oleeee!!! aici vreau emoticoane din-alea care tipa ,vreau forum,chat :D vreau multe eu =)) ..voi,ceilati ce mai vreti? :D

  • Cand schimb vizionarea unui material cu altul apare acest blocaj:
    A script on this page is causing Internet Explorer to run slowly. If it continues to run, your computer may become unresponsive.
    Do you want to abort the script?
    Cum se poate remedia?

  • @armeanu:
    Se intimpla sata pentru ca ai internet explorer 6, dascarca versiunea mai noua 7 sau 8 beta si n-o sa se mai intimple asta.
    Deasemenea poti folosii si alt browser, mozilla firefox, opera, safari, google chrome sau oricare altul in afara de internet explorer 6 care este un browser foarte vechi.

  • Sunteti super ..boby..ce spuneai despre partea din dreapta a site-ului (cumva sus?) ..nu se vede nici cu Opera(v.9.64-ultima, nici cu Mozilla Firefox(v.3.08-ultima),nici cu Internet Explorer(v.8.beta) [cel putin mie nu mi se vede]

  • stati..acum a inceput sa mi se vada..deci se vede dar dupa multe minute de asteptat ..sry pt dublu post

Related Post

This website uses cookies.