Salvare avatare Yahoo Messenger si activare multi messenger fara nici un soft – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum putem salva avatarele prietenilor din reteaua Yahoo Messenger, cum putem face backup avatarelor proprii si cum activam multi messenger, toate acestea fara nici un soft sau serviciu online pentru Yahoo Messenger.
Cu siguranta s-a intamplat ca un prieten din lista voastra de Messenger sa aiba un avatar frumos si probabil v-ati fi dorit sa-l aveti si voi. Nimic mai simplu! In tutorialul de astazi o sa vedem cum putem salva avatarele prietenilor din lista de Yahoo Messenger. Nu trebuie decat sa facem vizibile folderele ascunse din sistemul de operare si sa navigam pana in locatia corecta pentru a le deschide cu Paint (ce vine odata cu Windows-ul) ca mai apoi sa le salvam intr-un format vizibil si de catre Windows Photo Viewer. Deasemenea daca ati schimbat mai multe avatare de-a lungul timpului si doriti sa le faceti un backup pentru a le avea in cazul unui reinstal de Windows, tot in acest tutorial o sa vedem cum putem face asta. In timp se poate intampla sa stergem din greseala imaginile originale pe care le punem la avatar si am dori sa le recuperam, dupa un reinstall de windows sa le avem chiar daca nu mai detinem pozele originale. Tinand cont ca Yahoo Messenger va salva de fiecare data o dublura mai micuta a imaginii originale in folderul de instalare Yahoo Messenger, putem profita de acest lucru si le putem salva chiar daca nu mai avem imaginea originala la dimensiune marita, macar vom ramane cu avatarul. Un lucru foarte putin stiut este si faptul ca Yahoo Messenger va salva mereu ultimul avatar setat, pe serverele Yahoo. Inca o metoda pe care o putem exploata pentru a ne recupera ultimul avatar pe care l-am avut pe Yahoo este sa ne adaugam in lista propriul id ca mai apoi sa putem salva avatarul procedand ca si in cazul salvarilor de avatare ale prietenilor. In ultima instanta mai putem parcurge cativa pasi simpli pentru a activa optiunea de a ne loga pe mai multe id-uri, mai exact vom activa multi messenger putand astfel sa stam logati cu mai multe id-uri in acelasi timp de pe acelasi calculator. acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul video pentru a vedea cum trebuie sa procedam exact.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (53)

  • Buna Seara
    A-si avea o propunere de un tutorial daca se poate:
    Softul se numeste Imesh este un program de mesagerie din cate am inteles si vazut,si va rog frumos sa faceti daca se poate un tutorial cum se instaleaza si etc...
    Va Multumesc

  • dc spune de pe ip 188.24. restu oricum se schimba ca acesu la videotutorial,ro e restrictiona iar pe restu linux tutorial si blog tutorial ca sunt banat ? ca astazi mia mers pana pe la 2 3

  • si de pe ip asta spune la fel pe blog tutiral si pe linux tutorial doar asta imi merge cu acest ip daca puteti sa imi raspunda adi sau cristi pe adresa de mail cea de la coment ca nu stiu cand mai intru d epe stik multumesc anticipat

  • salut da si la mine face la fel numai ca eu nu pot intra pe blog pe restul ma lasa. O banat pe careva si din cauza la ala nu mai se poate intra cu ip 188.24 dar nui corect asa

    • adrian24:
      salut da si la mine face la fel numai ca eu nu pot intra pe blog pe restul ma lasa. O banat pe careva si din cauza la ala nu mai se poate intra cu ip 188.24 dar nui corect asa

      Gata s-a rezolvat, goleste cache-ul browserului daca ai probleme.

  • ar trebui alta metode de restrictionare nu stiu cum ca asa pe ip se nimereste del are si alta persoana care na facut nimic

  • Foarte faina chestia cu avatarele, multimesu il stiam de mai demult, dar daca nu gresesc daca scrii valoarea 5 iti deschide 5 ferestre si daca scrii mai mult atata iti deschide (eu asa stiam).

  • Adrian te rog , daca se poate sa faci un tutorial despre Arch Linux deoarece am auzit numai lucruri bune despre el, si totusi nu am reusit sa il instalez intro masina virtuala . Tineteo tot asa !

  • Imi cer scuze ca va zic dar acest tutorial cu multi messenger fara nici un soft a mai fost postat pe un alt site de tutoriale IT chiar de catre un fost "videotutorialist" de aici.Ma rog eu doar am zis.

    • Augustin:
      Imi cer scuze ca va zic dar acest tutorial cu multi messenger fara nici un soft a mai fost postat pe un alt site de tutoriale IT chiar de catre un fost “videotutorialist” de aici.Ma rog eu doar am zis.

      Augustin , stiu si eu acel site unde a fost postat , dar a fost postat si inaintea aluia cu mult timp in urma. Oricum este binevenit si aici ptr ca inca multi funi videotutorial.ro nu stiau asa de asa ceva (luam un pic de aici , un pic din alta parte , si ne intregim cunostiintele in ale PC-ului))

Related Post

This website uses cookies.