Rezolvarea erorii BOOTMGR is missing prin repararea boot manager-ului din windows 7 – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial vom reapara Boot Manager-ul din windows, probabil ca ati intalnit macar odata aceasta eroare la pornirea calculatorului ” BOOTMGR is missing “, aceasta problema vine de la deteriorarea sau lipsa Boot Manager -ului din windows.
Rezolvarea este una simpla, introducem DVD-ul cu windows 7 si bootam, dupa asta vom parcurge pasii din tutorial si gata, nu dureaza mai mult de 5 minute.
Multi dinte voi probabil ati trecut la reinstalarea sistemului de operare cand ati intalnit eroarea BOOTMGR is missing, nu trebuia sa va grabiti, trebuia doar putina rabdare.
Boot Magagerul se poate strica din diferite motive: virusi, troieni, progarame agresive de curatare, glume facute de prieteni, comenzi grsite in CMD.
Boot Managerul nu pote fi sters din gresala, acesta este protejat la stergere, este marcat ca Read Only de catre sistem, chiar daca debifati Read Only, tot nu-l veti putea sterge, asa ca stergerea accidentala iese din discutie.
Spor la treaba !
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Cismaru Cristian
Atentie:


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (148)

  • Multumesc pentru tutorial,am folosit de cateva ori aceasta metoda de reparare si a functionat cu succes.Din cate imi dau seama acest tutorial este filmat..daca este asa te felicit,asta inseamna ca pe videotutorial.ro se deschide o noua etapa in care noi,astia mai bleguti(dar multi) vom avea parte de materiale mault mai interesante.

    • Salut. am o prolema cu windows Vista Ultimate am sp1. si nu pot repara windowsul nu imi arata repair, cum pot sa il repar windowsul am nevoie de ajutor. am multe programe si fisiere importante si nu reusesc sa repar windowsul depe dvd. ajuta-ma ... multumesc

    • AM sters si Restore dela windows sa pot da restore am incercat ai alte programe dar nu reusesc. nici la registri sa umblu, nu pot face nimik am incercat toate modalitatile nu po tsa rusesc sa ii schimb. ajuta-ma ...

  • Cristy dc nu faci un tutorial despre instalarea windows 7 cu camera video chear mi-as dori =i sa te vad in actiune multumesc!!!

    • costy: http://www.youtube.com/watch?v=3yGpc0-Q0jg

      Exista deja tutorial despre instalarea Windows Vista. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta: instalare si optimizare windows vista, dai enter si vei gasi tutorialul. Windows 7 se instaleaza la fel ca Vista si tot ce sa spus acolo pentru optimizare poti folosi si pe Windows 7

  • Felicitari pt. tutorial, eu nu am patit-o nici o data si chiar daca pateam aveam clona la c: cu acronis.Cand ai probleme cu Boot Manager -ului, nu mergea tasta F8? Ar fi mai simplu, ca acolo apare Repair etc.

  • Eu am o parere proasta despre reparari si backup-uri in windows ,adica mai bine faci o noua instalare daca scartzie ceva si formatezi de trei ori partitia pe care instalezi

  • Salut Cristi. Acum 2-3 luni m-am intanit si eu cu aceasta problema numa ca la mn am mai avut o problema nu imi mergea unele softuri de ex internet explore 9 nu mai functioneaza,tuneup si altele imi apare o eroare cu mesaju ca softu respectiv numai functioneaza.Ma uit la tutorialele voastre cu mare drag daca nu erati voi imi stricam pc-ul de 1000 de ori.Intr-un tutorial viitor poate puteti sa faceti un tutorial cum putem face teme pentru windows 7. Va multumesc pentru cea ce faceti pentru noi amatorii,mult succes in continuare.

    • nustiu: Ce inseamna NTRL is missing  

      De fapt este vorba despre NTLDR , acesta este loaderul ce incarca fisierele importante din sistemul de operare necesare la pornire, daca NTLDR (NT loader) lipseste sistemul de operare nu pote fi incarcat.
      Cauze sunt multe, cel mai adesea este din cauza ordinii gresite a hard disk-urilor in bios, este posibil sa fie si din cauza unor stick-uri sau cititoare de carduri introduse pe usb etc etc.
      NTLDR este acelasi lucru cu Grub sau Syslinux de pe linux, ambele au misiunea de a incarca fisierele necesare la pornirea sistemului de operare.
      Pe windows vista sau windows 7 nu se mai foloseste NTLDR, loaderul a fost schimbat cu Windows Boot Manager, acesta este mai simplu, erorile sunt mai usor de reparat, acesta l-am reparat eu in tutorialu-ul de mai sus.
      Poate o sa fac si un tutorial despre asta.

  • da... super tutorialul. si eu am avut aceasta problema si nu am cautat rezolvarea. am bagat cd cu windows si l-am reinstalat

  • tare bravo .. dar cristi tot nu am putut rezolva problema cu rdll nor found ..am incercat cu tune up cum ai zis dar nimic ... dak stii ceva te rog ms :D

Related Post

This website uses cookies.