Pune-ti Android pe televizor cu mini pc-ul MK908, teste

A venit vremea sa va arat cum se misca micul nostru stick MK908 cu Android pe televizor, cateva teste ca sa va faceti o idee, miscarea air mouse-ului Mele F10 si un scurt preview cu aplicatia de control de pe telefon RKRemoteControlV2.0.2 (o aveti mai jos la download).

Trebuie sa specific ca aplicatia de control merge doar cu procesoare Rckchip 3188.
Dupa cum veti vedea si-n tutorial mini pc-ul Android Tronsmart MK908 se misca foarte bine, nu are niciun fel de probleme cu incarcarea paginilor web, cu rularea continutului flash in browser (chiar daca suntem pe JB 4.2.2. Pe YouTube totul functioneaza perfect, fisierele video sunt incarcate imediat, fara sacadare sau frame skipping.

In Quadrant standard micul nostru stick cu Android a reusit sa depaseasca HTC One X care este un telefon de 2000 de lei.
In jocul Riptide GP totul a functionat perfect, chiar daca accelerometrul era remote, pe telefon, rulat cu ajutorul aplicatiei RKRemote Control, aplicatie despre care vom discuta mai pe larg cu alta ocazie. Acest stick nu are accelerometru iar telecomanda nu poate fi folosita pentru jocuri, aveti nevoie de un gamepad sau de aplicatia RKRemote Control care are: touchpad, tastatura, telecomanda, gamepad si gamepad cu accelerometru.

Pret Mini PC-uri (Windows, Android)

Cei care se indoiau de calitatile si performanta lui Tronsmart MK908 au acum dovada ca acest mic dispozitiv poate face orice face si un telefon de ultima generatie. marele avantaj este ca acesta poate fi conectat la televizor, pe care-l transforma intr-ul tv super SMART.
Va rog sa-mi transmiteti pe rubrica de comentarii ce vreti sa vedeti in continuare, ce va intereseaza la acest mini PC.
Download RKRemoteControlV2.0.2.apk (zip)


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (106)

  • Încă aștept să-i văd potențialul și cred că o să mă înfig la unul, după ce-mi iau un telefon și un tv mai țeapăn.Probabil că o să apară ceva mai bun până atunci.

  • am un tv samsung smart dar parca as vrea sa fie si mai smart. cred ca solutia asta este cea mai buna mai ales ca tv meu e cam pretentios in a reda unele dintre fisiere video gen .flv si jocuri mai deloc free.

  • Citeste si subtitrari? Poti face un review si la Mini PC S400? care am inteles ca este mai bun...

  • cristi, fa un tutorial daca se poate despre programul system mechanic, mersi mult.

  • Razvan: Citeste si subtitrari? Poti face un review si la Mini PC S400? care am inteles ca este mai bun…

    O sa fac un tutorial despre calitatile si abilitatile multimedia ale acestui mic gigant. Acolo voi ataca toate aspectele de care sunteti interesati: codecuri, subtitrare, rezolutii suortate, accelerare hardware si alte trebuiri de genul asta.
    Oricum va spun inca de la inceput ca bate aproape orice media player, cel putin pe WD Media Player (media playerul meu) l-a dat in rusine, daca punem la socoteala rularea continutului flash in browser.
    S400 are acelasi hardware, daca ceva diferentiaza aceste dispozitive, este doar stratul software care va fi optimizat cat de curand.

  • Felicitari!..Tutoriale pe intelesul tuturor. Bravo! ...Eu astept ceva despre XBMC. Cum ruleaza si cat consuma.

  • In primul rand FELICITARI pentru ca ne-ai indrumat catre acest ''mic gigant'', un super mini pc pentru cei care vrem sa ne transformam TV-urile in veritabile Smart-uri.
    Dar stii cum e: acum vrem cat mai multe informatii, tutoriale despre el, fiecare dupa necesitatile lui. De exemplu eu si colegii mei de la servici suntem foarte curiosi cum se descurca cu citirea de pe un HDD extern (cu alimentare la priza), cum legam ''minunea'' la internet (router), cum folosim un joystick pentru jocuri, cum sa setam corect si celelalte optiuni din meniu (nu am folosit niciodata tableta sau smartphone), putem folosi de exemplu telecomanda LG Magic Motion (de la smart-urile LG)?
    Deocamdata atat, asteptam cu nerabdare urmatoarele tutoriale despre acest mini pc.
    Oricum , SUPER TARE. Bravo!

  • Salut!
    1. Se poate conecta acest dispozitiv la un lcd fără port USB? Am un samsung lcd mai vechi, nu are port USB, în schimb are port HDMI.
    2.Jocurile multiplayer pot fi controlate cu 2 dispozitive? Întreb în ideea că petreci o seară cu un amic şi te bagi la un joc unul contra celuilalt simultan, gen curse maşini, tenis, sporturi de contact, etc.

Related Post

This website uses cookies.