Programul de remote control si remote asistenta de la logmein-tutorial video

In acest tutorial video vom demonstra cum se poate controla un computer de la distanta printr-un browser cu ajutorul serviciilor companiei logmein si a unui program free ( gratuit ) tot de la logmein.

Pentru acest lucru este necesara doar o adresa valida de email si completarea unui simplu formular,dupa completarea acestuia vom primii un email care contine un link de confirmare pentru finalizarea validarii contului.

Daca folosim browserul firefox,vom putea beneficia de o extensie pentru a ne facilita un control mai bun al computerului pe care dorim sa-l controlam de la distanta.

Acest software poate avea si o fata mai intunecata daca se afla in miinile unui ” prieten ” nu tocmai bine intentionat,tocmai de aceea fiti atenti la tutorial.

Cineva cu intentii rele si cu citeva cunostinte IT “scapat” pentru 5 minute singur cu computerul nostru poate prelua controlul de la computerul lui aflat la distanta fara ca noi sa ne dam seama.

In concluzie aveti ocazia sa invatati cum se controleaza un pc de la distanta,dar si cum sa ne ferim de o persoana rau intentionata care poate incerca acest lucru.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (83)

  • Ce motiv ai avea sa le downloadezi ?
    Sa-ti ocupi spatiul pe hard ?
    Oricum platim noi serverul pentru toata lumea !
    Iti garantam ca acest site o sa fie gratuit pentru totdeauna !
    Si oricum trebuie sa vi mereu,ca lansam in fiecare zi tutoriale noi !
    Ce ti-e frica ca nu ne mai gasesti ?
    Stai linistit ca avem deschis non-stop !
    Si daca vii mereu ai numai de cistigat !
    Sau esti adeptul proverbului ce-i in mina nu-i minciuna ?
    Nu mai fiti asa calici dragii nostrii !
    Lasati mentalitatea de Romani in urma !

  • Va este frica ca se darama website-ul videotutorial.ro si nu mai apucati tutoriale ?
    Sa se dea cite unu sa ajunga la toata lumea !!!
    Aia care stau la coada nu mai apuca nimic !
    De miine se dau tutoriale numai pe baza de relatii !!
    De miine se intra numai cu spaga !
    Cine nu are pile nu intra pe acest site !
    A bagat marfaaaaaaaaaa !!!!

  • De ce stati domne le coada ?
    Ce se da aici ?
    Au bagat tutoriale proaspete ?
    Tine-mi si mie rind vecine !

  • Hai sa-i impuscam pe dictatorii astia care ne tin infometati de tutoriale !
    Domnule nu mai exista tutoriale in tara asta pentru ca se fura !
    Uite ce vile au hotii astia de la videotutorial.ro !

  • deci man nu am cuvinte sa faci 2 tutoriale pe zi e ceva, nu am mai vz asa ceva in Romania(defapt nu prea ai ce vedea in Romania) sunteti foarte tari explicati pas cu pas totul
    apropo cred ca iesi in pierdere cu siteul asta ca nu am vz nici o publicitate nimic pe acest site deci nu scoti bani din el deci un lucru de binefacere daca pot sa ii zic asa ,faceti voi ( apropo de publicitae eu am descoperit acest site acum 2 zile cautam ceva despre torent pe google si am dat de voi nu stiam mare lucru despre torent dar cu tutorialul tau ma descurc cu le acum, si de atunci sunteti in bara de adrese memorati. Cu publicitate nustiu ar trebui sa vb cu ale siteuri gen downloaderi de muzica si sa va faceti publicitate reciproc sa stie lume de voi, in acest sens aveti si mai multi vizitatori si ajutati si mai multa lume, parerea mea)
    Sunte-ti tari tineti-o tot as daca puteti
    NB

  • Cristi you are the man!!! =)) n-am mai ras asa cu pofta de ft mult timp..stii ce-mi place ca esti serios pari un dur,si tot odata stii sa bine dispui si pe altii.FELICITARILE MELE!!! Acum sa comentez cate ceva...e foarte tare programul dar sunt cam multi pasi pana sa ajungi la compu cuiva prin aceasta metoda! Eu am folosit si inca folosesc TeamViewer!! e mult mai simplu insa nu stiu pe cat de profesional! In rest e foarte ok programul! P.S si eu tot la fel spun la google !! il pronunt cum se scrie!suna mai romaneste si Parazitii spun ceva de google intr-o melodie si tot asa spun gooogle il pronunta cum se scrie!

Related Post

This website uses cookies.