Programe de curatat si intretinut windows-ul

In acest video tuorial va prezentam un program free care ne poate scapa de erori sau temporare care nu fac altceva decit sa ne ingreuneze windows-ul sau un alt sistem de operare.

Cu CCleaner putem sa scoatem programe care pornesc in startup si nu fac altceva decit sa ne manince resurse de care pc-ul vostru are atita nevoie cind il porniti sau dupa un restart.

Tot cu CCleaner mai puteti sa dezinstalati alte programe sau sa curatati registrii iar pentru cei care nu se descurca foarte bine cu limba engleza aveti suport si pentru limba romana.

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

Cristi:

View Comments (77)

  • foarte tare un incepator ca mine nici nu stia ca exista asa ceva.l-am folosit si am avut gunoaie de peste un giga. mersi mult. mai faceti tutoriale despre updateuri la driverele altor placi video gen ati

  • Am vrea si noi sa facem tutorial despre drivere si setari pentru placile video ati-amd insa nu avem buget pentru a achizitiona componente noi.
    Cind s-o oferii vre-un sponsor vom face cu mare placere.
    Asta am dorii si noi sa avem subiecte mai multe despre hardware,ba chiar dorim sa facem si o categorie de review-uri dar bugetul este limitat.

  • Pe cand un tutorial despre Pinnacle Studio sau Ulead Studio ?
    Interesante si la obiect tutorialele de pana acum .

  • Sal!
    Foloseam si folosesc in continuare CCleaner insa am descoperit si un alt program e adevarat ca nu e free si trial version-ul e destul de limitat(la 20 de zile),numele programului este Advanced System Cleaner(Yamicsoft).
    Un alt program care mi s-a parut interesant este WinXP Manager ,tot de la aceeasi companie(trial version 15 zile),acesta avand si advanced system cleaner-ul.Daca se poate ati putea sa testati si voi WinXP Manager-ul si sa-mi spuneti o parere,eventual un tutorial in viitorul apropiat despre acest program?

  • Multumim pentru propunere,cred ca o sa-l facem.
    Avem in proiect o serie de tutoriale despre curatirea sistemului,iar daca vrei un program bun si pentru curatire der si pentru dezinstalare(merg mina-n mina) iti propunem revo uninstaller:https://www.videotutorial.ro/?p=267

  • Folosesc si Revo Uninstaller insa acest WinXP Manager poate face multe chestii e un program destul de util zic eu,nu ca as fi eu foarte priceput :),de aceea v-am sugerat acest lucru.Mersi ca ati luat in considerare propunerea mea.

  • Pentru Costel.
    In primul rand nu poti sa compari cele doua programe intre ele insa despre .TuneUp putem spune ca e o suita de programe insa eu recomand sa nu abuzati de CCleaner si sa-l folositi doar cand e nevoie

  • Eu folosesc CCleanr de mult timp si mi se pare foarte eficent si o sal pastrez in continuare .

Related Post

This website uses cookies.