Program antispyware Spybot Search Destroy-tutorial video

In acest tutorial video va prezentam un program antispyware care ne poate preveni si scapa de Spyware,Ad-Aware,keylogger si ne poate proteja de programe de spionat.

Romanul e inebunit si bolnav de spionita ii place sa stie ce face vecinul, prietena,logodnica, dar nu ii place cand el e spionat de cineva.

Poate si tu ai chiar acum in calculator la tine un program( keylogger) si esti spionat de un “prieten”,care tocmai ti-a luat pinul de la card .

Programul pe care o sa-l downloadam si instalam impreuna se numeste Spybot Search&Destroy si care ne poate ferii de multe lucruri neplacute

Inainte sa instalati programul antispyware adica Spybot Search&Destroy va recomandam sa faceti la sistem un backup si daca nu stiti cum se face acst lucru la noi pe site o sa gasiti mai multe tutoriale ,legate despre acest subiect.

de Pelu Bogdan

Cristi:

View Comments (69)

  • Buna"Alba ca zapada" ..eu sunt unul dintre cei "7 pitici" :))
    Ce pot sa-ti zic..eu am avut acest programel..si,nu de mult l-am dezinstalat..pt ca devenise prea enervant cu atatea banere..si ca, vezi tu, imi gasise atatea probleme si bla bla..parerea mea e ca e bun doar impotriva keyloogerelor in rest ..mai mult te streseaza ..
    1 intrebare totusi .. :D
    Daca am Zone Alarm instalat ,ce sanse sunt ca cineva sa-mi poata faca rau(sa-mi trimeata flood-uri..etc)..?

  • Sergiu pana si supermen putea muri daca ii atarnai de gat un cristal numit Criptonita! Si daca esti gabor,poti gresi,abuza de putere,poti sa fii omorat! Absolut nimic de pe pamant nu-ti garanteaza siguranta maxima sau faptul ca nu vei avea probleme,necazuri,dusmani,niciodata! Concluzia trage-o singur...

  • acest program este foarte bun chiar mia descoperit un keyloger si la sters.iti multumesc boby pentru tutorial!!!!

  • Dar de superantispyware ce parere avetzi? Eu as zice ca este mai bun ca spybot search&destroy...plus ca asta are update zilnic iar spybot o data pe saptamana

  • SI SA VA MAI SPUN CEVA FARTILOR CU TOATE CA TOT RESPECTU V-AM MAI ZIS PTR TUTORIALELE PE CARE LE FACETI INSA IN ULTIMA VREME AU APARUTA O GRAMADA DE SOFTURI DE TOATE JENA CA SA NU ZIC CEVA URATA PE CARE VOI LE PREA BAGATI IN SEAMA IN ALE VOASTRE TUTORIALE exemple office 2007 nero 7 win optimizer care win optimizer face identic aceleasi lucruri care le face si tuneup utilites un soft intradevr bun si vi-l recomand cu caldura fac referire la tuneup,deci cam asta este,dar cu parere de rau va spun ca eu in ultimu timp din pacate sunt cam dezamagit de industria software putzin,dar acuma asta sunt si softuri bune si softuri mai putin bune,iar altele niste procari

  • Radu81 si eu folosesc superantispyware, acum nu vreau sa-i fac reclama dar e bunicel zic eu .Cat despre faptul ca ce poate detecta citeste asta:Detect and Remove Spyware, Adware, Malware, Trojans, Dialers, Worms, KeyLoggers, HiJackers, Parasites, Rootkits and many other types of threats.

  • bl eu sunt Superman ma crezi? Haideti sa nu mai punem "boticu" la ce se scrie la specificatia unui soft! si sa incercam chiar noi sa-l supunem testelor sa ne face propriile noastre rewiuri! Sa-l cercetati chiar voi,sa vedeti cum se misca daca va place.

Related Post

This website uses cookies.