Program gratuit de intretinere a hard disk-ului

In acest tuorial video va prezentam un program free (gratuit) de defragmentare pentru hard disk si care ne va pastra sistemul de operare proaspat ca in prima zi.
Hard disk-ul este una din cele mai sensibile componente din calculator si de aceea trebuie sa-i acordam o atentie mai mare.
Defragmentarea se poate face fie cu utilitarul din windows sau cu un program specail de defragmentare scapindune de fisiere fragmentate,erori,fisiere rupte etc.
O&O Defrag Freeware,despre el o sa vorbim astazi este un program gratuit care isi face treaba destul de bine.
Cind trebie defragmentat hard disk-ul?
-cind facem un download agresiv
-cind copiem fisiere de pe o partitie pe alta
-cind instalam un program
-cind dezinstalam un program
-cind instalam un joc
-cind dezinstalam un joc

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

Cristi:

View Comments (58)

  • am si eu o intrebare dak nu te superi......programu de defragmentare perfect disk... cum ti se pare....un program bun sau asa si asa?

  • Este foarte bun acest program dar daca nu te multumeste avem programat in viitor si unul mai profesional :O&O defrag profesional care chiar este extraordinar.

  • am auzit ca hardurile pot face bed-uri sau cam asa ceva . Se pot curata hardurile de asa ceva ,daca da, cum si cu ce va rog sa imi explicati . In timp ce curatam hard-ul de bed-uri putem pierde informatiile de pe hard? Dar cum ne dam seama daca hard-ul are asa ceva?

  • Unele parti din hard se pot avaria in timp,insa tu nu trebuie sa-ti faci griji,trebuie doar sa-l defragmentezi ,ca altceva nu ai ce sa faci.
    Ar fi un soft care se numeste HD tune,care iti scaneaza hard-ul si iti arata starea lui de sanatate,insa mai departe nu poti merge.
    Asta este situatia,trebuie sa cumparam altul cind se strica aceata,iar intre timp fa-ti backup cu datele importante si pune-le pe dvd-uri.

  • Salut admini,am o intrebare la voi,de ceva vreme imi merge computerul sacadat,muzica imi canta sacadat,filmele merg sacadat,cand intra in windows se aude urat de tot sunetul acela de inceput.L-am dus la baietii de unde l-am luat si au facut fel si fel de teste pe el,dar nu au gasit nimik,ce ar putea avea?o fi hardul avariat ??pentru ca la ceva timp mi se aude si un mic clanck....apoi park porneste iar,si face din nou asa...Unii mi-au zis ca are baduri....Astept parerea voastra...multumesc

  • In primul rind spune-mi configuratia ta in detaliu si te rog sa specifici mai in amanunt pentru placa de sunet ,indiferent daca este integrata sau nu, si pentru placa video la fel.
    Daca pot te ajut cu placere,dar imi trebuie detalii.

Related Post

This website uses cookies.