Program de spionat vecini prieteni copii nevasta si pe cine vreti all in one keylogger – tutorial video

In acest tutorial video vom putea vedea cu se spioneaza cu ajutorul unui software spyware de tip keylogger.

Aplicatia din acest tutorial este uimitoare,se poate spiona teoretic din toate directiile,se poate spiona yahoo messenger,se poate spiona browserul si ce este foarte interesant;ca se poate spiona pina si sunetul captat din microfon fara a functiona vre-un program de chat.

In acelasi timp este un program periculos,pentru ca unii oameni nu vor stii cind sa se opreasca din spionat si vor devenii un fel de paparatzzi indiscreti si agasanti.

Cu acest program spy va veti putea hranii curiozitatea si poate si fanteziile,spionind apropiatii mai usor ca niciodata.

Aveti mai multe metode de a descarca rapoartele programulul spyware:prin mail,prin ftp,prin reteaua lan si printr intermediul unui stick care trebuie conectat la computerul celui spionat.

Am avut ezitari atunci cind a trebuit sa fac acest tutorial dar in urma consultarii cu colegii mei am hotarit ca asa ceva nu trebuie ascuns.

Prin publicarea acestui tutorial video despre acest program spyware de tip keylogger vom face cunoscut acest tip de programe si lumea va stii de acum in colo cum sa se fereasca mai bine de programe de acest tip (spyware,keylogger,remte control).

Va invitam sa urmariti acest tutorial video despre all in one keylogger un program spyware de tip keylogger comercial.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (498)

  • Pentru marisa.
    Da poti,trebuie sa bifezi acolo linga parola "display characters......"
    Te mai asteptam pe la noi !

    • Salut nu am inteles un lucru daca nu sunt in acceasi retea si nam nimic ip mac il pot folosi ?eu is in Italia si vreau sa spionez un pc ce este in roamania.Prin ce metode ii pot?Mulutumesc

    • Salll.te rog ajuta-ma si pe mine cu un program pt android de spionaj nu conteaza ce program dar sa fie bun vreau sa controlez de la distanta telu fiului meu

      • Cerberus este un program extrem de complex pentru localizarea telefonului, dar nu numai.
        De la data realizarii tutorialului cu Cerberus, s-au mai adaugat functii. Din acest motiv as vrra sa mai fac un tutorial. O aplicatie care intradevar, merita atentia voastra.

        • buna cat ai acees la date daca programul este instalat doar 7 zile si nu este cumparat?

  • Prietene ,ce sa-ti spun..acest progaram ..l-am avut acum un an..si la fel k multi altii..nu am stiut exact despre ce e vba..si mi-a umplut pc-ul de virusi;))
    Problema e ca nu e chiar atat de stralucit .atata vreme cat nu-ti trimite nimic prin emaill..in definitiv..mie unul nu-mi foloseste la nimic..
    Bafta!!

  • Salut sergiu .
    Cu ce fel de virusi ti-a umplut computerul,pentru ca iti spun sincer ca noi testam produsele inainte sa le facem tutoriale,poate ca tu ai luat programul din cine stie ce loc exact cum sunt pe net foarte multe locuri de unde poti sa iei dab3(soft cu care te stergi din lista de messenger a unui cunoscut) si majoritatea au troieni sau alte alea atasate.
    Un antivirus poate simtii un pericol si din partea:firefox,opera,messenger,skype si altele,darami-te din partea unui keylogger comercial cum este acesta.
    Sigur daca nu-l folosesti cu intelepciune te poti umple singur de rapoarte pina ti-se sufoca pc-ul.
    Recomandata este folosirea pe timp scurt si de preferat in computerul altora :-)

  • Oameni buni acest soft este prezentat si se poate download-a de pe unul dintre cele mai respectate website-uri Cnet Download http://www.download.com/AllInOne-Keylogger/3000-2132_4-10305326.html?tag=mncol
    Credeti ca acei specialisti sunt de acord cu Sergiu ?
    Este unul dintre cele mai apreciate softuri de parentel control.
    Ignoranta......
    De ce sa ne fie frica de ceva ce nu cunoastem ??????
    Curiozitatea ne-a adus aici unde suntem,iar daca ne temeam de necunoscut acum eram in pesteri si ne bateam cu pietre.....

  • Interesant program...ar fi foarte bine daca ar functiona trimiterea de rapoarte pe mail,ca atunci ai putea instala programul pe calculatorul spionat,ai putea seta cand sa-si termine treaba si sa dispara de acolo si tu ai primi linistit rapoartele pe mail.Asa trebuie sa te duci sa verifici ce ti-a monitorizat,bine ca exista optinunea cu memory stick-ul :))
    Apropo de acest program...am auzit ca exista si programe cu care de la servici de exemplu poti sa intri in calculatorul tau de acasa folosind netul bineinteles si cu conditia de a lasa deschis calculatorul de acasa.Nu stiu numele programului ,dar am inteles ca parca trebuie sa fie instalat si pe calculatorul de la birou si pe cel de acasa.Daca stiti ceva legat de astfel de programe,un tutorial in viitorul apropiat ...
    Multumiri pt.ceea ce faceti bafta in continuare!!!

  • Dar trimiterea prin ftp nu este buna?
    Eu cred ca este cea mai buna pentru ca prin mail nu se pot trimite fisiere mari,iar daca faci capturi de ecran si capturi audio cu keyloggerul mai bine le primesti prin "ftp"(file transfer protocol).
    Daca nu stii sa configurezi un server ftp,vezi ca avem noi niste tutoriale video cu serverul ftp filezilla,pe care il gasesti cu motorul de cautare al site-ului,scrie si tu "FTP" sau "filezilla" si da-i GO.

  • In legatura cu a doua problema a ta.
    Astfel de programe se numesc "remote software" si o sa prezentam si noi vre-o doua in curind,iar unul dintre ele este super tare si este si gratuit.
    STAI PE APROAPE.....si n-o sa-ti para rau.

  • ..am si eu o intrebare.Programul asta treb instalat in pc.ul meu sau in pc.ul celui p kre vrem s il spionam?Dak se instaleaza in calculatorul meu,cum procedez k cel p kre il spionez s primeasca acest program?Ast rasp.multumesc mult.

  • Eu am facut demonstratie pe computerul meu dar voi trebuie sa-l plantati in computerul celui spionat,daca iti spionezi o ruda din casa trebuie sa fie instalat pe computerul la care are acces acea ruda iar daca vrei sa spionezi un prieten atunci keyloggerul va trebui instalat in computerul acestuia,indiferent unde se afla el,iar tu primesti rapoartele prin metodele din tutorial(ftp,stick usb,mail)
    Si vedeti ca am facut niste tutoriale video cu configurarea unui server "ftp" https://www.videotutorial.ro/?p=342

Related Post

This website uses cookies.