Program de intretinere si defragmentare profesional o&o defrag profesional – tutorial video

In acest tutorial video veti putea urmarii un soft de intretinere si defragmentare a hard disk-ului profesional si anume o&o defrag profesional edition 11.

Acest soft,dar in versiunea 10 il folosesc si eu si pot spune ca este cel mai bun program de defragmentare existent pe piata,desigur este o parere personala.

Interfata acestui program profesional de defragmentare se aseamana foarte mult cu interfata de la suita office 2007 care se bucura de un succes foarte mare.

Comenzile si optiunile lui o&o defrag profesional 11 sunt foarte usor de accesat,ba chiar multe dintre optiuni pot fii accesate din diferite locuri,in felul acesta poate fii pe gustul multora dintre utilizatorii noi.

Colegul meu boby v-a prezentat si o varianta gratuita a acestui program de defragmentara,insa acea varianta free nu poate concura cu varianta profesionala,fiind mai spartana si saraca in optiuni.

Ca sa n-o mai lungim aiurea,va invit sa vedeti urmatorul video tutorial despre cel mai bun program de defragmentare o&o defrag profesional 11( parere personala ).

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (61)

  • soft-urile de la O&O sunt cele mai bune mai ales cel de defrag il folosesc de ceva timp si si-a facut datoria si isi face datoria :) 10 din 10 pt tutorial

  • Desi am inceput sa-l folosesc de putin timp,cred ca e un program bun
    de defragmentare.Tutorialul este foarte bun -la obiect.Dar am o intrebare :
    -am facut un backup la sistem pe o alta partitie decat unde e instalat sistemul de operare , unde mai am si jocuri si altele , si am incercat sa defragmentez partitia pe care este instalat backup-ul si cand ajunge cam la 42% se opreste cred, ca n-am mai vazut sa faca nimic ,numai clipesc ``clusterele``,in sectiunea ``Curent File/Folder`` nu-mi mai arata fisiere care sa le defragmenteze,l-am lasat asa cam 10 min.si mai departe nu mai mergea, sa inteleg ca nu poate sa defragmenteze fisierul de backup? pentru ca clusterele de la backup imi apar cu rosu.Mentionez ca pentru restul partitiilor programul functioneaza bine(am 2 harduri,cu 4 partitii).

  • se pare ca sa rezolvat ,a defragmentat si partitia pe care era backup-ul,cred ca mergea defragmentatul mai incet.

  • am o problema am instalat o&o 2ooo freeware edition si acum vreau sa instalez o&o defrag profesional 11, desi primul program l am dezinstalat cu revo uninstaller.sunteti ft buni .ms

  • Pentru ceausescoo
    Nu te lasa sa-l instalezi ?
    In mod normal nu ar trebui sa ai probleme
    Ai licenta pentru o&o defrag profesional 11?

  • In primul rand, felicitari pentru ceea ce faceti. Am urmarit o parte din tutorialele voastre si am invatat o groaza de lucruri. De foarte multe programe si aplicatii nici macar nu auzisem, iar acum o parte din ele sunt functionale si in calculatorul meu.

    Am instalat si O&O Defrag, dar am o nedumerire: cat dureaza defragmentarea C-ului, in conditiile in care am aproximativ 6Gb si ii facusem inainte o defragmentare cu windows-ul, iar TuneUp-ul a considerat ca e ok? La mine a durat mai bine de 2 ore. Dupa ce s-a terminat, i-am dat iarasi comanda sa defragmenteze si a inceput din nou, de data asta terminand in 20 de minute.

    Acum sunt la alta partitie, aproximativ 70Gb (muzica, filme, ceva documente - fara jocuri, ca nu folosesc). Imi arata peste 4 ore.
    Banuiesc ca daca-l las pe auto merge continuu, si n-am un super calculator sa-mi permit sa arunc resurse in toate partile (Sempron 2400+, 768Mb RAM).

    E normal sa mearga asa? Functioneaza corect?

Related Post

This website uses cookies.