Program de intretinere setare si curatare pentru windows xp si vista Ashampoo win optimizer 6 – tutorial video

In urmatorul tutorial video vom vedea cum se poate intretine,curata si seta windows-ul,fie el xp sau vista, usor cu aplicatia Ashampoo win optimizer 6 ,care este foarte usor de folosit si care are o multime de optiuni utile si la indemina oricui,toate sub o interfata placuta intuitiva si foarte simplu de folosit.

Folosirea intuitiva a setarilor este regula de baza dupa care acest program a fost conceput,toate optiunile avind si un nivel wizard pentru incepatori dar si unul advanced pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

Ashampoo win optimizer 6 are o colectie de functii foarte utile,din care amintim :registry optimizer , one-click optimizer , defrag 3 , internet tuner , anty spy , file wiper , file encrypter si file decrypter , tweaking tools , system information , system benchmark , file recovery , flie splitter si file joiner si multe altele.

Dintre multitudinea de setari mi-a atras atentia ” file encrypter si file decrypter ” care va ajuta sa faceti un executabil care este parolat,dintr-un folder sau dintr-un dosar oarecare,in acest fel putem sa parolam foarte usor un fisier(confidential sau nu) si putem sa-l protejam de unele priviri curioase.

Va invit sa urmariti acest tutorial video cu Ashampoo Win Optimizer 6 ,(sincer mie mi-a placut) care face parte dintr-o serie mai lunga de tutoriale video despre intretinerea si setarea windows xp sau vista pe care le puteti gasii pe videotutorial.ro,cu ajutorul motorului de cautare al site-ului.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (79)

  • Cristi multumesc frumos dar nu era nevoie,eu nu vreau sa fiu mare si tare si nici laudat,vreau ca adevarata valoare a mea si a ta sa o vada altu,valoarea ta sa o vad eu,nu sa mi te laude altul!E adevarat sunt un fan inrait,dar nu ca sa primesc premii sau ca sa fiu laudat,ori ca sa ma bag sub pielea ta(ca o seringa cum spunea Sergiu) sau a altora! pur si simplu apreciez munca ta,a voastra imi face foarte mare placere si vreau sa ajut si eu asa cum ma ajutati si voi pe mine,si pe altii! Foarte frumos tutorialul insa eu m-am cam saturat de programele astea care tot iti optimizeaza pc-ul! Sunt atat de multe o Doamne...ca nici nu stii care sa-l pui,care e mai bun,care-si face treaba mai bine. Nu le mai prezenta ca inebunesti lumea si nu mai stie ce sa aleaga =)) (glumeam desigur) tu stii mai bine ce tutoriale sa faci! E foarte bine sa ai alternative sa ai de unde sa alegi dar de multe ori e si greu atunci cand sunt prea multe si nu stii la care sa te opresti!

  • Cristi nu tu trebuie sa ne multumesti noua ci noi tie ,lui Boby si celorlalti colaboratori ai tai,pentru ca cred ca fiecare vizitator al acestui site are de invatat(mai mult sau mai putin) de la voi si este mult mai usor sa te descurci cu setarile unui program dupa ce ai urmarit tutorialul,chiar si daca cunosti lb.engleza.
    Faptul ca dedicati timp si bani pentru niste persoane pe care nici nu-i cunoasteti si de la care nu aveti nici un fel de pretentii materiale, in ziua de astazi, e mare lucru si demn de lauda.
    Asa ca multumiri pentru ca existati.

  • Va multumim pentru cuvintele frumoase si suntem bucurosi ca apreciati munca noastra si daca voi nu ati fi nici noi nu am avea cum sa existam.
    Mesajele voastre ne fac sa fim mai icrezatori si ne dau puterea sa continuam
    Va multumim videotutorial.ro

  • Daca bag adresa de email si ma abonez pot sa primesc in fiecare zi tutorialele prin e-mail ???

  • Radu81.
    Poti primii tutorialele noi in cutia de mail,exact ca atunci cind iti faci abonament la o revista.
    Singura diferenta este ca la noi totul este gratuit si nu te deranjaza nici postasul !

  • Radu81.
    Si daca cumva te saturi de noi poti rezilia abonamentul tot asa de usor cum l-ai facut.
    Nu am dorii sa fim o pacoste pentru cineva , nu ?

  • multumesc pentru tutorial..........nu tu trebuie sa ne multumesti ci noi tzie multumiri.!!!!!!!!!!!!

  • Salut mia placut tutorialu despre ashampoo si mai astept tutoriale despre pc mai ales acela care ajuta, multumesc ca exisitati sunteti cei mai bun !!! :) la revedere

Related Post

This website uses cookies.