Program de editat fotografii gratuit si simplu de folosit-tutorial video

In acest tutorial video va prezentam un program gratuit de editare foto  Magic Photo Editor .

Cu acest program putem sa ne jucam si sa experimentam combinatii amuzante cum ar fi.

-sa inramam o fotografie

-sa impreunam doua poze

-sa-i aplicam o floare sau un desen animat pe fotografie

Acum sa nu va asteptati ca o sa-l puteti compara cu programul Adobe Photoshop dupa cum am spus este un program gratuit si usor de folosit.

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

Cristi:

View Comments (57)

  • buna ziua.sunteti extraordinari,datorita voua am invatat o multime de lucruri de care nici nu stiam ca trebuie facute la un sistem si acum imi merge pc ceas, va multumesc din suflet.Cand vin de la servici direct pe tutorial intru parca am ore de invatat informatica,mi-ati captat intreaga atentie ,pana si copilul meu de cinci ani repeta prin casa "Buna sunt BOBY"sau "buna sunt Cristi".Va multumesc sa fiti iubiti iar sarbatorile care vin sa va aduca multa sanatate.

  • P.S. si copilului meu ii place acest program se joaca si face el fotografii cum doreste caci are si imagini din desene animate.Va multumesc si in numele lui.

  • Tot pentru LACRA,avem programate citeva tutoriale legate de "parental control" si metode de a monitorizare si control al accesului copiilor la computer,sper sa placa.

  • Astept cu interes si aceste tutoriale de"parental control"miar fi de ajutor asa ceva ptr a putea detine controlul copilului meu asupra calculatorului.Multumesc sa fiti iubiti

  • buna seara.Va rog din suflet fiti buni si lamuritima cu o problema: Am descarcat pe data de 3 dec acest program a functionat impecabil pana in seara aceasta.dorind sa mai realizez ceva cu acest program in seara aceasta nu mia mai dat voie spunandu-mi urmatoarele: 30-time-trial over!Please register it.fiti buni si sp ce sa intamplat si ce pot sa fac.Va multumesc anticipat.Sa fiti iubiti

  • Salutare Cristi si Bobi am descoperit recent site-ul vostru si este foarte util nu doar pentru incepatori.
    Ce sa zic ma fascinat.Super frumos si educativ in materie de PC.
    Acum ca suntem si in preajma sarbatorilor eu va doresc sa vi se implineasca toate dorintele voua si famililor voastre si traditionalul "La multi ani"!
    Va doresc succes in tot ceea ce faceti si astept noi videotutoriale.
    Va multumesc.

  • Buna Lacra.In primul rand trebuie sa faci diferenta intre un program trial version si free.Un program free este un program gratuit si unt rial version este un program cu o valabilitate intre 1 si 30 zile. Daca vrei sa te foloseti de program in continuare va trebuii sa-l cumperi dar tu nu trebuie sa-ti faci griji pentru sa ai auzit de REVO.
    Dezinstaleaza-l cu revo in modul "Advanced " si dupa aceea instaleaza-l din nou si o sa prelungesti valabilitatea de fiecare data.

  • Buna dragilor. Multumesc ptr efortul de a-mi raspunde le intrebare.Am incercat de n ori acest truc cu revo am instalat din nou programul dar totusi nu ma lasa sa-l folosesc.Si mai am o nelamurire:in tutorial spuneati ca este un program gratuit de editat fotografii,atunci cum se face ca acum imi cer bani?am inteles eu gresit?tin sa specific ca am facut corect dezinstalarea exact asa cum am invatat din tutorialul dvs.va multumesc sa fiti sanatosi .Sa fiti iubiti.

Related Post

This website uses cookies.