Prezentare Adobe Photoshop CS3 interfata unelte si unele secrete – tutorial video HD

Adobe Photoshop este un program care poate face multe lucruri interesante, insa de cele mai multe ori acesta nu este folosit la adevarata lui valoare, multi utilizatori folosesc acest program profesional pentru niste chestii banale care pot fi facute si cu Paint -ul din windows.

In acest tutorial video va prezentam uneltele de baza cu care se lucreaza in Adobe Photohop cs3 ( creative suite 3 ), dupa care vom avea si o scurta demonstratie despre cum putem elimina anumite defecte ale imaginii sau cum putem sa modificam unele fotografii in care nu ne place cum aratam, bineinteles ca majoritatea uneltelor si setarilor le puteti intilni si la Adobe Photoshop CS4 dar cu mici diferente de asezare.

Tot in acest tutorial video, Alex ne va arata mici trucuri, de exemplu cum putem sa scoatem efectul de ochi rosii din fotografii sau cum putem modifica foarte usor imagini, poze,etc , pe parcursul tutorialului Alex ne va prezenta si modul in care se folosesc majoritatea uneltelor, toate astea folosind programul Adobe Photoshop CS3.

CS3 ( creative suite 3 ), fiind o suita destul de mare ne-am gandit sa-o structuram si sa o explicam pentru a putea si cei mai putin priceputi in domeniul it sa inteleaga si sa foloseasca cate ceva din acest mare pachet de programe, episodul de azi se va ocupa de cel mai apreciat si folosit dintre componentele suitei si anume Photoshop.
Acest program pe care-l prezinta alex in tutorial si anume Adobe Photoshop CS3, face parte dintr-o suita mai mare care se numeste Adobe Master Colection CS3 sau CS4 care contine mai multe softuri pe care le vom prezenta in alte tutoriale ce vor urma la videotutorial.ro, cu ajutorul acestor programe se pot face foarte multe lucruri interesante in design, web design si chiar in animatie, nu degeaba este folosit de toti profesionistii in grafica si web design.
Cel mai bine sa urmarim acest tutorial video despre Adobe photoshop cs3 care ne este prezentat de prietenul nostru Chirigiu Alex, care este foarte priceput in acest domeniu.
Ne cerem scuze pentru calitatea mai slaba a sunetului la acest tutorial
Cristi:

View Comments (111)

  • Salut alex ,intradevar cunosti programul dar la exprimare.... ....!Si inca ceva daca te apuci sa prezintzi ceva nu vad din ce motiv zici:"aici nu mai stau sa va arat",invatzate sa te exprimi in termeni cat de cat tehnici,sau alta chestie care suna urat:"asta face asta vedetzi"!

  • @CORLEONE:
    Te rog frumos sa te exprimi frumos,mai elegant, cred ca Alex are libertatea de a realiza cum doreste tutorialele.
    Fiecare are modul lui personal de exprimare, daca nu-ti place nu te mai uita la tutorial.
    Va reamintesc ca nu facem un serviciu public si nu trebuie sa facem nimanui pe plac.
    Iti convine te uiti, nu-ti convine nu te uiti.
    Acest tutorial video este foarte bun, Alex este un baiat foarte priceput .
    Noi la videotutorial.ro nu suntem niste oi care vorbim toti la fel si ne exprimam la fel.
    Unu-i mai calm, altul mai repezit, unul vorbeste prea mult(cristi), altul vorbeste mai putin, in final important este ca facem tutoriale video pe care toata lumea le poate urmarii si poate invata din ele.
    Eu i-l apreciez pe Alex si imi place modul in care realizeaza un tutorial, desigur cu timpul si voi veti ajunge sa va obisnuiti cu stilul lui.
    Poate v-ati obisnuit cu mine ca vorbesc cite o ora ca prostu despre toate chestiile, dar fiecare are stilul lui si felul lui de a se exprima.
    Va rog sa acceptati diversitatea de pe videotutorial.ro .

  • Mi se pare totusi cam prea neprietenos photoshop-ul. Pentru incepatori(ca si mine) este mai recomandat Picasa 3. Oricum tu faci un lucru extraordinar Alex. Bravo tie.

  • @Andrei: Photoshop este un program profesional pt profesionisti nicidecum pt incepatori! Si coasta foarte multi bani! Incepe cu ceva mai simplu,invata termenii,crop,brush,layer si abia apoi treci pe photoshop!

  • e bun pentru incepatori ca mine.dar vreau sa faci si un tutorial cum sa faci un banner ca de asta am nevoie neaparat.

  • CRISTI Inteleg ce vrei sa zici eu cunosc programul destul de bine dar totusi ca sa potzi parasi videotutorialul(ca sit) si sa mai si ramai cu ceva bagaje de cunostinte,trebue prezentat mai cu calm si putzin tact.Am invatzat pe multzi cum pot utiliza un program sau chiar PC in sensul propriu al cuvantului ,dar cand faceam asta o faceam sa invetze ei nu eu care deja cunosteam.Intradevar cand faci ceva ce urmeaza sa mai vada si altzi,mai ales pentruca esti la inceput,emotziile sar putea sa i-si zica cuvantul.Oricum in timp se slefuieste totul!CEO!

  • Martzy, nu-mi place sa fac bannere, daca vrei poti sa cauti tutoriale cu sig-uri (sunt o gramada in romana) si de acolo pornesti. Iti recomand sa inveti : brush, smudge, curves, despre layere, cum sa faci rander. Asta inainte de a te apuca

    Corleone, am zis "vedeti ce a facut" pentru ca nu era nevoie sa explic ce se vede. Daca esti cu doi prieteni si unul cade, nu stiu daca ii zici vezi, el a cazut ci uite...

Related Post

This website uses cookies.