Popcorn Time pentru Android și iOS, filme noi cu subtitrări

Popcorn Time pentru Android și iOS, filme noi cu subtitrări

Popcorn Time pentru Android și iOS, filme noi cu subtitrări

Despre torrent am vorbit de nenumărate ori. Este o rețea/tehnologie care permite utilizatorilor sa facă schimb de fișiere într-un mod eficient,. Din păcate, dacă utilizatorul nu este versat, pe trackerele torrent te poți trezi cu PC-ul infectat sau cu o grămada de nervi și frustrare.
Popcorn Time este un tampon perfect intre rețeaua torrent și utilizatorul comod. De acum nu mai trebuie sa cauți filmele, fără sa știi la ce sa te aștepți. Pur și simplu, pot vedea filmul fără sa-l descarci, prin streaming.
Cu ajutorul VPN-ului, Popcorn Time poate fi folosit chiar și în tarile care blochează aceasta aplicație.
Aplicația Popcorn Time, în modul “Watch It Now” prioritizează bucățile din fișierul video, de la începutul filmului, iar după aceea se descarca în liniște și restul.
Subtitrările sunt disponibile și în Romana, în 90% din filme; iar acolo unde nu-s disponibile, se poate încarcă o subtitrare externa foarte ușor, chiar in aplicatie.
Aplicația Popcorn Time este cea mai civilizata implementare pentru o interfața a rețelei torrent. Trebuie sa apreciem modul în care a fost pusa la punct aplicația; aproape ca arata la fel de bine ca Netflix, și trebuie sa ținem cont ca, codul sursa care sta la baza aplicației Popcorn Time este Open Source; deci dacă aveți veleități de programator, puteți face mai mult cu aceasta aplicație.
Avantajul major al aplicației Popcorn Time, este ca poate fi folosita extrem de confortabil cu Chromecast, cu care face o echipa de vis. Aproape ca am uitat de Netflix, care fie vorba intre noi, nici macar acum, la doua luni de la lansare, nu are subtitrări în limba noastră.
Cum funcționează Popcorn Time ?
Popcorn Time este un client torrent cu player integrat și cîteva optimizări pentru streaming video.
Cînd se face share-ul in Popcorn Time ?
Share-ul in Popcorn Time se face atunci cînd aplicația este folosita.
Cat costa Popcorn Time ?
Deocamdată Popcorn Time este gratuit.
Cate filme pot viziona ?
Nu exista limita de vizionari.
De unde descarcam Popcorn Time ?
Download Popcorn Time Android (jos)
Download Popcorn Time iOS (jos)
Download Popcorn Time Windows (jos)



Tutorial video – Popcorn Time pentru Android și iOS, filme noi cu subtitrări

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (60)

  • Mulțumesc mult pentru tutorial. Prea tare aplicația. Azi am primit Chromecast-ul de la EMAG. Este la oferta la 199 lei. Cu astfel de aplicații, isi merită banii gadgetul. Aştept mai multe tutoriale, ce au legătură cu Chromecast.

  • Ar fi foarte bună această aplicație pentru tata întrucât mereu caută filme pe siteurile de filme online autohtone...și se știe că au publicitate cât cuprinde (mereu se enervează, chiar și cu adblock plus tot mai sunt diverse chichițe). El nu prea se pricepe să caute filmul pe torente și subtitrarea corespunzătoare bazată pe numele filmului, varianta de calitate (cam, dvdrip, bdrip etc) și numele ripperului.

    Aplicația pare promițătoare, însă din câte am observat la varianta pentru windows sunt unele probleme cu subtitrările. Adică de multe ori deși în meniul dropdown în dreapta jos a ecranului subtitrarea apare ca fiind setată în română, totuși nu se încarcă, trebuie accesat meniul dropdown și alesă încă o dată subtitrarea în română după ce pornește redarea filmului. Pe de altă parte dimensiunea fontului nu se poate modifica...deși în setările programului sunt 5 variante de mărime. Orice variantă aș alege, dimensiunea rămâne aceeași. Trebuie schimbat aspectul rațio al imaginii ca subtitrarea să pară mai mare.
    Un alt minus ar fi lipsa diferitelor setări audio sau video pe care un player precum potplayer sau kmplayer le-ar avea. E destul de simplist la acest aspect.

    Dar oricum e un început, e în variantă beta. E un client de torente specializat și organizat pe o anumită nișă. Cât privește legalitatea...cui îi pasă :)) . Nici măcar în google play nu se află aplicația și e lesne de înțeles de ce.

  • L-am probat vreo 3 luni si inca nu ma duce cu gandul la vplay-ul de odata, insa recomand aceasta metoda. Personal folosesc qbittorrent pentru descarcare secventiala si merge minunat, il las 5% si apoi dau play la serial.
    Nu suport nici variantele de HD cu cubtıtrare in chineza, faptul ca nu poti personaliza subtitrarea reprezinta un dezavantaj...

  • Foarte bună aplicația, Cristi! Am descoperit-o în urmă cu câteva săptămâni, mai exact atunci când ai prezentat Chromecast. La unul dintre tutorialele Chromecast, cineva a recomandat Popcorn Time pe rubrica Comentarii. O plăcere rularea de pe laptop pe Tv prin Chromecast, am pus un film de animație la vizionare pentru copil, in acelasi timp mi-am văzut nestingherit de lucru pe laptop.

  • Popcorn sau Showbox?
    Showbox nu este chiar mai simplu de folosit? Exceptînd faptul ca nu poate fi folosita cu Chromecast.

Related Post

This website uses cookies.