Player audio si mp3 gratuit foarte bun media monkey – video tutorial

Am placerea sa va prezint una dintre aplicatiile mele favorite si anume media monkey free ( gratuit ),un player multimedia, dar care este in principal un player audio si mp3.

Acest program este foarte usor de folosit si pe deasupra mai este si gratuit,bineinteles ca exista si o versiune “gold” adica cu bani.

Folosind media monkey un soft gratuit,nu mai trebuie sa ne ducem toata ziua in folderele cu muzica sa le ascultam sau sa ne chinuim sa facem tot felul de play listuri,cu media monkey free avem un browser de fisiere integrat si foarte usor de folosit.

Putem sa ascultam si podcast-uri sau posturi de radio de pe net.

A,era sa uit are si un modul de inscriptionare cd-uri fie in format audio fie direct mp3 pentru sistemele audio care au aceasta optiune.

Totul este impachetat intr-o interfata placuta si usor de utilizat.

Dar mai bine sa-l lasam pe cristi sa ne povesteasca despre playerul lui favorit (media monkey free) in urmatorul video tutorial .

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (33)

  • Eu nu pot instala mediamonkey..de fapt il instalez..dar cand vreau sa-l deschid..se blocheaza pe desktop si singura solutie e restart ;)))..de ce? :D

  • Media monkey nu are numic,cred ca problema este windows-ul tau sau vre-o setare care ai facut-o gresit.

  • pare rau..am facut exact ..ca in video..dar de fiecare data mi se blocheaza pe desk...in fine..am destule reproductoare..

  • Imi pare rau sergiu,dar sincer nu am intilnit problema ta pina acum.
    Mai este o cauza,ai putea sa incerci sa schimbi codecurile cu unele mai noi.
    E pacat ca Media monkey este un player super tare,eu il folosesc exclusiv pe el pentru a asculta muzica.

  • e fainut playeru.Ma ajutati foarte mult,cu toate chestiile care le prezentati.Zilele trecute am descoperit din fericire siteul si am sa le zic si la altii.Sunteti tari,tinetio tot asa.Am si eu o intrebare:la urma urmei ce aveti voi de castigat din toata chestia asta? mersi mult pt.tot. Iulian din Botosani. salut

Related Post

This website uses cookies.