Bsplayer free(gratuit) download instalare si setare – tutorial video

Acest tutorial video este despre bsplayer free ( gratuit ) care este un player foarte popular in romania si in lume,desi este un player foarte vechi.

Vom parcurge impreuna toate etapele necesare instalarii si ceeace este foarte important este sa debifam niste optiuni care daca nu ar fii debifate se vor instala tot felul de chestii(toolbar,search engine,home page script).

Vom mai invata cu se poate marii subtitrarea,cum se seteaza egalizatorul,cum se schimba skinul.

Dar se trecem direct la vizionarea acestui tutorial video cu bsplayer free.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (61)

  • Am instalat și eu bsplayer dar când pun filmul pe tot ecranul imaginea se blochează, sunetul merge mai departe.Am vista home premium și am făcut setarea aceea la randare video.Ce ar putea fi?

    • deci am si eu un Bsplayer Latest version is 2.53.1034 si am o problema in legatura cu diactricele in limba romana incepand de la subtitrare pana la meniul sau..tin sa spun ca am bifat western european si imi face pe ă,î,â dar pe ţ si ş nu.. inainte de a bifa western european nu facea nici pe ă,î,â dar imi dadea meniul in romana cu fel si fel de prost inloc de ă,î,â imi deadea niste dungi un b intors cu codita si asa mai departe.. acuma meniul e ok in romana scrie cand vreau sa ies(IEŞIRE) din el si cand fac click dreapta si apar optiuniile scrie cu toate diactricele in limba romana dar cand intru in meniul bsplayer imi scrie ă,î,â dar nu imi da si si ş,ţ si nu inteleg de ce pentru ca la fel imi face si in subtitrare tot la fel ă,î,â dar ţ,ş nu si inebunesc...am cautat pe google probleme asemanatoare dar nimic cu o singura exceptie sa modific in regional language in control panel pe limba romana am facut asa si de atunci imi apare porcariile astea de diactrice ca inainte de a modifica pe lb romana in regional and language subtitrarea la filme se vedea ok dar meniul era la pamant acuma e aproape invers..va rog ajutati-ma ca nu e singurul program care face asa pentru ca am mai multe programe in lb romana si toate se vad cu prostii delea si inainte nu se vedeau si am uitat sa spun ca inainte programele acelea se vedea scrisul ok acuma sa stricat nu stiu de ce dar trebuie sa aiba o rezolvare va rog ajutati-maaaaaa si ms..!!!

  • Bsplayer are o problema de intelegere(compatibilitate) cu interfata aero care foloseste si ea accelerare hardware a placii video,ai putea sa incerci alte metode de randara de la setari video di setarile bsplayer sau poti dezactiva aero,in locul aero pune si tu interfata windows clasic ( trebuie doar pe durata filmului )

  • Mie unu nu-mi place nici sa ma omori BSPlayer si niciodata nu mi-a placut nici pe xp nu-si face treaba daramite pe vista,nu stiu ce vad altii la el dar e "prost" tare cred ca cel mai prost player video,jos palaria daca vrei sa asculti muzik cu el dar nici acolo nu e cine stie ce,Eu de cand ma stiu folosesc TheKMPlayer il puteti gasi pe http://www.dawnload.com scrieti la search TheKMPlayer e gratuit si full nu e trial! si vine din instal cu toate codecurile posibile,se deschide imediat la dublu clic si poti vedea chiar si formatele FLV fara sa instalezi nici un codec ceea ce BSPlayeru-l fara sa-i pui codec flv nu va reda flv! Are interfata super suporta limba romana ai mii de setari pe care la poti face,captura,editare tot ce vrei tu,va spun ca e super macar incercati-l si poate face si unul din admini tutorial pt el,

  • PS : Mie nu-mi merge si nu mi-a mers niciodata BSPlayer eu am si un calculator mai slabut si poate din cauza asta,am xp si daca bag un film imaginea se misca in reluare insa sunetul merge inainte la orice format video as incarca,iar daca dau in full scren ecranu ramane negru si sunetul merge inainte,consuma resurse de rupe pe cand TheKMPlayer niciodata nu mi-a facut figuri,sa se intepe sau sa dau peste formate video pe care sa nu le stie.

  • dap intr-adevar bs playerul are o hiba MARE - cand se face switch in full screen se blocheaza imaginea - daca s-ar remedia asta ar fi o chestie ...

  • Pentru Diana
    Poate sa fie devina driverul video sau codecurile.
    Poti incerca prima oara sa schimbi codecurile si dupa aceea sa faci un update la driverul placii video.

  • mersi mult ptr sfaturile de instalare si setare bs player. mi-au fost de un real folos.al meu era dat peste cap.tutorialul este excelent,abia acum l-am descoperit si sunt f. entuziasmat de asta

  • ma puteti ajuta cu un sfat,am descarcat filme si nu imi apare subtitrare desi imi scria sbut inclusa.ce progr sa folosesc?

  • @ioana: buna,instaleaza codecurile,avem aici pe site un tutorial despre cum se instaleaza corect codecurile pt bsplayer,si incearca sa pui manual subtitrarea in player! clic stanga pe ea,si tii apasat apoi tragi mauseul deasupra bsplayerului si iei degetul de pe mouse! Daca nu poti incerca si GOM Player,Si despre el am facut un tutorial care il gasesti tot aici pe site!
    Aici ai tutorialul despre codecuri pt BSPlayer => https://www.videotutorial.ro/?p=516
    Aici ai tutorialul despre GOM Player => https://www.videotutorial.ro/?p=422

Related Post

This website uses cookies.