PC Inspector File Recovery, recuperarea datelor sterse accidental sau de pe drive-uri formatate – tutorial video

Salut prieteni, inainte de prezentarea tutorialului de azi vreau sa va spun ca videotutorial.ro a implinit 500 de tutoriale, stai linistiti nu intrati in panica, va tin eu la curent, va anunt cand sa fac 1000.
Astazi va voi prezenta un soft cu program de recuperare a datelor pierdute un urma stergerii accidentale sau formatarii unui drive.
Softul de recuperare se numeste PC Inspector File Recovery si la fel ca toti “inspectorii”, este destul de greu de inteles de un catre user incepator, nu va faceti problema, dupa vizionarea acestui tutorial video veti vedea lucrurile mult mai clar.
PC Inspector File Recovery este un soft foarte bun, recupereaza datele la fix, problema lui este in partea de interfata, aceasta nu este tocmai user friendly insa daca ai putina rabdare vei vedea ca nu este chiar atat de greu.
Softul nostru de recuperare isi face treaba foarte bine, pot spune super bine cand vine vorba de fisierele sterse accidental (delete+empty recycle bin), la partea de recuperare dupa formatare sta aproape la fel de bine, aici trebuie putina rabdare in plus, din cauza scanarii profunde, apropos, motorul de scanare este foarte rapid.
In afara de ce am prezentat in tutorial, PC Inspector File Recovery mai stie sa recupereze partitii care nu mai apar in My Computer din cauza unori erori hardware sau din pricina unor manevre gresite pe care le-a facut userul (operatii de partitionare facute defectuos).
Un mare avantaj al acestui program de recuperare a datelor este faptul ca nu costa nimic, este gratuit, programele de calibrul acesta sunt intotdeauna comerciale.
Recuperarea se poate face de pe orice fel de dispozitiv: card de memorie, stick usb, hard disk, hard disk extern, ssd, sd, ms, cf, you name it….
Se poate recupera orice fel de fisiere, un mic deavantaj ar fi la recuperarea dupa formatare, aici denumirile fisierelor sunt schimbate.
Una peste alta este un soft foarte bun, se putea scrie o interfata mai prietenoasa dar asta este, este bine si asa, hai sa nu facem nazuri, calul de dar……, mai ales ca-i nemtesc.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian

 

 

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (75)

  • Nu cred ca ar fi momentul, dar va spun: La Multi Ani si suuces in continuare.
    Un tutorial de mare ajutor pentru toti.

    • Bulgac:
      Pt mine nu imi merge softul!
      Am probleme o problema am sters din greseala un un driver din greseala si nu stiu cum sa-l reformatez!

  • super.. dar nu cred ca poate sa readuca driverele vechi dupa un fost windows ale unui notebook .
    oricum gg pentru efort

  • Bun tutorial, cred ca asa este si softul, vad ca e usor de utilizat. Foarte buna avertizarea de la sfarsit, multi mai utilizeaza HDD sau de pe mediu de stocare s-au sters datele, ele se vor rescrie si este foarte probabil sa nu mai poata fi recuperate daca se utilizeaza in continuare mediul de stocare.

  • In urma reinstalarii windows XP in septembrie 2010 am pierdut arhiva messenger ceea ce pentru mine era ceva foarte pretios. Va rog spuneti-mi daca exista vreun tutorial expres pentru astfel de situatii sau daca se mai poate face ceva pentru recuperarea arhivei. Multumesc si va felicit pentru tot ce faceti pentru noi.

    • Huma Romi: In urma reinstalarii windows XP in septembrie 2010 am pierdut arhiva messenger ceea ce pentru mine era ceva foarte pretios. Va rog spuneti-mi daca exista vreun tutorial expres pentru astfel de situatii sau daca se mai poate face ceva pentru recuperarea arhivei. Multumesc si va felicit pentru tot ce faceti pentru noi.  

      Trebuia sa fii prevazator si sa salvezi acea arhiva in mai multe locuri. Poate nu ma crezi daca iti spun ca tot ce am in calculator este salvat in vreo 7 locuri pe net, pe diferite situri, plus pe alte doua calculatoare. Treaba este ca n-am cine stie ce date foarte importante.
      Proverbul vechi romanesc spune: "Paza buna, trece primejdia rea"
      Gooogalitzi, gooogalitzi, gooogalitzi si mai lasati-le dreaq de messenger si jocuri de Cacao.
      Baietii astia v-au dat mura-n gura. Cinste lor.

  • Foarte util! Si mai super ca programul e moca!
    Felicitari pentru tutorial!
    Si, apropos de "500", Doamne-ajuta!, sa va dea Dzeu putere sa bifati 5000, 50000...
    Succes! Sint cu ochii pe voi!

  • Intrebare: cum putem sterge date in asa fel incat sa nu mai fie recuperate prin nicio metoda? multumesc anticipat pentru raspuns.

    • jijel: Intrebare: cum putem sterge date in asa fel incat sa nu mai fie recuperate prin nicio metoda? multumesc anticipat pentru raspuns.  

      Se poate cu Win98 bootdisk si niste linii de comanda si HDD-ul devine virgin,curat in totalitate.

      • GELU:
        Se poate cu Win98 bootdisk si niste linii de comanda si HDD-ul devine virgin,curat in totalitate.  

        Cauta pe google "File Shredder". Sunt tone de variante free.

  • Super,super,super tutorialul,sunteti o echipa de nota maxima,eu cel putin am invatat foarte multe de la voi ,si va multumesc pe aceasta cale.Multa bafta si sanatate la intraga familie .

Related Post

This website uses cookies.