Noul windows 7 pre beta prezentare si optiunile noi – tutorial video

Am placerea sa va prezint noul windows 7 in varianta pre beta,o varianta care se poate spune ca poate sa contina multe dintre optiunile finale ale viitorului windows.

Windows 7 are foarte multe optiuni din vista dar are si multe care sunt noi si foarte utile.

Optiunile care au fost pastrate din vista au fost mult imbunatatite si mai ales finisate in materie de functionalitate si stabilitate.

Windows 7 se misca foarte bine spre surprinderea mea,mai ales ca vorbim de o varianta beta.

Cred ca cu acest windows compania microsoft isi mai indreapta din greselile facute cu vista.

Per total mie imi place acest windows 7,dar ca sa va convingeti si voi va invit sa urmariti acest tutorial video care sper sa va placa.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (77)

  • cum putem afla ce drivere ne trebuie pentru un calculator second hand despre care nu stim nimic si de unde le putem lua . Exista un program care ne poate ajuta?

  • Daca vrei drivere pentru windows 7 nu trebuie sa-ti faci griji ca windowsul acesta contine aproape toate driverele.
    Chiar si eu am ramas surprins,pentru ca am destule chestii si nu-mi mai trebuia decit driver pentru tuner tv.
    Pentru vista cred ca stau lucrurile destul de bine pentru computerele mai vechi.
    Iar pentru xp trebuie sa mergi pe website-urile producatorilor pentru fiecare dintre componente la care nu ai driver sau sa incerci optiunea update driver,dar aceasta merge doar pentru citeva componente.
    Exista si softuri:"Driver genius" care este foarte bun,insa costa ceva.

  • cum pot sa imi instalez windows 7 atunci cand e sa imi vada hdd imi cere niste drivere de pe dvd sau usb stick asa am patit si la vista si nu am rezolvat mai nimic am luat driverele de controloer dar degeaba am un system :placa de baza asus m2v , hdd 160 gb 7200 rot/min ,cpu amd 3000+ ,ati radeon x300/x550 asa scrie pe ea asa am gasit si pe net despre ea pls daca aveti idee ce ar putea fii!!!!

  • @DaneZu:
    Nu stim daca mananca mai multe resurse decat windows vista deoarece windows 7 este o varianta pre beta adica inca nu a ajuns la o varianta care poate sa iasa pe piata
    Dar eu cred ca va fi superior fata de windows vista pentru ca se misca foarte bine
    Parerea mea este ca inca nu te poti baza pe un sistem de operare care inca nici nu s-a lansat si nici nu-ti rcomand sa-l folosesti ca pe un sistem de operare primar in schimb poti sa-l instalezi pe o alta partitie sa te obisnuiesti cu el
    Cine vrea sa se bucure de tot potentialul unui sistem de operare fie el windows vista sau windows 7 nu trebuie sa se gandeasca la resurse
    Pentru calculatoare mai putin performante exista windows xp

  • Am un calculator slabut cu un procesor AMD Athlon 64 3000+.Ce windows pot rula : versiunea windows XP x86 ? sau x64 !

  • @Nicu:
    Eu nu iti recomand xp pe 64 de biti pentru ca nu este foarte bine pus la punct,mai bine te indrepti spre vista 64 pentru ca are un suport bun pentru drivere.
    Odata intrat pe 64 de biti trebuie sa-ti faci rost pe cit posibil de softuri scrise pentru aceasta arhitectura,dar merg si softurile pe 32 numai ca n-o sa ai cu ele nici un spor de performanta.
    Daca gasesti softuri pe 64 computerul o sa se miste foarte bine.
    Ce-i bine la vista 64 este ca suporta si softuri pe 32 o sa ai doua program files unul pentru soft de 32 si unul pentru cale de 64.
    Atentie la drivere sa fie pentru 64.

  • l-as incerca si eu dar....e un Dar nus cum o sa mearga de bine....in rest arata super marfa:D

  • parca stiam k si le gaseste singur???si daca nam dreptate cauta cdu de la placa de baza nu-l mai ai??si daca nu-l mai ai cauta pe net;)

Related Post

This website uses cookies.