Net mobil super ieftin si fara limitari Digi Net Mobil 7.2 Mbps – tutorial video

Salut prieteni, azi va voi prezenta o metoda de conectare mobila la internet, este vorba de solutia celor de la Digi Net Mobil (rds-rcs), am ales sa prezint oferta de net mobil de la Digi deoarece exista cateva avantaje foarte importante.
Primul avantaj si cel mai important este pretul, pentru cei cu abonamente de tot la RDS, pretul netului mobil va fi zero, exact, nu veti plati nimic daca aveti abonamente de net de viteza la RDS. Pentru cei cu abonamente mici, abonamentul pe luna aste de doar 10 lei, exact 100.000 lei vechi, echivalentul unui pachet cu tigari, un pret extrem de mic pentru un net mobil. Pentru cei care nu au deloc abonament la RDS, pretul va fi de 15 lei pe luna, pentru modem nu se plateste mimic, acesta va va fi dat in custodie, adica veti folosi modemul pe toata perioada contractului, toate preturile de mai sus sunt pentru o luna calendaristica, veti primi o viteza de download de 7.2 Mbps (cu HSDPA) si upload 384 Kbps (3G simplu).
Al doilea mare, eu as zice urias avantaj este ca NU EXISTA LIMITARI, dupa cum stiti toti providerii de net mobil pun limitari drastice de trafic, ai pe luna o anumita cota de trafic, de exemplu ai 2 Giga, daca depasesti acest trafic vei fi nevoit sa dai bani in plus, cam 0.04 euro pe 1MB de trafic, sau sa-ti reduca ei viteza pe undeva pe la 128 Kbps, asta la Orange, 128 Kbps este o viteza dezastruoasa, jumatate din viteza EDGE (o pagina se incarce in 20-30 secunde), cei de la Digi Net Mobil au lasat totul fara niciun fel de limitare, aceasta initiativa este de salutat, poate si ceilalti provideri vor face ceva in acest sens, sa fim seriosi, in ziua de azi nu ai ce face cu un trafic de 2 Giga pe luna, suntem in era HD, un clip de pe youtube poate avea si 1 Giga.
Nu va entuziasmati prea tare, exista si dezavantaje, in primul rand acoperirea, pentru inceput Digi Net Mobil are acoperire doar in orasele mari, speram ca in cel mai scurt timp sa se acopere cat mai multe localitati si drumuri nationale, judetene si bineinteles autostrazi (avem si noi vreo 2).
Un al doilea mare dezavantaj este lipsa HSUPA-ului, adica nu avem upload prea grozav, la upload suntem lasati pe 3G fara nicin fel de accelerare, speram sa se faca ceva in sensul asta rapid, daca sunteti youtube-eri veti avea de suferit in momentul in care veti dori sa urcati ceva pe contul vostru, deasemenea veti suferi la sincronizare si oriunde este necesar un upload rapid.
In tutorial am facut si cateva teste, va invit sa le urmariti, imi cer scuze pentru calitatea sunetului, captura a fost facuta in masina, zgomotul orasului si-a spus cuvantul, promit sa nu se mai intample.
In curand vom face si un review mai cuprinzator cu toate solutiile mobile de pe piata, vor fi teste in masina in toate zonele Bucuresti-ului si imprejurimi, vom iesi si din oras, acolo se va vedea cu adevarat cine-i “seful” pe partea de net mobil in Romania, pana atunci va invit sa urmariti acest tutorial video cu prezentarea Digi Net Mobil 7.2 Mbps.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (185)

  • eu am net prin modem de la romtelecom si daca ii dau speedtest imi arata 6mb/sec, iar cand descarc nu are mai mult de 650 kb/sec.Asa ca speedtest nu este foarte exact.

    • Chestia cu Megabits si Megabytes e marketing practicat de distribuitorii de net tocmai din acest motiv, mizand pe nepriceperea si nestiinta consumatorilor. ei stiu foarte bine ca omu simplu habar nu are ce inseamna sau cat inseamna un megabites, care sunt multipli si submultipli acestora.

    • daca in Tecuci , este rds , , ar trebui sa mearga , , si normal , ar trebui sa mearga , ca este ca un mobil , , cine stie , ce semnal , ar avea acolo .

  • Salut Cristi, ai mare dreptate.
    Eu sunt din Pitesti, folosesc solutia DigiNet de aproximativ o luna jumate, zilnic, acces site-uri, webmail, mici downloaduri, fara upload.
    Corecta este si afirmatia cu acoperirea, insa dintr-o discutie cu cineva tehnic de la ei am aflat ca se vor extinde rapid.
    Pentru mine o mare realizare a fost ca am reusit sa folosesc SIM-ul din stick-ul USB direct in modemul netbookului, asa ca am scapat de monstruozitatea de stick care este cat laptopul, de care trebuie sa ai mare grija cand esti in masina sau pe strada sa nu-l rupi!
    eu l-am primit gratis, dar am maxim 3,6Mbps, satisfacator avand in vedere ca nu am NICI un cost suplimentar
    Au fost momente in care a cazut curentul in zona, deci si NET-ul fix si m-am salvat cu DigiNet.
    Astept totusi si review-urile cu celelalte solutii, daca se poate cu teste si pe la noi pe la tara ca in Bucuresti merge si sub Metrou!
    Spor la treaba!

  • cristi ai facut 3 gb trafic? ca unii zic ca dupa 3gb si la astia iti scade viteza la 128kbps

    • In ziua aceea cu tutorialul am facut cam 12 giga trafic si nu mi-a scazut nimic.

  • spuneai ca nu stii nici un nr. de telefon, uite aici:
    "Informatii detaliate despre oferta de internet mobil, despre promotie si despre serviciile companiei puteti gasi la http://www.rcs-rds.ro, la numarul de telefon 031.400.4600 sau in oricare dintre punctele de prezenta ale RCS & RDS."

  • Nu e nici o limita nu serios ?gred ca nu stitit;)) ce teapa va luati,eu am descarcat 1 gb si dupa merge foarte prost si slab,insa e adevarat sa daca nu consumi limita de 1-2 gb e adevarat ca totul e ok are viteza de 200 kb.

  • 15 lei eu zic ca e pomana curata fata de 50 lei fata de celelalte retele.
    Apropo daca nu este folosit in oras nu merge deloc?

    • merge dar extrem de greu are o verisora-mea intr-o comuna, net rds prin tel fix fara fir (HUAWEI B160) si ii merge cu 32 kbps deci nici vorba de download/upload ca iti faci mai mult nervi asteptand, dar pentru ea internet=messnger deci e bine

      • merge asa deoarece modemul telefonului este 3.6mb, nu 7.2
        noile telefoane ua modem de 7.2mb , acestea nu se pot achizitiona decat la ab de 2euro

  • Salut Cristi! Am si eu o nelamurire... Am net mobil de la Vodafone si folosesc sim-ul din modem direct in telefon (un HTC HD2). Am net acasa de la RDS si m-ar interesa acest net mobil, singura problema ar fi daca ar avea vreo importanta programul ala de acces. Si vodafone-ul are un programel din ala pe modem da mere si fara pe telefon. Ce zici crezi ca ar merge? Mersi!

    • salut am eu net mobil de la rcs si merge si pe telefon tot ce trebuie sa faci este sa ii faci configuratie la telefon gasesti pe net tutoriale trebuie sa complectez doar cateva casute o faci in 2 3 minute spor si sper ca am fost de folos:)

  • am instalat windows xp proaspat si nu pot vedea tutorialele spune sa \descarc flash player l-am instalat dar tot nu pot vedea tuttorialele puteti sa ma ajutati ?

    • Dezinstaleaza flash playerul si pluginul pe care il ai cu revo uninstaller (sau alt program) si descarca flash playerul de pe site-ul lor

  • Cred ca cristi a omis sa spuna sau a facut-o intentionat ca usb-ul suporta si card deci poate fi folosit si cu functia reeady boost(corecteaza-ma daca gressc)Cat despre net,al meu e moca deci, de regula e bun(moca=bun)ca asa e la noi.Concret nu pot face prea multe cu el intrucat stau”dupa blocuri”si nu am semnal deloc dar,cu toate astea merge sa accesezi yahoo,mail,alte pagini....a uitasem-timisoara.sper sa va ajute si la mai mare!

Related Post

This website uses cookies.