Nero 9 gratuit, pentru prima oara pe piata o versiune nero free – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial vom vedea cum arata prima versiune de nero gratuit, ati auzit bine, primul Nero Free, cei de la nero au inteles ca trebuie sa aiba si ei o supapa prin care sa elibereze din presiunea creata de piraterie, de ce ar mai cumpara lumea un soft ca Nero cind pe site-urile de torrente sau pe hub-uri gasesti nero fara nici un fel de problema la un click distanta.

Acest curent al versiunilor gratuite ale unor softuri comerciale a fost deschis de Microsoft, prin oferirea versiunii beta a sistemului de operare Windows 7 tuturor pentru testare, adevaratul motiv nu este testarea ci reducerea pirateriei, cine se mai duce sa ia vista de pe torrente cind windows 7 se misca mai bine si pe deasupra mai este si gratuit.

Nero urmeaza “Liderul” oferind utilizatorilor o versiune gratuita numita “essentials”, sa ne intelegem bine, acesta nu este o varianta trial, este 100% gratuit pentru toata lumea.

Aceasta versiune de Nero Gratuit nu exceleaza prin optiuni, as putea spune ca nu are mai nimic in comparatie cu versiunea comerciala, adevarul este ca nici nu trebuie mai mult, utilizatorul obisnuit nu folosea Nero decit la inscriptionare si ocazional pentru a face o imagine bootabila dintr-un iso.

Nero free are doua optiuni mari si late:

1. Data Burning.

2. Copy Disk.

Printr-o mica improvizatie am pus la punct, in acest tutorial video, o metoda de a inscriptiona imaginile iso pe un disk, metoda este destul de simpla si la indemina oricui, ne trebuie doar Daemon Tools si ne-am rezolvat, montam diskul iso cu Daemon Tools si din nero copiem diskul de pe drive-ul virtual Daemon Tools pe drive-ul nostru fizic.

Dar ce s-o mai lungim, hai sa urmarim tutorialul, vizionare placuta.

de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (86)

  • Interesanta alegerea celor de la Nero de a lansa o varianta free,dar in comparatie cu celelalte...mai bine prefer sa cumpar una.Folositor tutorialul mai ales ca nero free e ceva nou.Bv Cristi exact la fix cu tutorialele ca de obicei

  • CDBurnerX Lasai traiasca mama lor!!!!Usor simplu eficace.Romani nu sti limba engleza,videotutorialu e super explica pas cu pas dar noi .........sau eu aleg CDBurnerX.Un video muncit poate mai mult de atat .....

  • Eu n-am vazut nicaieri pe site-ul lor ca ar fi vreo versiune free, nici macar Essentials
    Poate imi scapa mie ceva.

  • Cristi apreciez sincer munca ta pentru acest material dar nu cred ca mizeria asta merita atentia atata timp cat exista atatea burnere free care stiu mult mai multe dacat asta. Sper ca ma intelegi nu vreau sa jignesc pe nimeni.Au scos si ei vezi doamne o versiune gratuita parca-i un avorton.
    Bafta multa!!!

  • blackarow: Cristi apreciez sincer munca ta pentru acest material dar nu cred ca mizeria asta merita atentia atata timp cat exista atatea burnere free care stiu mult mai multe dacat asta. Sper ca ma intelegi nu vreau sa jignesc pe nimeni.Au scos si ei vezi doamne o versiune gratuita parca-i un avorton.
    Bafta multa!!!

    Vrem nu vrem ea exista,si trebuie vorbit,e cel mai "puternic" si de incredere de pe piata la softuri pt burning,nu ai cum sa eviti sau sa omiti sa nu vorbesti despre un gigant!!! Asa sunt si linuxuri free, asta ce inseamna sa nu vorbim despre Windows? Nu e chiar asa, el exista si trebuie vorbit! Omu trebuie sa fie informat si intotdeauna sa aiba alternative, sa aiba de unde alege, cunosc multe persoane care gabar nu au sa arda cu alt ceva in afara de nero, parca ia facut mama lor cu nero in pc...ii pui in fata lui ImgBurn sau CdBurnerXP si de uita ca curca in lemne, nu stiu sa arda si unde sa dea, pe ce sa clicheze...Asta e...vrem nu vrem Nero exista si nu ai cum sa-l eviti!

  • mirunixa: Eu n-am vazut nicaieri pe site-ul lor ca ar fi vreo versiune free, nici macar Essentials
    Poate imi scapa mie ceva.

    Sa aratat foarte clar in tutorial unde apesi,ce scrii in google ca sa ajungi la Nero free,cum il downloadezi si cum il instalezi,va rugam frumos nu mai derulati tutorialele daca vreti sa intelegeti ceva si privitile capat-coada...hai ca nu e mare tutorialul,chiar acum 1 minut am intrat pe site asa cum a aratat cristi si nu sa schimbat nimic,optiunile pe siteul lor sunt asa cum le-a specificat cristi in tutorial,probabil folosesti internet explorer sau un browser vechi si asezarea in pagina e alta si asta te-a derutat,daca browserul nu e la zi si nu e updatat,siteurile vor avea asezarea in pagina,ciudata si nu cum trebuie,fiti la zi cu browserele,mai ales cu browserele.sunt aplicatii care stau deschise mai mereu pe desktopu vostru,ultima versiune inseamna siguranta,buguri reparate,securitate si protectie mai buna!

  • mirunixa: Eu n-am vazut nicaieri pe site-ul lor ca ar fi vreo versiune free, nici macar Essentials
    Poate imi scapa mie ceva.

    Normal ca nu l-ai gasit, nici ei nu vor sa-l puna pe prima pagina a site-ului pentru ca vor sa-si vinda produsele comerciale, asta este bagat mai prin spate, exact cum este la super-market, produsele scumpe sus si acelea ieftine pe jos.
    Urmareste cum am facut eu in tutorial si o sa te descurci, fa pas cu pas ce am facut eu pentru ca numai asa il vei gasi.

  • Sincer v-am apreciat si va apreciez munca, dar sa vii cu "panarama"asta de Nero este o mare greseala. Multi nu mai folesesc de mault Nero...s-au trezit si ei tarziu sa-l puna la free.Stiti ca ne incarcau cu CD-uri la cumpararea unui PC, nici nu stiai ce e free versiune de evaluare etc .Cred ca Nero a cam apus de ceva vreme.Daca ati prezentat cateva obtiuni de burning free , de ce ai mai venit cu asta? Este o parere si va rog sa o considerati ca atare.Dupa cateva zile de "hecareala" de 2 lei sa vii cu un Nero "gratuit" este "sinucidere" curata.Veniti repede cu ceva nou (daca aveti} ca moare si Videotutorialul.

  • Adrian: Vrem nu vrem ea exista,si trebuie vorbit,e cel mai “puternic” si de incredere de pe piata la softuri pt burning,nu ai cum sa eviti sau sa omiti sa nu vorbesti despre un gigant!!! Asa sunt si linuxuri free, asta ce inseamna sa nu vorbim despre Windows? Nu e chiar asa, el exista si trebuie vorbit! Omu trebuie sa fie informat si intotdeauna sa aiba alternative, sa aiba de unde alege, cunosc multe persoane care gabar nu au sa arda cu alt ceva in afara de nero, parca ia facut mama lor cu nero in pc…ii pui in fata lui ImgBurn sau CdBurnerXP si de uita ca curca in lemne, nu stiu sa arda si unde sa dea, pe ce sa clicheze…Asta e…vrem nu vrem Nero exista si nu ai cum sa-l eviti!

    Si iarasi Adrian ...a vorbit cand trebuia sa taca...!

  • ...a evita sau omite este cam aceeasi Marie dar cu alta palarie...Adrian te rog sa mai taci ca ti-am spus ca faci cam 2382 de valuri(apropos de cmentarii)!

Related Post

This website uses cookies.