Modificarea unor setari ascunse din windows xp cu programul gratuit Tweak ui – tutorial video

In acest tutorial video vom putea vedea cum se ajunge la unele setari ascunse din windows cu ajutorul unui program free ( gratuit ) pe nume Tweak ui ,pe care-l vom download-a chiar de la Microsoft,companie despre care stiti si voi foarte bine ca produce windows xp si windows vista si nu numai.

Ati auzit bine FREE DE LA MICROSOFT ,spre surprinderea voastra si aceasta companie stie sa produca softuri freeware, chiar foarte bune si care nu incarca mult memoria sau procesorul.

Tweak ui este un program care ar trebui instalat imediat dupa instalarea sistemului de operare windows xp,pentru ca ne ofera niste optiuni pe care setarile obisnuite din windows xp nu le dezvaluie.

Imi pare reu ca am omis acest soft pina acum si m-am ocupat de alte tutoriale video,pentru ca acesta este un soft foarte bun si important pe care toata lumea ar trebuii sa-l aiba instalat in computer obligatoriu.

Acest freware de la microsoft,Tweak ui centralizeaza toate setarile importante ale windows xp-ului intr-un singur loc pentru ca noi sa avem un control cit mai bun asupra lor.

Va invit sa urmariti acest tutorial video,dar nu inainte de a crea un restore point sau un back-up cu acronis true image,sau ma rog cu alte softuri pe care voi le folositi pentru backup !

Inainte de a urmarii acest tutorial,va rog sa urmariti si celelalte tutoriale video legate de instalarea windows xp sau despre crearea unui backup cu acronis true image.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (35)

  • Cristi,nu e vorba de placere...e foarte popular programu..."pute" pe youtube de tutoriale video cu el,la fel pe bloguri si forumuri sunt tutoriale foto...no ofence :P oricum multumesc de tutorial eu il stiu demult insa unele setari nu stiam pt ce sunt...si nu le-am folosit niciodata,il foloseam doar ca sa scot sageata definitiv de la iconite,si sa dezactivez popurile,in rest nu-mi folosea,nu-s un maniac al vitezei sa fi umblat la setarile de mause...eu ma multumesc cu ce am,iar daca chiar vreau ceva fac,insa niciodata nu ma iau dupa moda,daca unu are vista sa-mi pun si eu chiar daca nu-mi place dar il pun...nu,eu nu-s asa,ce-mi trebuie aia pun si fac.Unele chestii pe care le face programu asta le poti face modificand niste key de registri!

  • Acum foarte mult timp priveam tutoriale video pe youtube despre acest mic programas,si sincer sa fiu...m-am uitat la toate tutorialele ce tineau de acest program,insa nici unu nu a explicat mai bine ca tine ce face fiecare functie! erau foarte superficiali asa,doar iti arata functiile domnu ala care tolocanea in engleza...dar nu explica ce face pt ce e,ce se intampla.Felicitari!!

  • Iti propun un tutorial...fa unul despre Sopcast...sau oricare altu care ar fi alternativa lui...un tutorial despre cum putem urmari programe tv pe pc-ul nostru fara un tv tuner(parca asa ii spune :D )

  • intrebarea mea cum faci o imagine bootabila am vazut tutorial cum faci cd bootabil cu nero dar am incercat sami fac un cd bootabil cu windows si nu a mers desi am am selectat viteza de burn cea mai mica


  • Salutare la toti !
    "Beleaua" mea consta in felul urmator: vreau sa scap de dialogul ala enervant la aprinderea pc-ului (acela cu logarea)..bineinteles ca nu trebuie decat sa dau enter dar vreau ca windosul sa ruleze normal fara logare .
    Ce ma enerveaza cel mai rau e atunci cand vreau sa dau restart .acelasi dialog stresant >What do you want the computer to do?<
    Multumesc ..si astept un raspuns referitor la "belea" :D

  • @Sergiu 1:
    Acel dialog nu este o belea ci este o chestie foarte buna pentru securitate,asa ar fi normal sa aiba toata lumea.
    Acel dialog in momentul login-ului a aparut in urma instalarii unui program care necesita o securizare mai buna a windowsul-ui.
    In mod normal pote fi dezactivat din control panel/users ,dar s-ar putea sa nu mearga pina nu dezinstalezi acel program care a declansat asta.

  • salut vreau sa te intreb am vrut sa fac un windows xp cu nlite am urmat pasii exact cu iai fc si tu dar cind sal instalez mia dat o eroare arata in felul urmator E:\i386 asms\10\msft\windows\gdiplus\GDIPLUS.MAN de ce oare mio fi aparut eroarea asta ca doar am urmat pasii ca in tutorial poti sami spui si mie

Related Post

This website uses cookies.