Microsoft office 2007 tutorial cu word 2007 – tutorial video

In acest tutorial video am placerea sa va prezint suita microsoft office 2007 si mai precis word 2007 care este celebrul word procesor ( procesor text ) pe care aproape toata lumea l-a folosit macar o data la serviciu sau la scoala sau il foloseste permanent .

De ce va spun ca am placerea sa va prezint office 2007,pentru ca aceasta suita de la microsoft este cu adevarat de exceptie si asta nu o spunem numai noi,ci foarte multi specialisti din toata lumea .

Sa fie clar inca de la inceput ,word nu este singurul program de acest gen ( procesor de text ),exista o multime de aplicatii asemenatoare si chiar o multime de suite similare suitei office 2007 de la microsoft,pe care noi vom incerca sa le aducem in fata voastra si sa le facem tutoriale.

Vedeta acestei suite de la microsoft este bineinteles procesorul de text word 2007,care nu a primit doar un simplu face lift,ci a primit foarte multe optiuni noi si foarte utile,despre care vom vorbii si in acest tutorial dar si in urmatoarele tutoriale video despre celelalte programe ale office 2007 de la microsoft .

Nu imi place deloc sa ma vad cum laud un produs microsoft,pentru ca nu sunt de acord deloc cu politicile acestei companii,dar cind microsoft face un soft de exceptie nu putem decit sa ne bucuram si sa exclamam “jos palaria” .

Inca o treaba de apreciat este perioada pentru incercare a suitei office 2007 care este de 60 de zile,in aceste 60 de zile de trial version putem sa folosim suita la intreaga capacitate fara nici o limitare,desigur sistemul de inregistrare si download al celor de la microsoft nu poate fi decit restrictiv si enervant .

Pentru a face un download de pe microsoft pentru office 2007 trebuie sa treceti printr-un sistem extrem de enervant si plictisitor care este posibil sa-i faca pe unii sa renunte si sa apeleze la serviciile retelelor  p2p  (torrent sau gnutela),tocmai de aceea eu am ales calea putin mai rapida prin intermediul softpedia,insa daca doriti sa obtineti o liceenta pentru perioada trial de 60 de zile trebuie sa va inregistrati la microsoft pe site (nu dureaza mult).Mai precis descarcam office 2007 dintr-un loc si serialul de la microsoft .

Acest tutorial despre microsoft office 2007 a fost realizat intr-un mod usor relaxat,asemanator unei reprize de joaca , sper sa va placa si sa urmariti si viitoarele tutoriale video care o sa vina curind si o sa trateze si celelalte programe ale suitei office 2007.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (72)

  • Imi pare rau dar nu-l pot urmari pana la capat pt.ca am reteau de net foarte slaba,e vorba de o retea inalambrica, despre care te-am rugat sa faci un tutorial :D stii tu "conecatare la net fara net"

  • tutoriale din ce in ce mai interesante dar din pacate in ultima perioada situl merge foate greu
    spere ca pe viitor se va remedia problem, ar fi si pacat sa nu se rezolve problema pt ca faceti o treaba extraordinara

  • Adinel.
    Din pacate mai dureaza un pic pina o sa fim independenti din punct de vedere hardware.
    Serverul pe care stam acum nu prea poate sa gestioneze un continut video de calitatea asta.
    Cind o sa lansam propriile noastre servere o sa vedeti o calitate a imagini si a sunetului nemaivazuta in romania pina acum.
    O sa avem tutoriale video la rezolutie 720p in prima faza iar dupa dovedirea stabilitatii vom oferii rezolutii aproape full hd pentru tutoriale.
    Speram sa fie cit mai rapid,dar pina atunci trebuie sa va convingeti si voi providerii de net sa va dea o latime de banda decenta .
    Chiar si in situatia actuala cred ca videotutorial.ro are cea mai buna imagine la continut video din Romania si nu numai .
    Comparati clipurile de pe Youtube cu video tutorialele noastre.

  • Parerea mea? Prea multa bataie de cap cu si pentru office 2007! E mult prea profi si complex pt Home users! Trebuia sa fi prezentat suita Open Office era mai simplut si pe deasupra free,si mult mai lights fata de microsoft office 2007! Nu stiu cati vor folosi functiile cu acele grafice,si bla bla-urile care le mai are el.Dar felicitari pt tutorial Cristi.Ar fi pacat sa nu prezinti si Open Office,pt ca nu stiu cati isi vor permite un Microsoft Ofiice 2007 full,mai ales ca tocmai datorita fptului ca are mii de setari,brizbrizuri,chichite majoritatea folosesc Microsoft Ofiice 2003,sau Open Office!

  • Nici o suita office nu este ca aceasta versiune de la microsoft,chiar daca mi-e greu sa recunosc !

  • Parerile sunt impartite...depinde ce vrei de la un procesor text...eu unul ma opresc si folosesc Open Office! Sincer mi-e scarba de toate produsele microsoft,de absolut toate,chiar si de acest Windows,dar asta este,cu windows am crescut,e cel mai popular,majoritatea programelor sunt in windows.Cand eram la scoala mi-am facut proiectul in Microsoft Office 2003 pt ca habar nu aveam de Open Office pe atunci,nici nu stiu daca exista cand am terminat eu!

  • Adrian.
    Office 2007 de la microsoft ofera atat de multe chestii folositoare incit unui utilizator care are treaba intr-un domeniu cu procesarea si editarea de text i-ar fi foarte greu sa refuze asa ceva .
    Nici eu nu sunt de acord cu politicile corporatiste si foarte agresive ale companiei microsoft,dar trebuie sa recunoastem si cind acestia fac lucruri bune !
    Incearca office 2007 si crede-ma ca nu-ti va parea rau !
    N-ai nimic de pierdut !

  • La dezvoltarea lui WINDOWS 7 lucreaza aceiasi echipa de conducere care a lucrat la dezvoltarea lui office 2007 si abia astept sa vad ce-o sa iasa .
    Bill Gates a recunoscut semiesecul sistemului de operare windows vista si tocmai de aceea a decis schimbarea conducerii , iar acum au adus niste manageri cu capul pe umeri la dezvoltarea proiectului WINDOWS 7 .

Related Post

This website uses cookies.