Metode noi de download astazi tehnologia gnutella si clientul frostwire – tutorial video

In acest tutorial video va prezentam un client de download mai putin intilnit in Romania,este vorba de un reprezentant al tehnologiei peer 2 peer care functioneaza pe infrastructura retelelor gnutella,este vorba de Frostwire,un client de download care se poate descurca foarte bine cu magnet link-urile dar si cu torrentele .

Aceasta metoda de download se inrudeste cu Bittorrent-ul insa nu mai are nevoie de un tracker pentru a face download,download-ul este facut direct de la utilizatorii care au la rindul lor instalata aceasta aplicatie ( Frostwire ) .

Aceasta metoda este una de viitor pentru ca nu mai este nevoie de cineva care sa mijloceasca conexiunea de download,dupa cum stiti la direct connect ( odc,strong dc,apex dc,dc++ ) este nevoie de un server( hub ) care sa realizeze legatura untre useri,iar la torrent este nevoie de un tracker care sa tina torrentele si sa tina evidenta lor si a peer-urilor (user care au acelasi fisier) .

Teoretic ambele protocoale:Bittorrent si Direct connect pot pierii in momentul in care dintr-un motiv sau altul trackerele si hub-urile se opresc,pe cind la tehnologia Gnutella este greu sa se intimple asa ceva.

Se stie ca foarte multe corporatii au declarat razboi Trackerelor si ca aceasta confruntare mai face si victime din cind in cind din care au de suferit useri care se vad in imposibilitatea de a mai descarca torrente.

Eu va invit sa urmariti acest tutorial despre Frostwire care face parte dintr-o serie mai lunga de tutoriale video dedicate download-ului si pe care le puteti gasii la noi pe site cu ajutorul motorului de cautare,va mai invit sa reflectati asupra acestor tehnologii si al viitorului lor.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (99)

  • salut app in legatura q idea ta "frostwire" este un program destul de avansat la-m incercat si eu si imi place. dar este un foarte mare dezavantaj nu are viteza la download fata de "bittorent" si "odc" sau "strongdc"daca ar fi avut putere mai mare la download sunt sigur k ar fi fost folosit foarte mult si poate chiar ar fi fost cel mai bun pt k este simplu k buna-ziua ( nu trebuie sa bagi hub-uri asta e cea mai tare )doar instal si larevedere ai terminat. e ok "frostwire"dar fara putere. poate q timpul cine stie....! salutare

  • in legatura q site-ul ....km rar sa fi ajutat chiar asa mura-n gura ...este excelent si cine a avut idea a avut o intentie f.f.buna pt k nu prea se gasesc site-uri sa te invete

  • As dori sa faceti un tutorial despre ce ar trebui modificat la un keylogger pentru ca cel care il instaleaza sa creada ca este cel mai tare joc de pe piata si ca sa mearga crakul sa bage adresa de mail pe care am facut-o eu la un internetcaffe.Binenteles ca glumesc!Subliniam insa ca aceasta metoda nu are nici o protectie.Nu am fost foarte atent dar parca nu am vazut nici o sortare dupa numarul de calculatoare disponibile sa-mi ofere un fisier anume pentru a putea descarca cu viteza mea maxima de net pe extern.Ideea de a scapa de trakere este buna dar deocamdata torrent nu are concurenta pentru ca este mai sigur.Crakurile programelor de multe ori sunt vazute ca virusi si trebuie dezactivat antivirusul.Nu as face asa ceva cu un program descarcat prin aceasta metoda.

  • e simplu si imi place.o sa il mai caut din cand in cand cate ceva mai mic ca daca iau ceva mai mare stau mult.vit de dow este mica dow cu max 50 kb.totusi mi se pare bun.aveam si eu un program asemanator tot asa fara huburi sau alte tampeni si mergea cu o vit mai mare dar nu mai stiu cum ii zice.

  • Cristi poate faci si un tutprial despre Emule are emblema unui magarus,pe pagina oficiala au si suport in limba romana.Sincer eu unul nu prea vad un viitor al acestui frostwire...chiar ca e inghetat rau ...ma refer ca downloadeaza cu o viteza jalnica...mai repede iei de pe un hub decat cu frostwire...

  • Adrian .
    Cum crezi ca se downloada la inceput de pe hub-uri sau in modul bittorrent
    Acest sistem este la inceput si daca lumea va incepe sa-l foloseasca va avea un viitor stralucit.
    Viteza de download nu depinde de clientul frostwire ci de userii care detin fisierele respective,iar daca acest useri nu se afla in Romania automat ca viteza de download va fi mica.
    Daca userii vor incepe sa foloseasca acest mod de download va avea o viteza foarte buna si numarul fisierelor si varietatea lor va fi din ce in ce mai mare.

  • Stiu Cristi ca nu tine de acest program viteza de download dar...totusi...pana sa ajunga sa-l foloseasca o buna parte din noi...vor mai trece ani buni...Tu nu vezi cum e romanu? La noi rabdarea e exclusa din "joc" la romani ori merge ori nu...noi nu avem rabdare,ori ne dai tot ori nu ne mai dai.La noi ori merge cu viteza luminii ori nu-l folosim...nu te-ai convins? Nu vezi k oamenii vor CD-uri care sa intre singure in trapa de la DVD-RW...sa arda un Cd vor sa dureze 1 minut poate si mai putin...indiferent de ce trag ei pe el,ca e film ca e de 4G,tre sa fie rapid daca nu...nu e bun.Romanu vrea la nas,sub nas,totul free,fara sa miste el nimic.

Related Post

This website uses cookies.