Medicament pentru suflet și creier Google Arts & Culture

Medicament pentru suflet și creier Google Arts & Culture
În zilele noastre timpul liber este aproape inexistent, iar timpul pentru cultura este “și mai” inexistent.
Medicament pentru suflet și creier Google Arts & Culture

De ce nu ne interesează cultura?

Omul “global” muncește mult, ca sa facă banu, ban care au devenit mai important decît cultura sau uneori chiar mai important decît relațiile interumane; Asta pentru ca omul global a devenit doar o mașinărie fără suflet care este interesat de lucruri facile, ușor de digerat, gata mestecate.

Devenim din ce în ce mai superficiali?

Da, sistemul social și economic nu are nevoie de oameni culți, are nevoie de lucrători care sa muncească, nu sa gîndească, sau mai rău, sa filozofeze sau sa vorbească despre cultura.
Cultura noastră este distracția, moda și shoping-ul. Nu-i nimic rău în astea, dar e rău ca ne încărcam capul doar cu lucruri nefolositoare și uitam de cultura adevărata.

Cică nu avem timp…aiurea!

Dacă stai sa te gîndești cata vreme piezi pe Facebook, Instagram, Tabloide, YouTube, o sa realizezi ca este timp, dar nu exista interes.
Dacă vrem cu adevărat, se poate sa pompam și ceva folositor în cap.

Cum se mimează!

Multi fac doar de ochii lumii “fitness” artistic; In realitate însa, foarte multi oameni nu au vizitat o galerie de arta sau o sala de teatru de multă vreme.
Presiunea sociala ne forțează sa facem ceva: sa citim o carte, sa mergem la un muzeu, chiar dacă asta este aproape imposibil în lumea reala. Ne este rușine sa recunoaștem adevărul.
Google s-a gîndit la noi și a dezvoltat o aplicație care se numește Google Arts & Culture, în traducere Google Arta și Cultura.

Google Arts & Culture, o gura de “aer” pentru fiecare dintre noi.

Aplicația mobila Google Arts & Culture este disponibila pentru Android și iOS, dar poate fi accesata și prin intermediul interfeței web in orice browser pe laptop sau desktop.

Pentru cine este aplicația Google Arts & Culture?

Oricine este atras de arta plastica și are 5 minute libere într-o pauza, le poate folosi într-un mod plăcut în aplicație.

“Goghen și Matiz” în sobă!

As putea spune ca aceasta aplicație nu ar trebui sa lipsească din telefonul hoților de arta, astfel vor știi și ei ce sa fure și cum sa negocieze cu cumpărătorul. Va dați seama câtă prestanță are un hoț de arta amator cînd știe totul despre operele de arta furate…

Important!

Toată lumea să instaleze aplicația Google Arts & Culture ACUM! Fără scuze!
Cînd găsiți timp liber, folosiți aceasta aplicație, ca să admirați niște tablouri, în loc sa ardeți timpul în jocuri sau pe Facebook.

Linkuri aplicație mobila și web.
Google Arts & Culture pentru Android
Google Arts & Culture pentru iOS
Google Arts & Culture pentru Desktop

Medicament pentru suflet și creier Google Arts & Culture – tutorial video





Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. In timp ce ascultam ceeace vorbea dl Cristi mi-am si instalat aplicatia care-i exceptionala . Desigur pentru cei carora le place aartasi nu numai artaci si sa-si imbogateasca cunostintele din alte domenii . Poate unii spun „de ce-mi trebue asta”. Da, trebuie, pentru mine, pentru sufletul meu, pentru ca necitind nu vei sti, nu poti la un moment dat sa intelegi niste lucruri, nu poti conversa cu cei din jur intr-un dialog elevat, nu neaparat supersofisticat, pentru mine, repet!
    Va felicit ca, iata, mai sunt si tineri ce iubesc arta, frumosul, cultura, stiinta !
    Desigur mai astept si alte noutati interesante si va felicit!

  2. Frumosa treaba. Mie (si cred ca multora) mi-ar place daca se poate sa ascult (nu sa citesc , sa ascult in casti in limba romana sau sa vad filmulete) emisiunu cu caracret stintific si nu numai. Ceva de genul :
    – 5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu, foarte faine documentarele
    – teleciclopedia , dar sunt cam vechi si nu prea le gasesc
    – Zon@ IT , dupa TVR
    – Jurnalul de Științe, de la digi-world
    – Drumuri printre amintiri” de A.Buhoiu, foarte frumoase documentarele

    Documentare stil Discovery, pe diferite teme si genuri.
    Imi place sa le ascult in msina, in autobuz, etc.
    Unde as putea gasi asa ceva.

  3. Bravo! Super tutorial.Multumim frumos! Cred ca orice om are curiozitatea de a vedea macar cateva lucruri dintr-o anumita zona sau domeniu.

  4. Salut, un tutorial despre hakintosh in 2017 cu cel mai nou os, cum ar fi? Cel de pe site este tocmai 2013 nu m-as baga sa-mi fac dupa acel tutorial.

Speak Your Mind

*