Mcleaner firewall pentru telefoane mobile care respinge apelurile sau mesajele nedorite – tutorial video HD

In acest tutorial video vom perzenta un firewall pentru telefonul mobil care se numeste Mcleaner, acesta ne ajuta sa filtram apelurile nedorite sau mesajale de tip SMS sau MMS care au inceput sa devina din ce in ce mai agasante.

Pentru linistea si confortul nostru este bine sa putem alege ce fel de apeluri sau sms-uri primim, acest lucru nu este posibil intotdeauna si astfel ne trezim toata ziua deranjati de sms-uri publicitare sau informative de care nu avem nevoie, acestea s-au transformat usor usor intr-un gen de spam pe mobile.

Deasemenea multi dintre noi primim apeluri de la necunoscuti cu private number ( numar ascuns ) care fac tot felul de glume proaste si ne strica buna dispozitie, aceste lucruri pot fi rezolvate foarte simplu prin folosirea lui Mcleaner care dupa cum ne dam seama si din denumirea lui este un curatator de mobile, el filtreaza tot ce-i spunem noi sa filtreze, in felul asta n-o sa mai primim telefoane anonime si nici SMS-uri de tot felul, o sa primim doar apelurile pe care le dorim si o sa vorbim doar cu persoanele pe care le cunoastem .

Telefonul mobil are un rol foarte importane in viata noastra, ginditi-va ca ne petrecem cu un telefon mobil mai mult timp decit cu cei dragi si nu am vrea ca acest obiect neinsufletit sa devina o sursa in plus de stress, dupa ce ne radiaza toata ziua mai ne si streseaza, glumesc desigur !

Mie sincer mi se pare ca acest Mcleaner este o unealta de care oricine are nevoie, acesta este capabil sa:blocheze apeluri, sa blocheze SMS-uri si MMS-uri, mai poate deasemenea sa filtreze sunetul pentru anumite apeluri (in cazul in care aveti amanta sau amant) ca sa nu se auda soneria telefonului atunci cind nu doriti, va fi afisat doar un pliculet pe ecranul telefonului pe care il verificam cind avem timp, in afara de toate astea mai are o multime de functii pe care va invit sa le descoperiti in tutorial.

Puneti ordine in telefonul vostru mobil, hotariti voi ce apeluri vreti sa primiti, nu va lasati stresati de companiile de telefonie mobila cu anunturile lor enervante si de apeluri anonime care va strica toata ziua, nu uitati de amanta, vizionare placuta !

Va invit sa urmariti si celelalte tutoriale video realizate de mine pe tema telefonului mobil.

Articole despre telefoane mobile

de Busuioc Lucian

 

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (78)

  • LucianGL ! -Mi-ar fi foarte interesant sa aflu : E obligatoriu , adica trebue ceva special ,un server special ca la orange ca sa pot privi TV sau e posibil si de pe un server cu care privesti la internet de pe PC! Te rog raspundemi !!! Stiu ca se refera la tutorialul precedent dar ma tem ca nu te voi .....!!

  • Xpres - este nevoie de un asemenea server pt o conexiune wap , in cazul folosirii de conexiune internet se poate si direct cu conditia sa avem in cele mai multe cazuri diverse aplicatii instalate

  • salutare,vreau si eu sa scriu niste melodi pentru in casetofon cu nero in formatul track,melodiile mi le-a dat cineva,sunt trackuri si sunt in format .cda si eu cand am dat sa le fac trackuri cu nero nu suporta formatul .cda ma puteti ajuta?

  • DaneZu...foloseste xilisoft audio converter sau alt convertor audio le convertesti wav {track) dai cu nero sa faca cd sau dvd audio si gata.

  • felicitari pt tutorial pe mine mar interesa sa inregistrez comvorbiri telefonice daca aveti timp sa faceti un tutorial

  • gaby nu e greu sa inregistrezi convorbiri telefonice , tot ce iti trebuie este sa instalezi un soft care iti permite acest lucru , si crede-ma ca sunt destule , insa ai grija ca unele din ele emit un bip ce poate fi auzit de cealalta persoana

  • Danezu - pot face un tutorial despre cum sa decodezi un telefon mobil pe PC , insa cu siguranta sunt foarte multi care au si alte telefoane , intr-un cuvant spus - sunt foarte multe tipuri de telefoane si foarte multe metode de decodare . la cele mai noi metodele cei drept sunt bine pastrate softurile de decodare si de cele mai multe ori costa bani . nu cred ca sunt multi care le-ar conveni sa de-a (aproximativ) 1000 euro pe un soft si apoi sa decodeze gratis

Related Post

This website uses cookies.