Masina de facut Bitcoin / bani de la Butterfly Labs

Salut prieteni, dupa cum v-am promis, ieri, dupa 5 luni de asteptare, am primit dispozitivul de facut bani Bitcoin Miner 5 GH/s. Este un divice de la Butterfly Labs care poate minerii cu 5-10 GH/s cu mici modificari, la dificultatea de azi inseamna vreo 2-5 euro pe zi, depinde cum alegi sa mineresti.
Daca sunteti nou in domeniul Bitcoin, puteti viziona urmatoarele tutoriale despre Bitcoin, acolo veti afla ce inseamna bitcoin, ce este un btcoin, cum se obtine un bitcoin, cum functioneaza reteaua, etc, etc.
Bitcoin, castigati bani cu ajutorul unui computer performant
Cel mai bun hardware pentru “tiparirea” banilor Bitcoin
Mare atentie:
In primul tutorial valoarea unui bitcoin era in jur de 12 dolari usa, azi un bitcoin valoreaza in jur de 800-1000 de dolari usa.
Produsul pe care l-am primit azi a fost comandat in urma cu 5 luni iar ieri in sfarsit a venit.
Costuri:
In momentul lansarii comenzii, acum 5 luni, am platit 350 dolari usa, ieri am platit 220 lei taxe vamale. Deci ar trebui sa va asteptati la costuri suplimentare cu taxele vamale daca cumparati aparatul de minerit din afara uniunii europene.
In ceea ce priveste performanta nu va pot spune nimic deoarece nu l-am bagat la treaba, insa va voi tine la curent pe parcurs ce-l testez / bag la treaba.
Astept intrebarile si propunerile voastre pe rubrica de comentarii.
Despre ceata din timpul filmarii am vorbit pe parcursul tutorialului, in principiu asa se intampla vand vrei sa filmezi cu un aparat rece intr-un mediu cald.


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (42)

  • Salut Cristi, ma intereseaza si pe mine un produs de minerit dar vreau sa stiu si eu pana la urma daca ajungi sa produci ceva bitcoini, ii poti transforma in bani reali sau doar poti cumpara produse de pe siteuri care accepta aceasta metoda de plata? ca eu as investi 1600 lei intr-un asemenea aparat si sa il las acolo in priza 365 zile si dupa sa culeg roadele...

    • Dupa un an de zile nu ti-ai recupera nici jumatate din investitie.
      Si numerele alea de mai sus nu sunt adevarate. Poti scoate maxim 3$ pe zi cu masina asta, si asta in momentul actual, daca o sa creasca dificultatea o sa fie si mai putin.
      Daca dai o simpla cautare pe google o sa vezi ca minarea de bitcoin nu mai este profitabila pentru un asic sub 5.000$

  • Acum cu 5gh cit are Cristi cu noul aparat achizitionat produce cam 1.31 dolari si nu cred ca se merita adik nu se merita deloc

    • Nu, este specia conceput pentru bitcoin
      Bitcoin-ul este bazat pe algoritmi SHA-256 in timp ce Litecoin foloseste un algoritm criptografic diferit numit si scrypt

  • Da intradevar faci 1,50$ pe zi . Dar mai sunt si alte SSH care au o dificultate mica si poti face bani.

  • ar trebui sa prezinti tutoriale despre alte metode de a face bani:
    -vanzare poze,design,themes,sit-uri pe envato..
    -sit-uri PTC (paid to click) din care se castiga daca esti inscris pe mai multe sit-uri si ai si referali
    -si sunt si alte metode de a castiga bani pe net

  • Felicitari, Cristi!

    Sper, cel putin, sa-ti recuperezi investitia financiara, iar daca vei putea face si profit cu acest device, cu atit mai bine!
    Multumim pentru ca impartasesti cu noi acest experiment.

    Va doresc, Cristian si Adrian, sa aveti un An Nou cu sanatate, noroc si bucurii, multe realizari personale si profesionale, bunastare materiala, armonie in familie, toate gindurile bune pentru voi!
    Multe multumiri pentru proiectul Videotutorial si fie sa ne bucurati cu acesta multi ani de-acum inainte!

  • Salutare tuturor!.Sunt un incepator si am o groaza de intrebari la care nu am raspuns despre bitcoin..De exemplu "Cum fac acei bitcoin si cum ii fac sa plece direct in portofel???"Cum pot schimba bitcoin in dolari sau altceva?"Daca imi iau o masina de facut bitcoin cum fac mai departe???" In BItminter Client am acum 60 de patratele din alea si numarul lor creste ce semnifica ele si ce sunt intredevar ele??? in cit timp o sa am un bitcoin??? Ajutati-ma VA ROG!!!!!!!!!

    • Ai deja un raspuns la toate aceste intrebari pe rubrica de comentarii la celelalte tutoriale realizate deja despre BitCoin. In textul de deasupra tutorialului ai link direct catre cele 2 tutoriale realizate pe aceasta tema. La finalul ultimului comentariu de la acele tutoriale ai butonul "« Comentarii mai vechi" pe care daca dai click vei ajunge la comentariile mai vechi de la tutorialul respectiv si astfel poti ajunge sa le parcurgi pe toate.

Related Post

This website uses cookies.