Manipularea download-ului si a fisierelor din programul uTorrent – tutorial video HD

Sunt sigur ca de multe ori ni s-a intamplat  sa punem la download un film, joc si sa constatam pe parcursul downloadului ca de fapt nu mai avem spatiu suficient pe hard.

Neavand spatiu suficient pe hard  disk automat clientul nostru de torrent nu-si mai poate continua procesul de download pentru fisierul respectiv datorita lipsei de spatiu.

In acest tutorial video vom invata cum mutam fisierul de pe partitia cu spatiul insuficient pe o alta partitie cu mai mult spatiu de stocare liber ca fisierul pus la download sa ajunga pana la finalizare.

Sunt sigur ca de multe ori s-a intamplat sa doriti sa descarcati doar anumite fisiere sau foldere dintr-un director torrent aflat la download, in acest caz nu mai este nevoie sa descarcam tot continutul ci doar ceea ce ne intereseaza din acel director (subtitrare, crack, serial, nfo, fisiere pdf)

Acest tutorial ne ajuta sa economisim timpul dedicat descarcarii de fisiere si spatiul de pe hard disk, care nu intotdeauna este suficient, pe acest site mai aveti la dispozitie o serie de tutoriale video dedicate subiectului “BitTorrent”.

Tutorialul de fata vine in completarea unor tutoriale video facute cu ceva timp in urma, cei care nu le-ati vizionat o puteti face apasind pe urmatoarele linkuri:

Tutorial despre cum se descarca torrente(fisiere tip bit torrent)

Motor de cautare Torrente

Cum se descarca filme noi si subtitrari sincronizate pentru ele-tutorial video

Cum se descarca torrente la viteza mai mare cu bitcomet – tutorial video

Cum se pot deschide fisierele tip nfo descarcate de pe torrente – tutorial video

Va invit sa urmarim impreuna pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a manipula cu usurinta fisierele puse la donwload in clinetul de torrente uTorrent.

CINE DORESTE SA URMAREASCA ACEST TUTORIAL IN MOD STANDARD DEFINITION POATE SA-L VIZIONEZE IN PLAYLIST

de Adrian Burlugeanu


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (63)

  • Eu am o intrebare care nu este legata de tutorial.
    Windows'ul este Xp nu?Ce tema folosesti sau ce program(Crystal xp,Alien Wave etc)?

  • @CosTkn: Folosesc o tema windows 7 for XP...hoinaream aseara pe un site si am gasit-o...si mi-am zis sa o instalez...dar nu asta e important...

  • @CosTkn: Dupa cum vezi mailul tau nu e complet din motive de securitate pentru tine!! nu-ti mai da mailul pe siteuri pentru ca o sa primesti fel de fel de spamuri...mailul meu espe public pe site daca erai mai atent il observai...deasupra fiecarui tutorial scrie cine la facut mic cu albastru in stanga tutorialului clic pe nume si o sa se deschida automat clientu tau de mail cu adresa mea deja bagata automat la send to. Si-mi trimiti mail...de ce tre sa fim toti la fel? de ce tre sa ai tu tema ca a mea sau eu ca a ta? Nu te supara dar imi vei da mail degeaba...nu sunt de acord cu "copierea" asta ...stiu ca sunt rautacios...dar fiti voi si nu va mai bagati ce are altu...fi-ti voi...fi-ti originali...nu tre sa ne luam unu dupa altu ci sa fim noi!!!

  • sal adriane,chiar nu stiam cum sa fac chestia cu utorentu knd nu mai aveam spatiu,yo stergeam din d: k sa pot sa downloadez,acu stiu:))am o intrebare care nu are legatura cu tutorialul,poate stie cineva un program k sa scot poze din filmulete,am dvd-urile cu nunta mea si vreau sa scot poze din ce e filmat acolo,de exemplu sa pun pe pauza si exact imaginea aia sa o scot si sa fie foto,,,

  • @doni: KMPlayer face acest lucru!!! Este un player gratuit si cu foarte multe setari,vine cu pachetul lui de codecuri si eu unul n-am intalnit film pe care sa nu-l pot vedea cu el!

  • Nam avut ce sa învat din tutorialu asta.faceti ceva mai folositor.
    Hristos A INVIAT!!!!!!!

  • @tataee: Incercam pe cat putem sa multumim pe toata lumea...daca dumneavoastra nu ati avut de invatat asta nu inseamna ca tutorialul nu trebuia facut sau ca altii nu vor invata din el!!! Exemplu lui doni...el nu stia cum sa mute un download deja inceput!!! Si ca el sunt sigur ca sunt multi,Poate ce gasiti dumneavoastra folositor altii nu gasesc la fel de folositor pentru ei.N-ai cum sa multumesti pe toata lumea,eu cred ca e loc pentru toata lumea si sunt sigur ca n-ai urmarit toate cele peste 120 de tutoriale de pe acest site!!

  • am si eu o intrebare daca,poti sa faci un tutorial video asemanator cum descarci un joc dp un torrent si jocul are mai multe arhive rar.Daca poti sa arati cum montezi arhivele rar dupa ce le-ai descarcat.Am incercat sa dezarhivez o arhiva la un joc din alea multe si imi da wrong volume.La tate jcurile care le descarc de pe diferite site-uri imi da asa la ex: rar01,02 etc.Dar la cele care is de forma rar.a,rar b imi merg

Related Post

This website uses cookies.