KGB keylogger free, software de spionaj legal si gratuit – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video vom vorbi despre un soft de spionaj legal, este vorba de keylogger-ul KGB, acesta este o versiune light a unui soft comercial foarte apreciat.

In acest moment compania producatoare a schimbat denumirea produsului din KBG Keylogger in Refog Keylogger, versiunea pe care o veti gasi mai jos pentru download este o versiune mai veche a programului care dispune de optiunea de capturarea automata a paginilor web vizitate, optiune care lipseste pe ultima versiune de pe site-ul producatorului.

La finalul instalarii va recomand sa debifati upadate-ul automat, ca sa nu pierdeti optiunea de captura a paginilor web in urma trecerii la o noua versiune.

Softul KGB Keylogger are o interfata aerisita, intuitiva, acesta este extrem de simplu de folosit, chiar si un utilizator mai putin experimentat se va descurca fara probleme cu acest Keylogger gratuit.

Tin sa precizez ca acest tip de softuri sunt 100% legale, acestea nu incalca nici o lege atita timp cat sunt instalate pe computerul propriu, astfel de solutii sunt folosite in intreaga lume pentru monitorizarea angajatilor si pentru cresterea productivitatii la locul de munca, va dati seama, un lucrator nu prea este eficient daca sta toata ziua pe yahoo messenger in loc sa-si faca treaba.

Acum cateva luni am prezentat un alt keylogger, All In One Keylogger, din pacate acela nu era gratuit, in urma solicitarilor voastre de pe rubrica de comentarii, am decis sa prezentam un soft de tip Keylogger gratuit, sper ca KGB Keylogger free edition sa fie pe placul vostru.

Aveti grija cum folositi acest soft, chiar daca acesta este un soft legal, puteti incalca unele legi morale daca abuzati de el !

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta !

 

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (175)

  • Ca de obicei, un bun tutorial. Pacat ca nu are toate optiunile incluse, dar na, e gratuit. Am sa incerc sa caut varianta full pe torrente. A ! Uitasem sa va zic La Multi Ani voua , cat si tututror celor ce viziteaza videotutorial.ro . Mult succes in continuare si inca mai astept tutorialele promise despre editere video , cu toate ca sun constient ca se realizeaza mai greu (tehnic vorbind).

  • salut. excelenta ideee cu acest subiect. intrebare : acest keylogger e detectat de antivirusi ?

  • Fratiilor e o porcariie mai bine faceati ceva util..
    spre exemplu despre adsense continuarea...

    • fly: Fratiilor e o porcariie mai bine faceati ceva util..
      spre exemplu despre adsense continuarea…  

      Ne cerem scuze pentru acesta "porcarie" de tutorial video ,speram sa nu mai dam gres cu astfel de mizerii ,nu de alta dar nu am vrea sa te mai suparam.
      Pe la ce ora am putea sa postam urmatorul tutorial video despre adsense?
      Ai impresia ca suntem pe PLANTATIE ?
      Invatati sa cereti sau sa vorbiti frumos ,sa nu uitam ca aceste tutoriale
      video sunt gratuite asa ca nu avem nici o obligatie fata de nimeni.
      Nu ai pic de diplomatie sau de bun simt
      No coment
      "Avem prea multe pretentii Zero intentii"

  • Cristi sati zic o susta,sunt legale atata timp cat la deschiderea calculatorului esti anuntat"acest calculator este supravegheat de KGB softkeylogger",are optiunea asta,daca nu anunta acest lucru te incadrezi la jumatate din cazul CIUCA,violarea intimitati informatice,si aceasta infractiune se produce atunci cand administratorul unui pc nu anunta angajati sau subalterni de acest lucru.Deasemeni aceasta fapta se poate produce si in cazul in care unui membru de familie i se violeaza corespondenta sau intimitatea atata timp cat foloseste un pc personal.Dar e bun tutorialu dar e mai bun sa ai un keylogger facut de tine care fotografiaza sau scrie pe un txt tot,si le trimete pe meil.Zic asta din experienta profesionala.si sa itzi zic unde e vulnerabila legea:acolo unde zice "instalarea unui soft sau program" cand procurorul a fost pus fata in fata cu un programel neinstalat dar care porneste in start a dato pe spate......si a cerut parerea unui SPECIALIST!!!

    • Corleone: Cristi sati zic o susta,sunt legale atata timp cat la deschiderea calculatorului esti anuntat”acest calculator este supravegheat de KGB softkeylogger”,are optiunea asta,daca nu anunta acest lucru te incadrezi la jumatate din cazul CIUCA,violarea intimitati informatice,si aceasta infractiune se produce atunci cand administratorul unui pc nu anunta angajati sau subalterni de acest lucru.Deasemeni aceasta fapta se poate produce si in cazul in care unui membru de familie i se violeaza corespondenta sau intimitatea atata timp cat foloseste un pc personal.Dar e bun tutorialu dar e mai bun sa ai un keylogger facut de tine care fotografiaza sau scrie pe un txt tot,si le trimete pe meil.Zic asta din experienta profesionala.si sa itzi zic unde e vulnerabila legea:acolo unde zice “instalarea unui soft sau program” cand procurorul a fost pus fata in fata cu un programel neinstalat dar care porneste in start a dato pe spate……si a cerut parerea unui SPECIALIST!!!  

      Deci daca e calculatorul meu , nu inteleg care e problema , ce il pun eu sa se logheze pe el , e proprietatea mea, mai grav e cu progr performante care trimit datele prin mail, atunci.. Si eu cred ca e greu si pt un specialist..

  • fly!!!De ce e o porcarie ???ca te invata sa te feresti de seful tau? sau ca ii arata lui seful tau cum sa te urmareasca daca joci bilute?Lumea are si bune si rele e o porcarie sa acuzi pe cineva care munceste ca face porcarii!!!
    Ia uite poate ai si tu vro porcarie de troian care trimite rapoarte despre tine,(troianu e mai bun ca nuti ocupa spatiu prea mare pe disc)CE LUME REA!!!

  • Asta zic si eu de cel care trimete pe meil,dar sa stii ca este furt intre soti si mai este si violarea intimitati personale(aici legea nu se refera la membri de familie prieteni etc,ci doar la violarea intimitati personale) ,asta asa ca aluzie si mai este si Google pentru a cunoaste legislatie,asta in cazul in care nu ai avut inclinatia de a face dreptul.SAUUUUU urmareste cazul CIUCA nu Elodia.

    • MCD: ceva ilegal Ardamax cu un blinder in jpg, txt si alele merge super bn  (Citeaza-ma)blinder in jpg mor de ras ,auzi in jpc dar cu extensie exe!!Mai copile ai chiulit de la info!!!Despre AV nuti mai zic ca nu stii!!!

    • niku: Acest Program a fost Creat pt spionarea Sotiei, hahahaha  

      Nu inteleg ce te face sa rizi???!!! Desigur ca nu spioneaza si convorbirile ei telefonice si intilnirile ei "secrete", ci doar ce face ea la comp, sa stii ca poate face multe lucruri.. ;) E un program bunicel, adica nu-i asa de bun ca All in one keylogger, dar e foarte bine ca-i gratuit.

  • Bv Cristi,super tare programul cum au zis si useri de mai sus pacat ca nu are toate functile disponibile,dar pentru spionarea copiilor este excelent imi pare bine ca faci si tutoriale ca acestea,fiecare trebuie sa stie catusi de putin si despre programe ca acestea cu astea fiind spus iti urez mult succes in continuare.

  • Multa sanatate la toata lumea , si in special la adminii de pe videotutorial.ro.
    Multa sanatate ! !
    Faceti o treaba impresionanta!

Related Post

This website uses cookies.