Jaangle, player de calitate cu un consum de resurse extreme de mic – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video va vom prezenta programul Jaangle, acesta este un player foarte bun care consuma extrem de putine resurse si pe deasupra poate tine evidenta fisierelor intr-un mod foarte inteligent.
Jaangle este realizat de Alex Economou (Grecia), playerul permite managementul fisierelor audio si video intr-un mod foarte eficient. Cautarea fisierelor in miniplayer este asemanator modului de  cautare  pe google. Avantajele utilizarii acestui program: interfata intuitiva, tradus in limba  romana ,descarcarea imaginilor/biografiei artistilor, descarcarea versurilor, calitatea foarte buna a sunetului, cautarea rapida a melodiilor asemanatoare folosind diverse servicii (google , youtube , etc).
Jaangle este capabil sa ruleze fisiere audio: mp3, mp2, wma, cda, ogg, mp1, aiff, xm, it, s3m, mod, mtm, umx, mo3, mpc, flac, mid, midi, ac3, mp4, ape, m4a si mai multe folosind filtrul directshow, deasemenea poate rula si fisiere video: mpg, avi, mpeg, wmv, mp4 si mai multe folosind filtrul directshow.

Jaangle poate rula pe Windows XP, WindowsVista dar si pe Windows 7, noul sistem de operare de la Microsoft.
Pe Linux, folosind Wine s-a raportat faptul ca programul este nefunctional, poate pe viitor se va remedia aceasta problema sau chiar va fi oferita o versiune nativa si pentru Linux.
Pe linga interfata functionala, Jaangle este si foarte Light, adica consuma extreme de putine resurse in comparative cu Winamp de exemplu, calitatea sunetului este foarte buna, deasemenea managementul fisierelor se face foarte usor, dinacest motiv Jaangle este recomandat celor cu o colectie foarte mare de fisiere multimedia, se stie ca playerele uzuale au tendinta sa consume multe resurse atunci cind trebuie sa gestioneze un numar foarte mare de fisiere, aici este punctul forte al player-ului Jaangle, putem sa gestionam colectii mari de fisiere fara teama epuizarii resurselor doar pentru player .
Jaangle merita incercat, acesta poate inlocui cu succes orice player, in plus mai aduce si alte avantaje, sint sigur ca veti indragii aceasta aplicatie inca de la inceput, pe linga toate avantajele trebuie spus ca Jaangle nu costa nimic.
Programul este 100% gratuit, existand promisiunea ca va deveni open-source in viitor.

Nu uitati, va asteptam cu sugestii si completari pe rubrica de comentarii, daca puteti sa ajutati pe cineva cu o problema nu mai stati pe ginduri, doua trei rinduri pe care le scrieti voi pot ajuta pe cineva care nu se pricepe asa de bine ca voi, fiti activi, numai asa putem face lumea mai buna.

Vizionare placuta !

de Dan Constantin……..tutorialegimp.blogspot.com
Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (32)

  • Intr-adevar este un program foarte interesant si placut in acelasi timp. Felicitari Alex pwntru acest tutorial.

  • Salut prieteni

    As dorii un player ca Vlc dar cu o icoana mai frumoasa , cand ai vlc instalat toate fisierele video au icoana vlc urata , deci tot asa sa porneasca cand dai clik pe fisier , exista un asa player ?

  • De preferat la fiecare tutorial sa postati si link`ul catre pagina softului. Nu ca ar fi greu pentru noi, doar ar fi mai util. respect tuturor admin`ilor. buna treaba site-ul

  • Aea: Salut prieteniAs dorii un player ca Vlc dar cu o icoana mai frumoasa , cand ai vlc instalat toate fisierele video au icoana vlc urata , deci tot asa sa porneasca cand dai clik pe fisier , exista un asa player ?

    nu te impiedica nimeni si nimic sa iti schimbi tu iconitele la fisierele video (filme). Deci iti pastrezi VLC instalat, rulezi filmele tot cu el, dar iti schimbi iconitele fisierelor video. Uite cum:
    - Deschizi My Computer
    - Din meniul de sus al ferestrei, mergi asa:
    Tools -> Folder Options
    - Din fereastra care se deschide, alegi tabul "File Types" din partea de sus
    - Acum ai o lista cu tipurile de fisiere din calculatorul tau. Fisierele video sunt in general AVI, MPG, MOV, FLV, eventual MP4. Mai sunt si altele, dar astea sa zicem ca sunt cele mai intalnite. Le cauti pe cele carora vrei sa le schimbi iconita, le selectezi cu un click pe ele apoi dai click pe butonul ADVANCED de mai jos de lista. In fereastra care se deschide, dai click pe butonul CHANGE ICON, selectezi iconita dorita, si dai OK, apoi APPLY. Fisierul selectat de tine, va avea de acum noua iconita. Faci la fel pentru toate fisierele carora vrei sa le schimbi iconitele si in felul acesta ai si VLC player care este, dupa parerea mea "proprie si personala", cel mai bun player la ora actuala.

  • Aea: Salut prieteniAs dorii un player ca Vlc dar cu o icoana mai frumoasa , cand ai vlc instalat toate fisierele video au icoana vlc urata , deci tot asa sa porneasca cand dai clik pe fisier , exista un asa player ?

    Cauta pe google KMPlayer.Eu asta al folosesc si ai foarte bun.
    Felicitari dan pentru tutorial.

Related Post

This website uses cookies.