iWisoft Free Video Converter soft gratuit de conversie video simplu si performant – tutorial video

Ati incercat vreodata sa rulati filme pe telefonul mobil ? Ati incercat sa copiati un DVD in computer ? Ati intalnit vreodata fisiere video care nu puteau fi vizionate ?
In tutorialul de azi vom prezenta un soft destept gratuit si usor de folosit care va ajuta in astfel de cazuri, subiectul tutorialului de astazi este aplicatia pentru conversie video iWisoft Free Video Converter (cam lunga denumirea), mai pe intelesul tuturor un soft care ne ajuta sa trecem un fisier video dintr-un format intr-un alt format, de exemplu un fisier FLV putem sa-l transformam intr-un fisier AVI cu acest soft uimitor, exemplul acesta a fost foarte simplu, iWisoft free video converter stie sa lucreze cu o multime de formate, practic este mai usor sa ne uitam dupa formatele nesuportate decat sa tinem socoteala formatelor pe care acesta le suporta.

iWisoft Free Video Converter  poate face conversii intre o multitudine de formate video existente la ora actuala, mai jos vom enumera cateva:

Video:

AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, H.264/MPEG-4, DivX, XviD, MOV, RMVB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, VOB, TS, DV, DPG H.264/MPEG-4 AVC (*.mp4), MPEG2 HD Video (*.mpg; *.mpeg), MPEG-4 TS HD Video (*.ts), MPEG-2 TS HD Video (*.ts), Quick Time HD Video (*.mov), WMV HD Video (*.wmv), Audio-Video Interleaved HD Video (*.avi)

Audio:

MP3, WMA, AAC, WAV, OGG, FLAC, APE, M4A, RA, AC3, MP2, AIFF, AMR, SUN AU

Imagine:

Animated GIF, BMP, JPG, GIF, PNG.

iWisoft Free Video Converter poate realiza conversii video si pentru urmatoarele tipuri de device-uri:
iPod, iPod nano, iPod classic, iPod shuffle, iPod touch iPhone, iPhone 3G, Apple TV
PSP, NDS, PS3, Xbox, Xbox 360, Wii General 3GP mobile phone , BlackBerry, Gphone, Palm Pre, etc.
General MP4 players: Zune, Walkman, Archos, Creative Zen, iRiver, etc.
Window Mobile device: Pocket PC, Dell Player, HP iPAQ, etc.

Free Video Converter are, de asemenea, functii de editare video puternice, inclusiv crop, trim, merge, watermark si efecte speciale.
Cum se poate ca acest soft extraordinar sa fie gratuit ? Exista foarte multe softuri comerciale care nu pot face atatea lucruri, jos palaria pentru iWisoft Free Video Converter.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Dan Constantin……..tutorialegimp.blogspot.com

 

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (69)

Related Post

This website uses cookies.