Introducere motoare de cautare noi si deschidere torrente cu utorrent default in Opera – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial va voi explica cum se introduc noi motoare de cautare in utorrent, pentru asta nu trebuie sa facem un mare efort, este necesara doar putina atentie la tutorial, nu trebuie sa instalam nimic, ne trebuie doar utorrent instalat si un browser si bineinteles o conexiune la net.
Dupa asta va voi arata cum se face calea pentru deschiderea torrentelor cu utorrent default, in cazul in care folosim Opera ca browser principal, nici aici nu trebue sa instalam nimic, putina atentie la tutorial si gata. Opera in mod normal se ofera sa deschida torrentele si sa descarce fisierele respective, noi nu vrem sa descarcam torrente cu opera, pentru asta folosim utorrent sau bitcomet, cateva setari si torrentele se vor deschide direct cu utorrent, nu cu Opera.
Acest tutorial a fost realizat in urma cererilor repetate din partea prietenilor (vizitatorilor) nostri, multumim pentru sugestii.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (37)

  • Aveti grija ca sunteti pe langa subiect ati pus un alt tutorial la vizionare decat cel cu uttorent.?????

  • Cristi vezi ca ai gresit tutorialul mai e odata astA cu google docs m-am si mirat una scria la textul tutorialului si una arata aici , schimba tutorialul ai gresit !!!

    • andrei: salut scz dar in titlu este vb de torent nu de docs   

      IRIS: Aveti grija ca sunteti pe langa subiect ati pus un alt tutorial la vizionare decat cel cu uttorent.?????  

      ASUS: Cristi vezi ca ai gresit tutorialul mai e odata astA cu google docs m-am si mirat una scria la textul tutorialului si una arata aici , schimba tutorialul ai gresit !!!  

      Scuze baieti, hai ca l-am reparat.

  • Cristii , cred ca este o mica problema la acest tutorial deoarece tutorialul este cel cu google docs nu cel cu utorrent.Astept cu nerabdare rezolvarea problemei.

  • A si inca ceva Cristi ia vezi tu in wordpress acolo la ceas vezi ca e inainte cu o ora cu la minute este aiurea potrivit ceasul la mine imi arat 15:41 si aici 16:43

  • salut.am si eu o porblema(nu are legatura cu tutorialul.Nu pot sa vad hd pe youtube fara sa se intrerupa.Cum as putea vedea clipuri (macar la 720p fara intrerupere.Chiar daca las sa se incarce toata linia aia se vede de parca ar fi imagini ar apoi alta imagine.Tin sa mentionez ca daca descarc clipul il pot vedea atat la 720p cat si la 1080p

    • mircea: salut.am si eu o porblema(nu are legatura cu tutorialul.Nu pot sa vad hd pe youtube fara sa se intrerupa.Cum as putea vedea clipuri (macar la 720p fara intrerupere.Chiar daca las sa se incarce toata linia aia se vede de parca ar fi imagini ar apoi alta imagine.Tin sa mentionez ca daca descarc clipul il pot vedea atat la 720p cat si la 1080p  Citeaza-ma

      Da click dreapta pe clipul video si alegi Settings, apoi in fereastra care apare debifezi Enable Hardware acceleration, apoi dai un restart la browser, ar fi bine sa golesti si cache-ul la browser si ar trebui sa le vezi normal. Sa-mi spui daca sa rezolvat.

Related Post

This website uses cookies.