Interfata aero de vista pe xp

Toata lumea doreste ca sistemul lui sa se miste bine si mai ales sa arate foarte bine,poate la fel de bine ca mac-ul sau vista aero,fara insa a renunta la functionalitatea xp-ului.

Acum avem solutia la aceasta problema si ea se numeste vista inspirat brico pack,aplicatie care imbraca xp-ul in haine noi si stralucitoare.

Urmatorul tutorial video despre schimbarea interfetei xp-ului,ne va purta prin etapele necesare instalarii si setarii acestui program.

Mai pe scurt,acest tutorial video te invata cum sa faci xp-ul mai aratos si mai sexy.

Un lucru foarte important este ca inainte de orice sa va faceti un backup cu sistem restore sau cu alt soft de backup deoarece pe un sistem de operare mai slab pot aparea erori.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (110)

  • Foarte tare insa papa foarte multe resurse!! Eu am facut alt ceva...am pus doar tema Royal am downloadat doar cursoarele de vista si sunetele de vista si le-am inlocuit pe cele din windows cursoru si sunetele sunt de vista insa interfata e de xp...si daca nu ma insel tot de pe acel site de unde ai luat tu acest pack le-am luat si eu

  • Sal Cristi. Am si eu o intrebare culoare la bara si la tot? ca este negru si numi place dc vreu sa fac albastru sau oricare alta culoare merge ?si dc da cum ? plz astept raspuns

  • Alex.
    Citeste si tu comentariul tau si vezi daca intelegi ceva.
    Si dupa aceea incearca sa fi mai explicit.

  • Ma refer la bara de start aia unde e ceasul etc...toate cele ...bara de jos si nunumai are culoarea neagra si vreu sa stiu dc pot sa o fac alta culoare si daca DA cum ?

  • Nu cred ca poti,pentru ca asta este si culoarea de la vista,insa poti incerca sa dezinstalezi packul vista inspirat si sa-ti instalezi o tema pentru xp de pe net.
    Vezi ca sunt o gramada de websiteuri cu teme.

  • Esti tare pt ca faci treaba asta e ceva de apreciat. BRAVO!!!! Si acum rugamintea mea daca se poate un link sau ceva sa imi arate cum sa modific fatada la xp cu nlite
    cand il instalez sa imi apare ce theme am bagat eu. Multam.

  • salut all,is nou pe aici imi palce foarte mult saitul bv ciristi si boby faceti o treaba buna am invatat foarte multe de la voi bft in continuare

Related Post

This website uses cookies.