Instalarea unui program de partitionare,acronis disk director suite

In acest video tutorial vom vedea cum se instaleaza programul de partitionare acronis disk director,un soft care ofera o multime de optiuni atunci cind lucram cu hard diskul.

Crearea partitiilor,redimensionarea,verificarea si multe alte obtiuni devin joaca de copii cu acronis disk director suite.

Dar nu va lasati pacaliti de interfata simpla si intuitiva a acestui software deoarece este un program destul de prfesional si in acelasi timp este si foarte PERICULOS atunci cind nu este folosit cum trebuie.

Echipa noastra nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care acronis disk director suite nu este folosit cu rabdare,atentie si responsabilitate.

Posibilitatea aparitiei unor greseli in urma folosirii necorespunzatoare a programului este destul de mare,asa ca aveti grije cum tratati acest soft si va rugam frumos sa faceti BACKUP inainte de orice operatie importanta.

Va invitam sa urmariti acest tutorial video dar si pe cele care o sa urmeze din seria acronis software.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (114)

  • Am instalat acest program si imi arata urmatorul lucru: C: 74,52 gb si unallocated 7.844 mb. hardul meu cica este de 80 de gb. Cum trebuie sa interpretez datele pe care mi le da acronis?

  • Nu inteleg de ce imi arata ca e de 74,52 de gb daca e de 80 de gb. Si ce inseamna acei 7,844 mb unallocated?

  • bl niciodata un hard nu o sa-ti arate exact de cat e!! o parte din hard fa fi tot timpul nealocata si nu ai ce sa faci cu ea...nu stiu cum sa-ti explic....nu ma pricep atat de bine...daca ai vazut si la sticuri daca iti iei un stick si el are 3G cand il bagi in PC nu-ti arata 3G in cap! o parte din hard este blocata si ne sheruita...acolo sunt setarile lui de functionare...Nu stiu cum sa te fac sa intelegi...nu stiu termenii...

  • Nici nu vreau termenii :)) inteleg ce-mi explici ,numai ca "mi-au furat" cam mult spatiu din cei 80 gb adica vreo 6 gb.
    O alta intrebare:eu nu am nici o partitie momentan am numai C-ul.Bineinteles am instalate pe el windowsul,programe si alte cateva chestii.Pot sa ma apuc sa fac o partitie cu acronis fara sa pierd datele de pe hard sau ma rog sa le afectez in vreun fel?

  • mie mi-a furat 3G dar eu am hardu de 40...da poti face partitionarea fara a pierde date! bl esti open mind imi place cum gandesti si ca nu ai vrut si tu sa stii ca altii "de ce cerul e albastru?".Insa daca partitionezi incearca sa nu depasesti spatiul liber ramas pt a face partitia! Adik ai C-ul de 80...20 sunt ocupati...tu nu face partitie mai mare de 60 cat spatiu liber mai ai! ci mai mic nici macar egal nu te-as sfatui!

  • Da sunt de acord asa m-am gandit si eu.Numai ca trebuie sa-mi fac curaj ca am mai avut o tentativa de partitionare acum cateva saptamani care a esuat si a trebuit sa reinstalez windowsul :))

  • Pai daca va fi sa esueze...faci partitionarea cand instalezi Windowsul!! Curaj daca esti atent si faci totul incet si te-ai uitat atent la tutorial nu trebuie sa fie probleme...Mult Succes!!

  • Mi-a dat o eroare ,am studiat si user guide-ul...am facut pas cu pas totul.Cred ca nu e bun programul ce am downloadat eu.L-am dezinstalat, trebuie sa caut altul :))

Related Post

This website uses cookies.