Instalarea clientului uTorrent pe Linux – tutorial video

Instalarea clientului uTorrent pe Linux – tutorial video
3.4 (5) 68%

Salut prieteni, in acest tutorial o sa vorbim impreuna despre uTorrent versiunea pentru Linux. Cu putin timp in urma cei ce dezvolta super cunoscutul client de torrente uTorrent au lansat o versiune pentru Linux. Momentan aplicatia se afla in stadiul alpha si nu are o interfata grafica ci doar clientul server. Si totusi noi in tutorialul de astazi o sa invatam impreuna cum putem folosi o interfata WEBUI (web user interface) pentru a seta, descarca, folosi clientul nostru uTorrent in Linux dintr-o interfata grafica. Instalarea acestui uTorrent server se face foarte simplu. Mergem pe site-ul oficial utorrent.com apoi accesam sectiunea Download si mergem pe tabul Linux unde ni se va oferi spre download versiunea Alpha. Click pe butonul de download si odata ce avem in pc-ul nostru arhiva tar.gz dam click dreapta pe aceasta si alegem din meniul contextual functia Extract Here. Va rezulta un folder cu aceeasi denumire a arhivei exceptand extensia tar.gz. Va recomand sa mutati folderul rezultat in folderul Home sau in orice alta locatie de pe Pc-ul vostru. Apoi ca sa rulati serverul pur si simplu intrati in folder si executati prin dublu click rapid fisierul denumit “utserver” si cam asta ar fi tot. Odata rulat serverul uTorrent acesta poate fi accesat si controlat de oriunde am fi datorita interfetei web. Accesarea si controlul clientului uTorrent se va face prin tastarea in bara de adrese a oricarui browser, ip-ul si portul 8080 pe care acesta este setat by default. Daca rulam serverul si vrem sa accesam interfata Web de pe acelasi PC pe care ruleaza si serverul uTorrent, tot ce trebuie sa facem este sa scriem in bara de adrese: http://localhost:8080/gui. Daca dorim sa il accesam de pe un alt calculator va trebui in loc de “localhost” sa scriem ip-ul calculatorului respectiv, ip ce poate fi aflat tastand in google “my ip” si dand click pe primul rezultat. Toate setarile si modul de folosire a clientului, odata accesat, sunt identice cu modul de folosire si setarile pe care le aplicam si in clientul uTorrent folosit in Windows. Cu toate ca versiunea este in stadiul alpha, momentan nu am intampinat nici un fel de probleme in rularea si functionarea acestui clinet de torrente. Spre final v-as ruga daca intampinati dificultati sau observati comportamente ciudate ale acestui client sa nu ezitati sa ne lasati un comentariu. Asteptam parerile voastre legate de acest client uTorrent.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
Pentru cine doreste sa foloseasca interfata WebUi si pe windows, noi avem un tutorial realizat de colegul nostru Cristi : Cum putem controla de la distanta utorrent prin intermediul webui

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

Get the Flash Player to see the video.


Tutoriale similareDespre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comentarii

 1. O sa treaca un an pana scot si versiunea normala nu alpha! Daca linuxul s-ar optimiza si ar fi ca windowsul mai simplu de utilizat si de instalat aplicatii ar fi mare lucru ar castiga teren mult.

  • Zaky: O sa treaca un an pana scot si versiunea normala nu alpha! Daca linuxul s-ar optimiza si ar fi ca windowsul mai simplu de utilizat si de instalat aplicatii ar fi mare lucru ar castiga teren mult.  

   Deja se intampla asta, Ubuntu e din ce in ce mai usor de configurat, instalat si setat doar ca nu stii cum se fac toate astea, e si normal, nici in windows nu ai stiut si le-ai invatat in timp nu? Insa nu mi se pare corect sa facem afirmatii nefondate cum ca ala nu e bun sau ca ala e mai greu. E si normal ca tu fiind obisnuit sa faci lucrurile intr-un mod in Windows si intrandu-ti deja in reflex, lucrul pe un cu totul alt sistem sa ti se para ciudat si complicat, insa nu este deloc asa. Ba din contra, Ubuntu e cu muult mai usor de utilizat ca windowsul, unde mai pui ca e virus free (nu ai nevoie de firewall sau antivirus si nu vei sta tot timpul cu grija resurselor pe care le mananca softurile de securitate) Tot mai mult aplicatii din lumea Linux au inceput sa capete interfete grafice! Din ce in ce mai multi producatori isi indreapta atentia spre acest sistem si daca pana acum putea fi ignorat acum nu se mai poate ignora existenta comunitatii software-ului liber (open-source) Sunt sigur ca daca de la inceputuri de cand ai inceput sa folosesti PC-ul ai fi avut si folosit doar Linux la fel ai fi spus despre windows ca e greu si nu e usor de configurat…

   De cand sa dat anuntul oficial ca se va lansa o versiune de uTorrent pentru Linux si pana cand a aparut acest Alpha au trecut 1 luna sau 2 nici decum 1 an. Tot ce a mai ramas acum este punerea unei interfete grafice peste “nucleul” clientul server.

   • Adrian:
    Deja se intampla asta, Ubuntu e din ce in ce mai usor de configurat, instalat si setat doar ca nu stii cum se fac toate astea, e si normal, nici in windows nu ai stiut si le-ai invatat in timp nu? Insa nu mi se pare corect sa facem afirmatii nefondate cum ca ala nu e bun sau ca ala e mai greu. E si normal ca tu fiind obisnuit sa faci lucrurile intr-un mod in Windows si intrandu-ti deja in reflex, lucrul pe un cu totul alt sistem sa ti se para ciudat si complicat, insa nu este deloc asa. Ba din contra, Ubuntu e cu muult mai usor de utilizat ca windowsul, unde mai pui ca e virus free (nu ai nevoie de firewall sau antivirus si nu vei sta tot timpul cu grija resurselor pe care le mananca softurile de securitate) Tot mai mult aplicatii din lumea Linux au inceput sa capete interfete grafice! Din ce in ce mai multi producatori isi indreapta atentia spre acest sistem si daca pana acum putea fi ignorat acum nu se mai poate ignora existenta comunitatii software-ului liber (open-source) Sunt sigur ca daca de la inceputuri de cand ai inceput sa folosesti PC-ul ai fi avut si folosit doar Linux la fel ai fi spus despre windows ca e greu si nu e usor de configurat…De cand sa dat anuntul oficial ca se va lansa o versiune de uTorrent pentru Linux si pana cand a aparut acest Alpha au trecut 1 luna sau 2 nici decum 1 an. Tot ce a mai ramas acum este punerea unei interfete grafice peste “nucleul” clientul server.

    Perfect adevarat.Pe linga astea mai adaug ca in linux, daca ai rabdare si nu iei imediat Windo$u in brate..descoperi ca sunt clienti de torrente, gata instalati si cu interfete grafice, rtorrent in Gnome si ktorrent in KDE, iar daca chiar tii mortis sa folosesti utorrent, se poate folosi chiar cel instalat in Windows, cu emulatorul Wine.
    Si banuiesc ca a instala un program doar cautindu-l in managerul de pachete, dind clic pe install si asteptind citeva secunde, e mult mai simplu decit sa-l cauti pe net, sa dai citeva next, next,ok,ok..dupa care craku/key-gen, ocazie cu care te poti molipsi si de ceva virus..Deci in concluzie, nu instalarea programelor e partea proasta a linuxului, ci altele, DirectX si Audio/Video in mess…Scurt exemplu, nu linuxul e de vina ca nu merge Photoshop nativ, ci cei de la Adobe pentru ca nu au facut si o versiune pt. linux…asa cum si cei de la Yahoo au ajuns la versiunea 10 de Windows, si la cea de linux s-au oprit la 1,4.Motivele sunt evidente, dar asta nu face din Linux un sistem inferior Windowsului.

  • Zaky: O sa treaca un an pana scot si versiunea normala nu alpha! Daca linuxul s-ar optimiza si ar fi ca windowsul mai simplu de utilizat si de instalat aplicatii ar fi mare lucru ar castiga teren mult.  

   Sint de acord cu tine.

   • Bulgac:
    Sint de acord cu tine.  

    in tot acest an de asteptare puteti folosi pentru torrente deluge sau chiar Transmission clientul cu care foarte multe distributii de linux vine instalat si mai sunt cateva.toate i si fac treaba foarte bine.Cum a mai spus si adrian ubuntu si distributiile bazate pe ubuntu sunt foarte usor de instalat si utilizat.Instalarea sistemului cu tot cu programele de care am nevoie dureaza 30minute(la mine)+15minute cosmetizarea si am un sistem fresh perfect functional(player audio,video,office,etc)cu efecte grafice la care windows viseaza.45minute i i ia unui xp doar instalarea propriuzisa a sistemului.de resurse consumate nici nu mai vorbesc.Cu 2 browser e si cateva aplicatii deschise printre care un convertor audio abia am ajuns la 620ram.windows 7 cere 750ram doar sa poti da click pe my computer si exemplele pot continua

  • Zaky: O sa treaca un an pana scot si versiunea normala nu alpha! Daca linuxul s-ar optimiza si ar fi ca windowsul mai simplu de utilizat si de instalat aplicatii ar fi mare lucru ar castiga teren mult.  

   de ce nu incerci tixati?pentru mine e cel mai bun in linux.

   • unix:
    de ce nu incerci tixati?pentru mine e cel mai bun in linux.

    Am incercat aseara tixati (habar nu aveam ca exita pentru ca nu l-am gasit in Ubuntu Software Center) dupa ce nu am reusit sa instalez utorrent. Ce pot sa spun decat ca este minunat, exact ce doream, iar configurarea de pe site-ul oficial este foarte ajutatoate.Mersi uinix. De trei zile am linux pe calculator (ca S.O principal) si sunt fascinat de el.Am incercat toata ziua de vineri sa il instalez dar nu a mers deloc.Am incercat toate versiunile: ubuntu(vers 9 si 10),kbuntu,kiwi,fedora si absolut nici una nu mi-a mers.Nu reuseam sa bootez sau mai exact se bloca dupa primele 3 minute de la instalare.Nu mi-am dat seama de ce cu toate ca l-am instalat folosind placa video ati radeo hd4730 fie doar cea incorporata pe place de baza intel gma 4500(parca). Fara succes.Asa ca sambata am zis “ia sa incerc si o verfsiune mai veche”. Zis si facut :am pus Ubuntu 8.04.Si surpriza a mers brici.Am mai piersut 2 ore cu instalarea driverului placii video (lucru pe care am reusit sa il fac din dos-ul ubuntului daca pot sa zic asa). Cautiand solutia la problema mea “de ce nu merge si o versiune mai noua pe calculatorul meu” am descoperit Super OS 9.10.Nu pot sa spun decat ca instalarea a decurs foarte usor detactandu-mi si placa video dupa instalare.Acum functioneaza optim, cu toate ca inca mai am reflexe de windows.Am mai avut ceva probleme cu player-ul video, pentru ca nu rulau optim formatul .mkv.Dupa cateva incercari am ramas la vlc si sunt multumit.Astept cu nerabdare si alte tutoriale legate de acest minunat O.S.
    P.S. Adrian esti “vinovat” de trecerea mea pe ubuntu linux 🙂 🙂 🙂

    • cristi:
     Am incercat aseara tixati (habar nu aveam ca exita pentru ca nu l-am gasit in Ubuntu Software Center) dupa ce nu am reusit sa instalez utorrent. Ce pot sa spun decat ca este minunat, exact ce doream, iar configurarea de pe site-ul oficial este foarte ajutatoate.Mersi uinix. De trei zile am linux pe calculator (ca S.O principal) si sunt fascinat de el.Am incercat toata ziua de vineri sa il instalez dar nu a mers deloc.Am incercat toate versiunile: ubuntu(vers 9 si 10),kbuntu,kiwi,fedora si absolut nici una nu mi-a mers.Nu reuseam sa bootez sau mai exact se bloca dupa primele 3 minute de la instalare.Nu mi-am dat seama de ce cu toate ca l-am instalat folosind placa video ati radeo hd4730 fie doar cea incorporata pe place de baza intel gma 4500(parca). Fara succes.Asa ca sambata am zis “ia sa incerc si o verfsiune mai veche”. Zis si facut :am pus Ubuntu 8.04.Si surpriza a mers brici.Am mai piersut 2 ore cu instalarea driverului placii video (lucru pe care am reusit sa il fac din dos-ul ubuntului daca pot sa zic asa). Cautiand solutia la problema mea “de ce nu merge si o versiune mai noua pe calculatorul meu” am descoperit Super OS 9.10.Nu pot sa spun decat ca instalarea a decurs foarte usor detactandu-mi si placa video dupa instalare.Acum functioneaza optim, cu toate ca inca mai am reflexe de windows.Am mai avut ceva probleme cu player-ul video, pentru ca nu rulau optim formatul .mkv.Dupa cateva incercari am ramas la vlc si sunt multumit.Astept cu nerabdare si alte tutoriale legate de acest minunat O.S.
     P.S. Adrian esti “vinovat” de trecerea mea pe ubuntu linux   

     Asta nu poate decat sa ma bucure. Tineti aproape, urmeaza tutoriale foarte interesante despre Ubuntu GNU/Linux

 2. Ca sa imi puna fisierele descarcate acolo unde setasem trebuia sa mai pun si “/ady” Deci ar fi trebuit in uTorrent in campul “Move completed downloads to” sa scriu: /home/ady/Downloads daca as fi dorit sa-l descarc in folderul Music ar fi trebuit sa scriu in acea casuta: /home/ady/Music si tot asa…

 3. Chiar ma gandeam ca ar fi util un tutorial despre utorrent in linux :d . Multumesc !

 4. Am facut exact ca in tutorial si nu merge.Cand scriu adresa http://localhost:8080/gui imi apare “The requested file /usr/share/kde4/apps/ktorrent/www//default/gui was not found !”.

 5. Bine ai revenit Adrian.Vreau sa te felicit pentru acest tutorial.am inteles tot si functioneaza intocmai.Si as dori sa continui aceste tutoriale despre ubutnu linux .CEl putin eu sunt foarte fascinat de acest sistem de operare (ubuntu linux).E drept ca se configureaza mult mai greu ca windows ,si tocmai din acest motiv ar fi binevenite mai multe tutoriale .Eu sper sa mai fsci si alte tutoriale ,si nu doar unul la jumatate de an , ca dupa cum ai spus si tu tot mai multi incep sa foloseasca ubuntu linux .Iti multumesc inca odata .si multa bafta .Dar spune-mi cum se pot repune fisierele la reseed dupa reinstalare de sistem ,sau de program .Stii tu sa nu ne sesizeze situl de torente ca le-am sters inainte de a face ratia.

 6. Adrian imi poti spune un soft de captura in linux?
  Cum e Camtasia si Cam Studio in Windows.

 7. Sall imi poate spune cineva cum se foloseste tasta macro?

 8. Sau ca sa nu te mai complici atata, incearca DELUGE

 9. Adrian nu cred ca postez unde trebuie dar am o intrebare pentru tine despre Linux.
  Eu folosesc Ubuntu 9.04 si sunt incepator in Linux as vrea sa te intreb din cat in cat timp trebuie sa fac updateurile in Linux?

  • Bobo: Adrian nu cred ca postez unde trebuie dar am o intrebare pentru tine despre Linux.
   Eu folosesc Ubuntu 9.04 si sunt incepator in Linux as vrea sa te intreb din cat in cat timp trebuie sa fac updateurile in Linux?  

   Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta asta, el cauta singur dupa uodate-uri si cand vor fi disponibile te va anunta printr-o fereastra pop-up, tot ce va trebui tu sa faci este sa dai click pe Install Updates

 10. adrian cu ce soft ai facut captura ?eu folosesc gtk-recordmydesktop dar parca nu se vede asa clar.linux 4 ever 😉

  • agentutu: adrian cu ce soft ai facut captura ?eu folosesc gtk-recordmydesktop dar parca nu se vede asa clar.linux 4 ever   

   Soft de captura? hmm….gtk-recordmydesktop este cam praf din cauza ca fisierele video sunt in format .ogg si este mai nasol.Iti recomand recorditnow cu ffmpeg sau compileaza ffmpeg(nu cel din Ubuntu Software Center sau cel din suresele medibuntu pentru ca alea sunt niste prostii),dupa care poti face captura printr-un cod ce face captura in format .mkv la o calitate foarte buna,.mp4 calitate buna ,.avi calitate buna.eu am compilat ffmpeg si x264 ,folosesc un cod de captura ce o face in format .mkv dupa care il encodez cu aplcatia DeVeDe ,Avidemux+ s-au cu Vlc(recomand DeVeDe s-au Vlc).

 11. nu e bun de nimic linux,tot windows cel mai bun:)

  • sylvyzzy: nu e bun de nimic linux,tot windows cel mai bun:)  

   de ce nu e bun???adu argumente care sa ti sustina afirmatia. nu e bun ca nu t e ajuta mansarda sa l folosesti?sau ca nu merge “cantaru'” si fifa3000 sau cat o fi?era imposibil sa nu apara si cate un “inteligent d asta si sa zica “domle linux e praf(referindu se la creierii lui)”CEI CARE AUZITI PENTRU PRIMA DATA DE LINUX SI TOTI CEILALTI CARE A TI VREA SA L INCERCATI SI VA DOCUMENTATI INAINTE NU VA MAI LUATI DUPA COMENTARIILE TAMPITE DE GENUL “LINUX E PENTRU PROGRAMATORI,PROFESIONISTI SAU CA NU E BUN.”LINUX E PENTRU TOATA LUMEA(INCEPATORI SI AVANSATI)INCERCATI L VOI SI VEDETI DACA VA PLACE SAU NU SI DACA NU VA PLACE NU INSEAMNA CA NU E BUN

  • sylvyzzy: nu e bun de nimic linux,tot windows cel mai bun:)

   S-a constatat si verificat, ca problemele ce apar in relatia om-masina, respectiv PC, sunt provocate in cea mai mare masura de om..mai bine zis de incapacitatea sau prostia acestuia de a utiliza corect sistemul…
   Cu alte cuvinte daca tu nu stii sa folosesti un OS, nu inseamna ca nu e bun..inseamna ca tu nu esti suficient de bun pentru el..
   Si ca fapt divers, pe ici pe colo se spune ca “cel mai bun” OS, ar fi MacOSx…nu stiu de ce, ar trebui sa-i intrebi pe tehnicienii din televiziuni, fiindca acolo tot ce inseamna procesare audio/video se face pe sisteme MacOSX…

 12. salut!am si eu o problema.Am windows xp si daca intru in task manager,acolo la procesor ultimile linii de jos sunt rosii,iar cateodata se face 100% si e tot rosu,iar cand scade doar primele linii sunt rosii iar restl verzi.Ce as putea face sa revina la normal?

 13. In curand o sa trec definitiv la Linux ca sistem de operare principal si abia astept alte tutoriale legate de Linux. Multumesc!

 14. Off topic.
  Am scris 3-4 commenturi am dat “trimite”, si dupa refresh, nimic.Nu inteleg ce ar putea fi de vina, am mai patit sa scriu un comm destul de lung si sa nu apara …Si totusi, dupa un timp verificind pagina, primul comm care l-am trimis a aparut..bine ca n-au aparut si restul pt ca erau relativ identice…

  • neaghi: Off topic.
   Am scris 3-4 commenturi am dat “trimite”, si dupa refresh, nimic.Nu inteleg ce ar putea fi de vina, am mai patit sa scriu un comm destul de lung si sa nu apara …Si totusi, dupa un timp verificind pagina, primul comm care l-am trimis a aparut..bine ca n-au aparut si restul pt ca erau relativ identice…  

   Daca te uiti pe pagina dupa ce dai un comentariu deasupra lui (daca folosesti Firefox) va scrie “Comentariul tau e in asteptare” asta insemnand ca dupa ce unul din administratori va verifica comentariul tau si va da “Confirm” el va apare pe pagina. Uneori, comentariul dispare pur si simplu de pe pagina pentru tine insa noi il vedem in panoul de control si ii vom da sau nu acceptul pentru a fi afisat…

 15. costel08_78 a zis

  Foarte bun tutorialul.As avea o rugaminte daca ati putea sa faceti tutoriale si despre unele playere audio si video dar si despre bakup an linux.Multumesc

 16. Cred ca am facut o prosftie in Linux si nu mai stiu sa o refac.
  Am scos Network Manageru de acolo imi puteti spune cum sa il repun?

  • Bobo: Cred ca am facut o prosftie in Linux si nu mai stiu sa o refac.
   Am scos Network Manageru de acolo imi puteti spune cum sa il repun?

   Ce sistem folosesti concret, si ce ai facut de fapt, l-ai dezinstalat sau l-ai sters din bara?

   • neaghi: Ce sistem folosesti concret, si ce ai facut de fapt, l-ai dezinstalat sau l-ai sters din bara?  Citeaza-ma

    Folosesc Ubuntu 10.4 si l-am sters din bara.

    • Bobo:
     Folosesc Ubuntu 10.4 si l-am sters din bara.  

     Iti recomand sa vizionezi daca esti incepator si tutorialele despre: Cel mai bun si prietenos Linux, Ubuntu prezentare generala sau pe acesta: Ubuntu Lucid Lynx 10.04 LTS disponibil oficial la download, instalare si prezentare, le gasesti tot cu casuta de cautare!

    • Bobo: Network Manageru

     Incearca click dreapta pe bara de sus – > add to panel – > si cauta indicator applet

     • cristi:
      Incearca click dreapta pe bara de sus – > add to panel – > si cauta indicator applet  

      Nu merge nici asa imi pune doar sonoru.

     • Bobo:
      Nu merge nici asa imi pune doar sonoru.  

      Incearca click dreapta pe bara de sus – > add to panel – > si cauta Notification Area. Alta nu mai stiu.

     • Bobo:
      Nu merge nici asa imi pune doar sonoru.  

      Ti-am dat eu raspunsul intr-un comentariu mai sus…

  • costel08_78: Foarte bun tutorialul.As avea o rugaminte daca ati putea sa faceti tutoriale si despre unele playere audio si video dar si despre bakup an linux.Multumesc  

   Despre un Player audio am scris zilele trecute pe site-ul linux.videotutorial.ro scrii in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra: clementine, dai enter si vei gasi articolul.

   Bobo: Cred ca am facut o prosftie in Linux si nu mai stiu sa o refac.
   Am scos Network Manageru de acolo imi puteti spune cum sa il repun?  

   Faci ca in acest tutorial click AICI (click pe cuvantul AICI scris cu rosu!) Daca l-ai dezonstalat, deschizi Synapticul si faci ce am facut eu! Daca nu stii sa instalezi softuri, scrie sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: Trei metode de a instala softuri in linux, da enter si vei gasi tutorialul unde am explicat cum se lucreaza/instaleaza/dezinstaleaza softuri din Synaptic Package Manager!

  • Bobo: Cred ca am facut o prosftie in Linux si nu mai stiu sa o refac.
   Am scos Network Manageru de acolo imi puteti spune cum sa il repun?  

   click dreapta pe panel add to panel si cauti acolo networkmanager applet click pe el apoi add si gata. daca nu l mai ai nici acolo i l poti lua de aici http://projects.gnome.org/NetworkManager/

  • Bobo: Cred ca am facut o prosftie in Linux si nu mai stiu sa o refac.
   Am scos Network Manageru de acolo imi puteti spune cum sa il repun?  

   cauta si in ubuntu software centre sa nu l fi dezinstalat din greseala

 17. salut, ai idee de ce nu-mi incarca torentul?
  am incercat si cu salvare pe desktop si incarcare cu browse, dar si cu copy link.
  [17:26:52] Request failure #1 (will retry in 2 seconds): action=getxferhist

 18. Am reusit performanta sa uit parola 🙂 ce pot sa mai fac?

  • Adrian-admin a zis

   bugman: Am reusit performanta sa uit parola ce pot sa mai fac?  

   Sterge folderul si descarca iar aplicatia, dezarhiveaza si faci ca in tutorial

  • Adrian-admin a zis

   bugman: Am reusit performanta sa uit parola ce pot sa mai fac?  

   Sau stergi cele 2 fisiere din folder numite Settings.dat si settings.dat.old, apoi executi iarasi serverul si te loghezi ca la inceput cu admin si lasi liber la password.

 19. Din pacate nu merge cu niciuna din variante de fiecare data imi cere useru si parola 🙁 Eu cred ca au ip_ul meu la ei.Ms ptr intentie Adrian 🙂

 20. Am si eu o intrebare. Ce versiune de linux folosesti in tutorialul prezentat mai sus?

  • Adrian-admin a zis

   mircea: Am si eu o intrebare. Ce versiune de linux folosesti in tutorialul prezentat mai sus?  

   Ubuntu Linux 9.10 Karmic Koala personalizat de mine prin instalarea unui dock si a unei teme. Daca nu stii cum se instaleaza temele sau iconitele in Ubuntu Linux eu am realizat un tutorial pe aceasta tema. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: Cum se instaleaza teme si iconite pe Ubuntu Linux, dai enter si vei gasi tutorialul

 21. am facut exact ca in tutorial, dupa dezarhivare dau dublu-clik pe utserver si nu se intampla nimic, practic nu incepe sa se exeute.Am sters si am facut din nou daraceeasi problema.
  ce pot face in cazul asta?

Spune-ți părerea

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.