Cum se instaleaza sistemul de operare windows xp sp3 -video tutorial

Toata lumea se pricepe la politica,fotbal si instalare windows xp sau vista dar majoritatea nu stiu sa instaleze corect windows xp -ul si dupa doua trei incercari nereusite isi intreaba colegi sau prietenii ” cum se instaleaza un windows xp ?”.

Tocmai de aceea mi-am propus sa realizez o serie de tutoriale video cu instalarea xp si vista care sunt usor de instalat dar totusi apar erori in urma acestor instalari de sistem.

In urmatorul tutorial video veti putea viziona o instalare windows xp facuta corect de la cap la coada.

Rugamintea mea pentru voi ar fii sa respectati toate sfaturile din acest video tutorial legate de instalarea windows xp pentru a va putea ferii de unele erori nedorite ce pot aparea in urma instalarii incorecte a sistemului de operare.Aceste sfaturi sunt valabile si pentru windows xp dar si pentru windows vista.

Va invitam sa urmariti cu atentie acest video tutorial care este realizat folosind virtualbox,pentru a putea realiza o captura video a ecranului in conditii de calitate in timpul unei instalari de sistem operare cum este windows xp.

Va doresc vizionare placuta.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (577)

  • multumiriiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!respect si sa tineti de tutorial k mai is si oameni ca noi....nevoiasi

  • Ai putea propune un program (eventual si un tutorial) care sa depisteze si sa repare Windows XP? Adica sa instalezi un astfel de program si el sa-ti depisteze eventualele erori sau lipsuri din XP(daca ai sters ceva din greseala din sist.de operare) ,pentru ca ar fi mult mai simplu decat sa instalezi din nou tot sistemul de operare,drivere etc.

  • Ca sa-ti bagi un backup nu dureaza mai mult de 7-10 min acum in functie si de procesor cu cat e mai performant cu atat timpul fa fi mai scurt .

  • Curind o sa avem si instalarea sistemului de operare windows vista si windows 7.
    Stati prin zona...nu plecati prea departe.

  • Sal
    As avea doua intrebari legat de instalarea sist.de op. windows xp:
    1.daca am deja instalat pe calculator xp-ul si vreau sa-l sterg si sa-l instalez din nou ,pot sa incep instalarea bagand cd-ul cu xp in cd-rom si continuand de acolo mai departe?
    2.N-am prea inteles la inceput cand ai mentionat in tutorial ca trebuie sa intri in bios si sa cauti acolo nu stiu ce si sa incepi bootarea.....cum intru in bios si ce sa caut acolo mai exact?
    Poate suna cam stupid intrebarile,asa ca sa nu radeti de mine :)

  • Salut " bl "
    In primul rind xp-ul nu se sterge ci se instaleaza peste el al doilea sistem formatind partitia din meniul de instalare(recomandabil NTFS)
    In al doilea rind eu nu pot intra in bios ca sa va arat deoarece softul de captura pe care-l folosesc pentru tutoriale video nu-mi permite sa fac capturi din bios,de aceea am instalat pe virtualbox windows xp-ul.
    Voi trebuie(la pornirea pc-ului) sa intrati in bios cu tasta "Delete" sau "F2" (pentru laptop" si sa alegeti din rubrica "Advanced bios features" "first boot device" dvd-ul sau cdrom-ul sau daca aveti un computer mai nou puteti sa intrati intr-un "boot menu" cu tasta F12 si sa alegeti de acolo bootare de pe cd sau dvd.
    ATENTIE bios-urile difera de la un pc-u la altul insa optiunile sunt asemanatoare si tocmai de aceea nu va pot spune cu exactitate unde sa intrati si ce sa faceti.

  • Pentru bl In primul rand inaite sa te apuci sa-ti instaleezi windowsul daca nu ai mai facut acest lucru niciodata e bine sa-ti faci un backup daca nu sti cum se face da pe https://www.videotutorial.ro/index.php?s=acronis . dupa ce ai facut backup treci la pasul 2 instalezi windows-ul dupa care drivere , codecuri programe si cand esti multumit ca toata munca ta sa nu fie in zadar iti mai faci un backup si gata toata lumea e fericita

Related Post

This website uses cookies.