Instalare si setare pachet de codecuri-tutorial video

In urmatorul tutorial video vom prezenta cum se instaleaza si cum se seteaza un pachet de codecuri dar in primul rind cum se download-eaza si de unde.

K-lite codec pack full este numele pachetului de codecuri pe care-l vom instala impreuna.

Inainte de asta trebuie sa stiti ca trebuie dezinstalate codecurile vechi(daca aceste exista) si trebuie sa aveti toata playerele favorite instalate.

Setarea unui pachet de codecuri se face in timpul instalari acestuia spre deosebire de programele obisnuite unde setarea se face dupa instalare.

Dar mai bine sa urmarim acest tutorial care face parte dintr-o serie mai lunga de software multimedia care o sa mai cuprinda instalare si setare de playere,instalare de tv tuner si capturare de imagini de pe televizor cu ajutorul lui.Stati pe aproape pentru detalii.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (55)

  • Am si eu o problema:nu exista sunet cand playerul ruleaza un DVD,ce pot sa fac?Pachetul acesta de codecuri m-ar putea ajuta sau exista vreun codec pt sunet? Multumesc mult.

  • Ai dreptate cel mai bun codec.Multi folosesc ACMCodec dar mie mi se pare depasit ,am renuntat la el acum vro 3ani.

  • SUNTETI CEI MAI TARI.PENTRU TOATE TUTORIALELE AVETI NOTA 12.MAI PUTIN LA CEL CU INSTALAREA WINDOWSULUI SP3 SONORIZAREA CAM LASA DE DORIT DAR.....IN REST NU AM CUVINTE SUNTETIADEVARATI PROFESIONISTI CHEAR SI FELUL CUM EXPLICATI.VA MULTUMESC!SI TINETI-O TOT ASA.FACETI O TREABA EXTRAORDINARA !SSSUUUPPPEEERRR!!!

  • @consolatorul_de_inimi:
    Asa este acela cu instalare Windows Xp se aude cam din canal, ne care scuze si promitem pe viitor sa-l refacem .
    Daca-ti plac tutorialele video pe care le realizam noi ne bucuram si te mai asteptam pe la noi .

  • Frumos tutorialul dar si pachetul de codecuri este f bun dupa mine,l-am folosti candva doar pt ca mi-l instala cineva dar acum stiu sal apreciez.

  • bravo pentru lucrurile pe care faceti pe mine ma ajutat foarte mult,iar daca vreti sa faceti un tutorial si pentru amp2 v-as fi recunascator nu pentru mine(eu am) ,eu zic ca e mai bun decat alte playere in afara de winamp dar aduce fff mult la winamp.inca odata felicitari.

Related Post

This website uses cookies.