Instalare si setare nero essentials – video tutorial

Nero este o suita software de inscriptionare cd dvd foarte populara in Romania si nu numai.

Se pare ca in ultimul timp compania germana de software a inceput sa introduca din ce in ce mai multe aplicatii in aceasta suita.Cu toate acestea modulul de inscriptiomare medii optice a ramas virful de lance al companiei ,celelalte softuri din interiorul suitei raminind in umbra acesteia fara a stralucii in vreun fel.

Nero se achita foarte bine de principala sa sarcina si anume:arderea dvd -urilor si a cd -urilor,insa noi ne-am propus ca in acest video tutorial sa prezentam toate aplicatiile,fara sa avantajam un soft sau altul.

Fara indoiala ca nero burning si cu nero express sunt vedetele de necontestat ale suitei,insa noi incercam sa facem cunoscute si celelalte aplicatii care au fara indoiala un cuvint de spus.

In urmatorul video tutorial veti vedea cum se instaleaza si cum se seteaza nero essentials,dar si ce rol au toate optiunile acelea care ori le treceti cu vederea ori nu stiti la ce folosesc.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (101)

  • am incercat sa ard cu nero fisiere tip axxo descarcate de pe net si nu am reusit, ma puteti ajuta cu un sfat?

  • Buna baieti,sunteti extraordinari,sunt o mamica ce nu a copilarit cu calc .si nici nu lucrez in domeniu.,dar vreau sa invat cit mai mult atit pt mine cit si pt baietelul meu.Nu-mi vine sa cred ca am dat peste voi si inteleg asa bine chiar daca nu am notiunile de baza .O INTREBARE: AM NERO 7ULTRA E.SI NU MAI MERGE.CIND DESCHID NERO START SMART imi spune ca nu gaseste o fila advrentr2.dll in sistem si sa reinstalez nero.NU SE POATE FACE NIMIC DECIT SA-L STERG SI SA-L REINSTALEZ? SI CE FAC? MULTUMESC ANTICIPAT

  • @mary: Doamna va rog sa nu va suparati pe mine,iertati-ma dar eu mor cand vad oameni asa de comozi ca dumneavoastra si ca altii,mor de ciuda zau...ce ati vrea sa se instaleze un soft la un pocnit de deget? ce e asa mare greutate sa dezinstalezi un soft? asa greu sa fie? aaa nu stiti cum se face un dezinstal de soft? nimic mai simplu,avem tutorial despre "revo uninstaler" scrieti sus in dreapta paginii in acea casuta la search "revo uninstaler" si ve-ti gasi tutorialul care va invata cum se dezinstaleaza corect un soft si cum se foloseste revo uninstaler!! Va garantez ca e mai simplu un dezinstal si reinstal decat sa cautati dupa dll-ul ala lipsa! Iertatima inca odata dar sincer...sunteti asa comozi...de parca PC-ul ar fi un om si tre sa gamdeasca in locul vostru! Nu e deloc asa!

  • multumesc de ajutor .am rezolvat pina la urma dar nu am debifat toate alea si stiti acum se deschid toate cu nero.Pot sa mai fac ceva acum odata instalat sau o iau de la capat ?

  • @mary: te-ai uitat atenta la tutorial cap coada? chiar sa aratat optiunile...cauta si tu pe la setari...daca nu...asta e mai instaleaza-l odata si fa ca in tutorial!!

  • @mary:
    Trebuie sa refaci calea de deschide cu anumite aplicatii,de exemplu :click dreapta pe film/open with/aici te duci jos pe "choose program.."/din lista alegi playerul cu care vrei sa se deschida de acum in colo/bifezi chestia aia de jos"Always use the program to open..........." dai "OK" si gata i-ai schimbat calea de deschidere iar de acum in colo o sa se deschida numai cu acel player.
    Acest procedeu este valabil pentru orice fel de fisier,bineinteles ca nu le deschizi pe toate cu playerul,fiecare le deschizi cu programul care suporta acel fel de fisier sau document.

  • multumesc pt ca aveti timp pt mine care sunt varza dar imi dau toata silinta sa invat.APROPO AM REZOLVAT CU NERO .NU STIU DACA AF FACUT BINE DAR ACUM MERGE.LA dezinstalarea lui pt al trage apoi din nou, pe parcurs era o optiune daca vreau sa-mi caute fisierele lipsa si sa mi le reinstaleze .Am dat ok si a pus tot la loc inclusiv fisierul lipsa din cauza caruia nu mai mergea.Acum deocamdata .merge.FARA AJUTORUL VOSTRU NU PUTEAM SA FAC NIMIC

Related Post

This website uses cookies.