Instalare si setare apex dc(soft similar stong dc si odc)-tutorial

In acest video tutorial vom prezenta cum se instaleaza si cum se seteaza programul apex dc.
Puteam sa vorbim si de alte programe cum ar fi odc sau strong dc dar apex dc ca program este net superior fata de cele doua programe datorita optiunilor de filtrare, securitate, control al fisirelor ,previzualizrea fisierelor si TTH(tiger tree hash).

La apex dc mai avem o facilitate cum ar fi posibilitatea de a descarca din mai multe surse si anume putem sa facem
download de la mai multi useri (utilizatori)simultan.

Inca o optiune interesanta ar fi in momentul in care facem download si fisierul nu a fost descarcat in totalitate
putem sa vizonam o bucata din acesta si practic putem sa verificam atit calitatea fisierului si totodata daca este cel pe care vrem sa-l downloadam. Nu odata s-a intimplat sa vrem sa descarcam un program,film,joc sau o melodie si dupa ce s-a terminat de downloadat fisierul respectiv sa vedem ca nu este cel real si figureaza doar cu numele.

In acest video tutorial vom avea si doua optiuni noi pe care lumea nu prea le foloseste cu toate ca sunt foarte interesante.speram ca in urma acestui tutorial sa fie folosite mai des optiunile: TTH magnet link si file piview,ce permit impartirea rapida de fisiere si previzuailizarea unor fisiere video sau audio inainte ca acestea sa fie downloadate in totalitate.

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

Cristi:

View Comments (110)

  • Sal bobi am si eu o problema eu folosesc StrongDC si nu imi merge pe modul ACTIV dc oare.Vreau sa spun ca acest lucru mi se intampla mereu cand schimb windowsul cateodata merge pe ACTIV catteodata nu.Iar acum recent am windows sp3 si nu imi merge STRONGDC pe activ pls ajutama

  • DaneZu ca sa fii Activ tre sa ai un anumit numar de sher! depinde de hub...unele huburi adik mai toate iti cer un numar anume de sher ca sa poti fi activ! asa ca baga cat mai mult la sher!si asigurate k apexu nu e blocat de firewal...

  • nu am avut niciodata instalat un client de dc in calculator vreau sa stiu daca am internet de la clicknet cu ce viteza ar trebui sa descarc?

  • Este adevarat ca la oDC nu se mai scot versiuni noi??? (ultima versiune 5.31 fiind din 2004)...

  • Radu81 da est adevarat,cele mai bune cliente sunt cele care trag din surse multiple...oDc trage dintr-o singura sursa...acum cele care trag din surse multiple sunt Strong sau Apex,De exemplu la oDc daca gasesti o melodie la cineva si o mai au si altii...el va trage numa de la cel care ai ales tu sa traga insa cu Strong sau Apex...daca ai dat sa traga o melodie de la unul...si ala iese el cauta automat la alt cineva melodia respectiva si continua downloadul...asta inseamna ca trage din surse multiple...

  • sal....am si eu o problema cu apexu..am facut setarile din tutorial...dar cand dau search numi apare nimik in fereastra de search ...pls help me...mersi mult..apropo super tare siteu...

  • @makavely:
    Ai grija cu setarile firewall-ului ,de multe ori firewall-ul blocheaza programele gen apex , strong dc , odc , dc++ , utorrent , bitcomet , azureus , vuze .
    Eu te sfatuiesc sa-ti dezactivezi firewall - ul din windows si sa-ti instalezi un firewall third party , noi avem niste tutoriale pe aceasta tema,avem tutoriale video cu zone alarm firewall free si cu comodo internet security free.
    Aceste tutoriale video le poti gasii cu ajutorul motorului de cautare de pe site-ul nostru.

Related Post

This website uses cookies.