Instalare si setare antivirus cu firewall kaspersky internet security-tutorial

Tutorialul ce urmeaza prezinte o instalare si setare pentru cel mai bun antivirus cu firewall la ora actuala si anume kaspersky internet security.

De ce spun ca este cel mai bun antivirus din lume,pentru ca chiar este si nu spun numai eu asta ci o spun premiile cistigate de acesta.

Modulele incluse in acest antivirus cu firewall sint: firewall , antivirus , anti-spyware , anti-spam , parental control , toate inpachetate intr-o interfata grafica usor de gestionat.

Tutorialul video ce urmeaza prezinta in detaliu toate etapele,de la download pina la instalare si setarea acestui antivirus cu firewall ( suita de securitate )

Dar mai bine ar fi sa urmariti voi acest tutorial video cu kaspersky internet security 8.0 si va rugam sa ne scuzati pentru lipsa imagini cu virtual keyboard cauzata tocmai securizarii acesteia,motivul securizarii tastaturii virtuale este ca atunci cind facem o plata on line cifrele sau literele pe care noi le introducem la tastatura pot fii interceptate de un keyloger ( program de spionaj al intrarilor de la tastatura ) iar cu tastarura virtuala de la kaspersky internet security acest lucru nu mai este posibil,ridicind astfel nivelul de siguranta pentru platile on line si nu numai.Dar tocmai acest lucru ne-a inpiedicat si pe noi sa afisam tastatura virtuala,in locul acesteia apar doar niste click-uride mouse aparent blocate pe ecran.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (109)

  • Buna seara,sunt Cornel si am o nelamurire,am dezinstalat Kaspersky Internet Security 2009 cu revo uninstaller si am incercat sa pun trialul din nou.Am facut ca si in tutorial si am primit email de la kaspersky de unde am downloadat trialul ,dar la instalare cind ar trebui sa apara in grafica lui optiunea activare trial aceasta nu apare decit online s-au cu cheie ,am incercat de mai multe ori dar tot asa apare cu mesajul ca trialul mi-a expirat.Am incercat dupa aceea varianta Kaspersky Antivirus tot de pe pagina primita prin email cu care am parcurs aceeasi pasi la instalare dar la care am avut optiunea activare trial pe care l-am si instalat.Mentionez ca la dezinstalare am bifat ultima optiune adica avansat.As dori sa stiu de ce nu imi merge reinstalarea trialulului de la Kaspersky Internet Security si ce as putea face. Multumesc anticipat pentru un raspuns chiar aici s-au pe email-ul meu ,unde credeti d-voastra ca e mai bine .

  • @Cornel:
    Nu intotdeauna functioneaza treaba asta cu revo,nu este o chestie batuta in cuie.
    Dupa cum iti dai seama este o "portita" pe care noi o folosim,insa nu este o chestie oficiala,sti cum se spune"ulciorul nu merge de multe ori la apa" .
    S-or fi prins rusii de smecherie,pentru ca nici mie nu mi-a mers ultima oara,dar mi-am bagat avira antivirus free cu zone alarm firewall free,este o combinatie foarte buna pe care o recomand tuturor cu caldura.

  • Multumesc foarte mult pentru raspuns si scuze de deranj.Felicitari pentru videotutoriale si tineti-o tot asa .

  • @admin_cristi: Kaspersky pe care il ai acum este versiunea anterioara, versiunea 7? Si daca da, pentru aceasta versiune sunt disponibile updateuri? Si cum se misca,mananca mai multe sau mai putine resurse decat ultima versiune?

  • @bl: toate versiunile lui kaspersky consuma la fel de multe resurse...sincer eu l-am avut de cateva ori,si-mi merge groaznic pc-ul cu el...nu inteleg de ce-i trebuie atata memorie ce face cu atata? ma rog...e cam complicat...pt ca te cam incurci pe deoparte te rupe la resurse si pe cealalta e cel mai tare antivirus...asa ca a reusit sa-si egaleze cumva minusurile...acuma daca se merita sa renunti la rsurse pt o protectie super...ramane la alegerea ta...

  • Eu am folosit ultimele versiuni k.antivirus si k.internet security numai ca n-am intrat in setari sa dezactivez anumite chestii,ma refer aici la k.internet security.Daca as face aceste dezactivari tot ar consuma la fel de mult?
    Sincer imi plac foarte mult aceste produse si ma gandesc sa le folosesc iarasi.Acum am avira+zone alarm dar tot imi sta capul la kaspersky :))

  • @bl: Eu in locul tau as sta cuminte...din punctul meu de vedere esti foarte bine protejat si credema ca consumul tau de resurse este mai mic si totusi ai o protectie ft mare.

  • Va salut.Va rog sa-mi spuneti daca am instal. in pc. comodo firewall pe linga KIS 2009,am gresitcu ceva.trag mult de pe torrenle.dezvolta-ti mai mult comentariul la fiecare.multumesc

Related Post

This website uses cookies.