Instalare comodo internet security free cu firewall si antivirus gratuit – tutorial video

In acest tutorial am placerea sa va prezint o suita de securitate,comodo internet security free edition,care pina mai ieri se prezenta sub forma unui firewall foarte complex si eficient.

Comodo este o companie cunoscuta pentru firewall-ul gratuit,premiat si foarte eficient,chiar daca citeodata devine foarte agasant cu banner-ele intrebatoare care fac parte din programul de antrenare al firewall-ului.

Comodo firewall a fost un produs de sine statator,dar de curind s-a innoit cu un antivirus,astfel devenind un produs aproape complet denumindu-se comodo internet security free.

Bineinteles compania comodo ofera contra cost si o versiune mai dotata,insa contra unei sume de bani,pe care nu sunt multi dispusi sa o plateasca.

Nu pot sa va pacalesc spunindu-va ca aceasta suita de securitate gratuita este usor de folosit,aceasta este o suita destinata utilizatorilor cu o pregatire medie si cu exigente mari,comodo internet security fiind capabil sa ofere setari pe care nici cele mai scumpe suite de securitate nu le ofera.

Avalansa de setari poate descuraja pe multa lume,insa cei care au rabdare sa-l seteza si isi pastreaza calmul in timpul perioadei de firewall-learning ( timp de antrenare al firewall-ului ) o sa fie rasplatiti cu o securitate  inbatabila si inpenetrabila .

Nimic nu poate scapa vigilentei lui comodo,nici chiar testul ( leak test ) pe care noi l-am facut n-a avut nici o sansa sa penetreze peretele de foc,chiar si antivirusul nu s-a speriat de fisierul de test ( eicar ) depistind-ul fulgerator si anihilind-ul.

Acest tutorial face parte dintr-o serie de tutoriale video despre securitate:antivirus,firewall,parental control,anti spyware pe care noi ori le-am prezentat ori o sa le prezentam.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (215)

  • Merge mai greu compu meu cu suita asta consuma mai multe resurse decat Zone Alarm plus Avira free editiom.Se cunoaste...paginile se incarca mai greu,programele cand le deschid dureaza mai mult pana se deschid. Asa ca tot Zone Alarm + Avira the best azi o sa dezinstalez COMODO am mai citit pe ici pe colo k e "mancacios" de resurse multisoare!

  • La sistemul meu chiar se simte cand un program papa mai mult si pt mine conteaza mult asta avand in vedere ca am un sistem slab

  • Multumim adrian.
    Cei care au computere mai putin performante ar trebuii sa se gindeasca bine inainte de instalarea suitei comodo internet security free edition.
    Adriane, poate ne dai si noua de stire atunci cind o aplicatie este prea flaminda de resurse,ca sa stie lumea la ce sa se astepte.
    Multumim si te mai asteptam.

  • Adrian daca nu sunt prea indiscret spune-mi te rog ce sistem ai?
    Nici sistemul meu nu e cine stie ce si atat am citit despre programe antivirus si firewall ca deja ametesc :)) tot caut combinatia perfecta antivirus+firewall.
    Chiar recomanzi avira+ zonealarm? Folosesti versiunile free la acestea doua?
    Sincer n-am incercat combinatia asta si de aceea te intreb sau daca ai si alte idei..sunt bine venite. Mersi

  • bl da sincer recomand Avira cred ca e cel mai bun antivirus din punctul meu de vedere cel mai bun pt sistemele slabe,si merge foarte bine combinat cu Zone Alarm! Nu consuma resurse prea multe combinatia asta! Am exclus din start Nodul care si ala mananca putine resurse dar eu pe Nod nu-l consider antivirus,e ft "prost" e bun doar daca nu ai net...Avira scaneaza repede,si totodata bine. Eu am procesorul de 800Mhz si 384 RAM deci un sistem ft slab,un pentium 3. Chiar spuneam la Zone Alarm la comentarii ca il am combinat cu Avira si merge super bine,parca si netu e altfel...mai rapid...nu stiu probabil canalizeaza mai bine traficu de net si blocheaza scurgerile...nu imi explic insa am citit pe forumuri k multora li sa parut k netu e mai rapid cu Zone Alarm...

  • Alt ceva nu stiu ce as putea sa-ti recomand pt ca am grija pe unde umblu sunt foarte atent pe ce dau clic si ce descarc,folosesc si un sistem mai slab si iti dai seama ca caut ceva care sa consume putin si sa consume cu folos.Din tot ce am incercat pot zice chiar ca e combinatia perfecta chiar daca mergi doar cu zone alarm fara Avira sau invers cu Avira fara Zone alarm tot e ft bine

  • Mersi pt.raspunsuri ma gandeam si la varianta zone alarm pro firewall ca sa-mi asigure o buna protectie ,ca sa nu-mi intre mai nimic suspect in calculator pt.ca folosesc foarte mult netul si in rest sa instalez un antivirus care sa consume foarte putine resurse si sa se ocupe doar de partea cu virusi,trojani etc.cat se poate de bine.

  • eu am un computer cu 512MB RAM si COMODO merge chiar f bn se multumeste cu fff putin procesor si fff putina memorie si in legatura cu viitoarele subiecte asi fi interesat de niste chestii cu imbunatatirea performanteleor si as vrea sa faceti si o configurare la un windows vista pt k vreau sa-mi pun vista si nu stiu cum sa-l setez ca sa mearga binisor. In rest "toate-s noi si noua toate" suteti super tari frate. PA PA!

Related Post

This website uses cookies.