Instalare Android Jelly Bean 4.1.1 pe Windows in VirtualBox

Astazi vom instala sistemul de operare Android in Windows folosind o imagine pentru VirtualBox, totul se va misca super rapid, pot spune cu sigutanta ca Android in VirtualBox se misca mai rapid decat Android pe telefoane mobile smartphone sau tablete.
Aceasta este o solutie pentru cei care nu au un dispozitiv cu sistem de operare Android, dar vor sa simta acest sistem de operare care a cucerit lumea in ultimii ani, deasemenea este o solutie perfecta pentru cei care s-au indragostit de android si vor sa-l aiba si pe desktop sau laptop dar in acelasi timp sa nu renunte la Windows.
Noi mai avem cateva tutoriale despre acest subiect, primul tutorial este mai vechi, Android 1.6 pe VirtualBox iar cel de-a doilea tutorial este cu BlueStacks App Player, o aplicatie care are la baza tot o masina virtuala care ruleaza Android, din pacate interfata este prea schimbata pentru gustul multora dintre noi, cu toate astea BlueStacks este foarte apreciat.
Indiferent pentru ce folositi aceasta configuratie, veti observa cat de rapid se misca, se incarca si boot-eaza, deasemenea veti vedea un browser care pot spune ca intrece in viteza browserele de pe windows la viteza si simplitate.
Bineinteles cum este de asteptat, sunt mici bug-uri, majoritatea din ele sunt legate de OpenGL, dar speram ca acestea vor fi remediate in scurt timp.
Mai jos aveti linkurile de download pentru VirtualBox si Android (imagine pentru import), va sfatuiesc sa alegeti o imagine cu GAPPS si Flash Player.
Download VirtualBox
Download imagine Android pentru importare in VirtualBox


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (92)

  • Cristi, android-ul se scoate prea repede de developeri, nici nu apuca sa-l testeze in intregime si gata pac multitasking deja, minciuni am facut acum 2 luni update la un S2 si nu am niciun multitasking tu am vazut ca aveai pe Note multi, dar pe S2 nu. Astia mereu se grabesc, aaa si mai e o chestie aplicatiile nu se duc pe card-ul SD se duce in memoria telefonului inainte cu 2.3.4 nu depaseam 1gb acuma cu 4.1.2 deja mai am 300MB din memoria tel. pe card nu se mai duce nimic, ma face sa regret si sa-mi schimb parerea despre android. O alta chestie de ce dabea acuma iOS scoate multitasking de ce acuma si android a scos-o ei ca sa se grabeasca sa fie in top cu multi, pff pai iOS dabea acuma are multitasking si tind sa cred ca e mult mai bun iOS decat android-ul daca a inceput sa faca dastea nici nu o sa mai aibe clienti. Orcum mai bine dai 30 mil pe un iPAD 4 decat pe o tableta de la Samsung N8000 care are ecran dezastru numai pixeli in jocul SubWay varza pai ce dau 20 mil sa vad pixeli sorry nu, nu arunc bani. Dabea astept sa apara Sony Tablet Z sau iPAD 5 si sa achizitionez una din ele ori Sony, ori Ipad. La Samsung un ecran varza 180 dpi la un ecran de 10inch scuza-ma e jenant rau.

  • Merge foarte bine.Am tableta,imi voi achizitiona si mini PC cat de curand....iar acum si pe PC.Am o mica intrebare mie nu imi apar butoanele din partea de jos pentru home apas pe tasta "home" :))

  • Excelent ! Chiar aveam nevoie de asa ceva ! Astept cu interes mai multe despre AndroVM in totorialele viitoare.Observ pe pagina producatorului ceva numit AndroVMplayer.Ce este ?

  • Deabea asptept sa-l instalez pe PC, acuma ramane de vazut si ce poate in materie de drivere pentru periferice, si in ce masure este compatibila cu ele.
    Orcum Android creste din ce in ce mai mult.

  • Vor functiona aproape toate jocurile ca pe un android real? Sincer, mi-ar place sa aven ca si sistem de operare pentru PC Android! Vorba ta, Cristi: Imediat as renunta la Windows!

  • Observ ca ati renuntat aproape total la prezentarea de softuri,ne ametiti cu tot felul de aplicatii, care oricum nu toata lumea le poate folosii !

  • Exat aceeasi problema ca cineva de mai sus o am si eu, nu-mi apar butoanele de jos :D

  • Cum pot sa il oun in full screen?, adica de unde-i reglez rezolutia sa fie pe tot ecranul.

  • Salut, chear acum scriu din masina virtuala pe care am instalat android.
    Merge minunat. (am mai facut cateva modificari de aspect)
    Multumesc foarte mult, Cristi.
    Multa bafta tuturor

  • Anderson: Cristi, android-ul se scoate prea repede de developeri, nici nu apuca sa-l testeze in intregime si gata pac multitasking deja, minciuni am facut acum 2 luni update la un S2 si nu am niciun multitasking tu am vazut ca aveai pe Note multi, dar pe S2 nu. Astia mereu se grabesc, aaa si mai e o chestie aplicatiile nu se duc pe card-ul SD se duce in memoria telefonului inainte cu 2.3.4 nu depaseam 1gb acuma cu 4.1.2 deja mai am 300MB din memoria tel. pe card nu se mai duce nimic, ma face sa regret si sa-mi schimb parerea despre android. O alta chestie de ce dabea acuma iOS scoate multitasking de ce acuma si android a scos-o ei ca sa se grabeasca sa fie in top cu multi, pff pai iOS dabea acuma are multitasking si tind sa cred ca e mult mai bun iOS decat android-ul daca a inceput sa faca dastea nici nu o sa mai aibe clienti. Orcum mai bine dai 30 mil pe un iPAD 4 decat pe o tableta de la Samsung N8000 care are ecran dezastru numai pixeli in jocul SubWay varza pai ce dau 20 mil sa vad pixeli sorry nu, nu arunc bani. Dabea astept sa apara Sony Tablet Z sau iPAD 5 si sa achizitionez una din ele ori Sony, ori Ipad.La Samsung un ecran varza 180 dpi la un ecran de 10inch scuza-ma e jenant rau.

    Observ că în mai toate comentariile eşti foarte greşit informat şi te grabesti în a face afirmaţii gresite.
    Android suporta de foarte mult timp multi tasking! Ceea ce spui tu cu S2 şi Note este vorba despre posibilitate rulării aplicaţiilor side by side (una lângă alta), un lucru nou şi posibil pe tot mai multe dispozitive Android.
    Arunci prea repede cu piatra!
    Maturizeaza-te, nici o Companie nu iti este datoare cu nimic, dacă nu iti plac anumite produse, nu le mai folosi, informeaza-te mai bine înainte să achizitionezi un Produs si nu te mai comporta precum un copil care crede că totul i se cuvine...

    • Da si la S2 de ce nu e multitasking ca zici ca functia aia e pe toate dispozitivele Android, si eu de ce nu am functia multi are procesor 1.2ghz dual core cei trebuie pt a fi multitasking Note are 1.4 ghz si cu ce incanta dak e 1.4 ghz, de ce pe Note al lui Cristi are si pe S2 nuu, care- i raspunsul ? Am spus si cu produsele mai bine dau un ban mai mult dar am calitate gen ipad 4 sau ipad 5 cand apare in toamna. Si nu mi-sa raspuns la intrebare de ce aplicatiile nu se duc pe cardul SD se duc in memoria telefonului toate, care-i raspunsul ?

      Adrian Gudus: Observ că în mai toate comentariile eşti foarte greşit informat şi te grabesti în a face afirmaţii gresite.Android suporta de foarte mult timp multi tasking! Ceea ce spui tu cu S2 şi Note este vorba despre posibilitate rulării aplicaţiilor side by side (una lângă alta), un lucru nou şi posibil pe tot mai multe dispozitive Android.Arunci prea repede cu piatra!Maturizeaza-te, nici o Companie nu iti este datoare cu nimic, dacă nu iti plac anumite produse, nu le mai folosi, informeaza-te mai bine înainte să achizitionezi un Produs si nu te mai comporta precum un copil care crede că totul i se cuvine…

Related Post

This website uses cookies.