Inscriptionarea unui disk cu nero partea 1 (tutoriale video)

In acest articol o sa ne ocupam de una din multele functii care le are suita software NERO.

De ce suita?.Pentru ca aceasta aplicatie contine mai multe module,insa noi in video tutorialul acesta o sa tratam numai metoda cea mai des folosita si anume inscriptionarea simpla de continut mixat:video,audio(Mp3),imagini,text,documente word,pdf,si multe altele.

In urmatoarele tutoriale video vom trata si celelalte functii la fel de interesante:ardere de imagini ISO,editare audio,mixare audio,crearea unui backup si altele,dar pina una alta sa urmarim acest tutorial realizat de colegul nostru BOBY


 

Cristi:

View Comments (61)

  • Daca vrei intradevar sa ajuti arata cum se face multisesiuni, ca nu are rost pentru 2 poze si 3 muzici sa arda omu un DVD!!!

  • Corleone chiar asa greu e sa fie sa faci un CD/DVD multi sesion? chiar nu te-ar duce capu sa bifezi multisesion disc? caci doar atat tre sa faci! Tare greu tre sa fie! Pun pariu ca ei cand au invatat sa faca asta nici macar atat nu le-a aratat cineva sa faca daramite cum sa faca multisesion...Mai cerceteaza si tu ca de aia ai mause,mana,creer,daca o luam asa nero poate face mii de chestii ar lua 10 ore sa facem un tutorial complet despre el! Dar asa e romanul...cand se vede cu sacii in caruta si cu ei ajunsi acasa dupa ce-i descarca spune ca nu ia placut drumu...

  • Nu ma refeream la mine si cand nu inteleg ceva ,sigur iti vei da seama ca fac referire la ce nu am inteles eu personal!Ma refeream la multi saraci care strica cd incercand sa invete cum de vecinul inca mai baga pe CD iar el ramane doar cu cea bagat prima data si atat,eu unul stiu dar nu am dreptul sa explic aici si nici nu se cade sa imi atribui acest dreptDECI pentru cei care nu stiu.Dar o intrebare Adrian ...Cum de tot dai tu de ceia ce postez eu?Esti moderator pe sit?:)Multumesc!

  • @Corleone:
    Corleone.
    Adrian este unul dintre cei mai vechi vizitatori si a cistigat dreptul moral de a modera unele discutii si printre altele Adrian are si o experienta in computere peste putin mai mare decit multi.
    Nici pe tine nu te opreste nimeni sa-ti expui parerile si sa dai unele sfaturi atunci cind doresti.
    Corleone esti liber sa discuti sa dai sfaturi atita vreme cit esti pe subiect sau pe aproape.
    Oricine are ceva de spus poate sa spuna liber,dar ar fi bine sa fie pe subiect ca sa cumpletam intr-un fel tutorialele.
    Ni inca de la inceput am dorit sa creem un mediu de unde doritorii sa invete lucruri noi si interesante intr-un mod usor si fara obligatii.
    Daca vrei sa stii si tu toate comentariile vezi ca este in partea de jos a site-ului un link cu RSS Comentarii unde poti vedea ultimele comentarii.

  • Corleone,nu dau doar de ce postezi tu...ai vazut ca multora le-am raspuns,atat cat am putut si cat am stiut si eu...nu doar tie,apreciez enorm ce fac acesti oameni si am invatat ca a ajuta nu e un lucru rau,e firesc si omeneste! Cand ai intrat pe site sau cand intri pe site scrie undeva:" Atentie nu da-ti sfaturi,doar administratorii au dreptul! " ??? daca vrei sa fii si tu la curent cu toate comentariile noi si cu toate tutorialele noi care se vor adauga pe site iti propun sa urmaresti tutorialul cu Snarfer,il poti gasi usor cu ajutorul motorasului de cautare de pe site din dreapta sus.Acest Snarfer te ajuta sa lucrezi cu RSS.

  • Nu ai pt ce man! Eu ma bucur ca ti-am putut fi de folos si ca te-am facut poate sa si zambesti! de murit nu o sa mori,asta la sigur! Ce ma intristeaza e ca...daca s-ar fi pus reguli stricte...si la vedere lumea le-ar fi incalcat si atunci cand ele nu sunt afisate le interpreteaza,le deduc...oare de ce?cum ar fi mai bine? dar sa lasam...ne abatem de la subiect! Succes si te mai asteptam!

  • Adrian am o problema care ma depaseste poate ma ajutzi:deci sant intro aplicatie ,sa zicem ca bag ceva im virtual box si intra un copil deal meu pe net in acelas timp ce am trasa in bara virtual box ,la un moment dat in timp ce joaca un joc de ala micutz se blocheaza tot si face un sunet in boxe ca si cum ar fi o sonerie(TRRRRRRRR)dau restart si dupa merge iara bine,cam acelas blocaj lam mai avut cand bagam windowsu dar fara zgomotul ala, cam pe la 37 de minute buf nu mai incarca se bloca dar toate astea nu se intampla tot timpul, ca sa pot sa instalez wind trebuia sai dau capacu lateral jos si sa mai bag si un ventilator ca un cooler mare sa bata in el. Ai ideie ce poate fi cineva mia zis sal desprafuiesc si sa schimb pasta la cooler de pe procesor,poate imi dai tu un sfat!Am intel(R)Pentium(R)5CPU 2.66GHz,(dualcor),si 2 giga pe ram !Scuze ca am postat aici.MULTUMESC ANTICIPAT!

  • Corleone...sincer nu stiu ce sa-ti rspund pentru ca nu prea ma pricep la hardware decat la software! asta te sfatuesc si eu...pune pasta pe procesor...strege-l de praf...asigurate ca mufele de alimentare sunt puse cum trebuie,"infingele" mai bine...sterge-l de praf,probabil coolerul tau nu e suficient de puternic sa raceasca indeajuns procesorul.Am avut si eu probleme cu al meu PC..in timp il mai lovesti,mai dai poate cu piciorul in el,mufele de alimentare placutele de ram in timp se deplaseaza...,l-am sters am deconectat tot,am scos fiecare componenta,am bagat-o la loc cu grija,am "infipt" bine mufele de alimentare,am pus capacul si surpriza nu am mai avut problemele respectve! Poate boby sau cristi te vor ajuta mai mult eu la hardware nu ma prea pricep!

Related Post

This website uses cookies.