Infobot, un robotel pentru Yahoo Messenger care stie vremea, horoscopul, topul filmelor etc – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi am placerea sa va prezint un robotel pentru Yahoo Messenger ce ne poate informa cu privire la starea vremii, horoscopul, topul celor mai tari filme, il putem pune sa ne defineasca cuvinte, sa ne traduca in orice limba dorim, il putem intreba codul postal al oricarei adrese din Romania, la fel si prefixul telefonic al unui oras din Romania, sa ne zica care sunt numerele castigatoare la loto din ultima saptamana, il putem intreba cursul valutar si de ce nu ii putem cere sa faca chiar si operatii matematice grele poate pentru noi.
Asa cum am promis si in tutorial aveti mai jos lista abrevierilor pentru limbile folosite la traducere:
ro – romana       ga – irlandeza
en – engleza      it – italiana
de – germana      ja – japoneza
fr – franceza     ko – koreana
af – africana     lv – letona
sq – albaneza     lt – lituaniana
ar – araba        mk – macedona
be – belarusa     ms – malaeza
bg – bulgara      mt – malteza
ca – catalana     no – norvegiana
zh – chineza      fa – persiana
hr – croata       pl – poloneza
cs – ceha         pt – portugheza
da – daneza       ru – rusa
nl – olandeza     sr – sarba
et – estoniana    sk – slovaca
tl – filipineza   sl – slovena
fi – finlandeza   es – spaniola
gl – galiciana    sw – swahili
el – greaca       sv – suedeza
he – ebraica      th – tailandeza
hi – indusa       tr – turca
hu – maghiara     uk – ukraineana
is – islandeza    vi – vietnameza
id – indoneziana  cy – galeza

Cel mai amuzant lucru la InfoBot, ne spune si bancuri daca cumva, din oarece motive suntem suparati sau plictisiti. Eu am gasit extrem de util acest robotel pentru ca de multe ori se intampla sa pierd stirile si starea vremii, sau pur si simplu aveam de facut o tranzactie si nu stiam cat mai este dolaru sau euro. Fara sa ezite robotelul Infobot ma ajutat de fiecare data fara sa-mi spuna ca este obosit 🙂 Practic cu acest robotel avem toate informatiile pe care le dorim, la degetul mic!!! Nu mai trebuie sa intram pe tot felul de site-uri sa aflam toate aceste informatii, ele sunt foarte bine concentrate si puse la un loc tocmai pentru a ne usura noua munca, pentru ca nu de putine ori timpul este dusmanul nostru. E mult mai util si ne scuteste timp pretios sa avem totul la un loc, toata informatia acolo unde vrem fara sa mai alergam noi dupa ea pe cine stie ce site-uri. Acestea fiind spuse eu va invit sa urmarim impreuna acest tutorial video si sa vedem cum putem folosi acest robotel si care sunt comenzile pe care trebuie sa i le dam ca el sa ne asculte constiincios asa cum o face de fiecare data! Va doresc vizionare placuta!!
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
UPDATE 26-06-2010
DACA NU VA MERGE INCERCATI SA FOLOSITI UNUL DIN ACESTE ID-URI: infobotro7, infobotro10, infobotro11,infobotro12

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (86)

Related Post

This website uses cookies.