Indepartare reclama si activare multi mess pentru Yahoo Messenger 11.5 – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum activam multi messenger pentru Yahoo Messenger 11.5, noua versiune despre care noi am facut un tutorial acum cateva zile. Deasemenea, tot in acest tutorial o sa vedem ce trebuie sa facem ca sa scapam si de reclama din lista de messenger care de cele mai multe ori este nesimtit de enervanta. Toate acestea le vom face cu doua aplicatii portabile care nu necesita instalare.
Prima aplicatie AbrLite ne permite sa indepartam banerele publicitare din lista de Mess, camerele de chat sau conferintele video. Aceasta aplicatie este utila daca doriti sa scapati doar de reclamele din Yahoo Messenger si nu doriti sa activati si multi mess pentru Yahoo Messenger 11.5
A doua aplicatie se numeste AdBannerRemoverPlus_v1050 care este putin mai puternica si permite si activarea sau dezactivarea multi mess. Aplicatia poate chiar sa indeparteze unele butoane din lista de messenger, sa dezactiveze pornirea automata a Yahoo Messenger odata cu Windows-ul (lucru care poate fi facut si direct din aplicatia Yahoo Messenger 11.5). Si aceasta aplicatie poate indeparta reclamele in cazul in care nu am folosit deja AbrLite.
Mare atentie: Atat AbrLite cat si AdBannerRemoverPlus trebuie rulate cu grija in functie de sistemul de operare pe care il aveti. Daca aveti Windows pe 32 biti (am aratat in tutorial cum aflati ce versiune de windows folositi, 32 sau 64 biti) va trebui sa descarcati AbrLite_32bit si daca aveti Windows pe 64 biti va trebui sa descarcati AbrLite_64bit.
Desi aplicatia AdBannerRemoverPlus nu are doua versiuni pentr 32 sau 64, trebuie sa fiti atenti cand o rulati, sa va uitati jos in fereastra aplicatiei pentru a vedea daca v-a detectat calea corecta catre folderul unde este instalat Yahoo Messenger 11.5.
Calea catre folderul Yahoo Messenger pentru Windows 32 biti este: C:\Program Files\Yahoo!\Messenger
Calea catre folderul Yahoo Messenger pentru windows 64 biti este: C:\Program Files (x86)\Yahoo!\Messenger
Daca, calea indicata de AdBannerRemoverPlus nu este cea corecta, am arat in tutorialul video cum faceti sa dati aplicatiei calea corecta catre folderul Messenger.
Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul pentru a vedea ce trebuie sa facem ca sa scapam de reclamele din Yahoo Messenger si cum activam multi mess pentru Yahoo Messenger 11.5.

Download fisiere AbrLite 32 si 64 + AdBannerRemoverPlus

……………………

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 700 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (45)

  • Eu am reusit sa scot foarte simplu reclama de la noua versiune de yahoo messenger doar prin modificarea fisierului host. Mi s-a parut ceva schimbat la tine. In acest tutorial parca erai mai vesel decat de obicei.

  • Se pare ca site-ul de download are o problema . Ma arunca direct pe forum la ei . Ciudat.... Sper sa fie o problema temporara :D

  • Nu am de unde sa downloadez aplicatia, Adrian, te rog lasa aplicatia pe site sa o putem downloada si noi... sau dane un link....

    • BGD:
      Nu am de unde sa downloadez aplicatia, Adrian, te rog lasa aplicatia pe site sa o putem downloada si noi… sau dane un link….

      descurcate si singur....nici eu nu pot sa donwloadez programele de pe site asta....dar daca ai putinaminte le gasesti si in alt parte.... e valabil pt toti care citesc asta.....nu merge...descurcati-va si singuri ...vrei totul moca

  • http://www.mediafire.com/?mbjdbyijmnm luati de aici pt cei care nu va merge situ ca intradevar acel site momentan nu merge . si pe viitor ar fi bine sa puna adrian si cristi care fac tuturial ceva de luat de pe net sa hosteze iei acel soft ca uneori nu mai merg siturile respective

  • Database error
    The WackyB.com database has encountered a problem.

    Poti posta o arhiva sa descarcam si noi aplicatia?

Related Post

This website uses cookies.