Incearca Google Chrome OS de pe un stick usb fara instalare – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa invatam impreuna cum putem pune sistemul Chromium OS sau Google Chrome OS pe un stick USB pentru ca mai apoi sa bootam de pe el si sa il folosim in modul Live. Acesta va rula doar de pe stick-ul vostru USB ne facand nici o modificare Hard Disk-ului vostru real. Noi mai avem un tutorial in care am prezentat cum puteti folosi si testa Google Chrome OS pe o masina virtuala ca VirtualBox sau VMWare Player. Acolo va intrebam daca sunteti de acord si daca doriti sa fac un tutorial si despre cum il putem pune pe un stick USB, asa ca m-am decis sa fac acest tutorial. In penultimul tutorial aveti in textul de deasupra tutorialului mai multe detalii despre acest sistem de operare. Tot ce avem nevoie este sa descarcam cu ajutorul lui uTorrent sau orice client de torrente, o arhiva ce va contine imaginea si utilitarul Win32DiskImager ce ne va ajuta sa punem imaginea sistemului Google Chrome OS pe stick-ul nostru USB. Odata urmati pasii, nu ne mai ramane decat sa introducem stick-ul USB in Pc-ul nostru si sa dam restart pentru a intra in BIOS si a seta ca PC-ul nostru sa booteze de pe stick-ul USB. Cum facem acest lucru sa aratat pe larg in tutorialul video.
ATENTIE: Stick-ul USB folosit trebuie sa fie de minim 4 G

magnet:?xt=urn:btih:AZDMDID2FDGQ5ETAUZA2WVY3J6ZHP2Q6

Daca totusi nu va descurcati cu BIOS-ul pentru a seta ca PC-ul sa booteze de pe stick-ul USB, colegul meu Cristi a facut un tutorial despre “Cateva explicatii sumare despre BIOS” unde a specificat in detaliu functiile si optiunile BIOS-ului printre care si aceea de a seta ca PC-ul sa booteze de pe stick-ul USB.Acestea fiind spuse eu zic sa trecem la vizionarea tutorialului video.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (70)

  • Aveti tutoriale despre overclockarea procesorului Andrian spunea ca o sa realizati insa cam a trecut mult timp de atunci si nui nici un tutorial despre overclockarea procesorului?

    • sasha-097: Aveti tutoriale despre overclockarea procesorului Andrian spunea ca o sa realizati insa cam a trecut mult timp de atunci si nui nici un tutorial despre overclockarea procesorului?  

      Astai periculos ,si nu uita ca tutorialile sunt vizionate si de pusti de 8-14 ani.Cine va plati stricaciunele cauzate,doar parintii.Pe google sau youtube este multa informatie despre asa gen,Succes.

  • salut...as vrea un tutorial despre schimbarea start menu de windows xp in cel de windows 7...daca se poate am auzit ca este posibil asa ceva dar nup stiu cum asa ca mam gandit ca poate la voi gasesc solutia.Si orice tutorial despre customizare xp este binevenit.bafta in continuare

  • am incercat sa pun pe dvd cum ai sus tu insa nu a mers poate faci un tutorial despre asta

    • alex: am incercat sa pun pe dvd cum ai sus tu insa nu a mers poate faci un tutorial despre asta  

      nici la mine nu a mers ar fi bun un tutorial despre asta

  • Mai jokere tie nu tyy totuna daca se va strica procesorul nu tu ai dat banii pe el si asa ca sa nuty pese de procesorul meu.

    • sasha-097: Mai jokere tie nu tyy totuna daca se va strica procesorul nu tu ai dat banii pe el si asa casa nuty pese de procesorul meu.  

      Prietene, te faci ca nu vezi ce am spus mai sus? Fara comentarii pe langa subiectul tutorialului!!

  • Salut.! bun tutorial, si bravo voua, imi place acest site foarte mult, si voua mult succes ca dati straduinta pentru noi sa cunoastem mai multe,..stima din partea mea..! sias propune sa faceti un tutorial la softul Hamachi pentru a avea o retea virtuala pe net , este un program foarte bun, dar e versie free, si ar trebui de configurat, si multi folosesc acest soft ar prinde bine pentru foarte multi (jocurile merg doar prin DirectIP , IN LAN nu le vede) .OK mult sucees inca o data! multumesc anticipat!

  • da ai dreptate l-a mine pana isi face conexiunea dureaza 2 minute si am conexiune de la romtelecom si merge foarte bine zic eu si cred ca este mai bun internetul de la romtelecom decat rds & rcs.

  • Imi cer scuze nu merge adresa..cu URL de download.. o bag in linck bitTorent si imi da o eroare..ceva de genu Unable to find xt=urn:btih:AZDMDID2FDGQ5ETAUZA2WVY3J6ZHP2Q6 ma poate ajuta cineva va rogggggggg

    • Andrei1988: tie nu tyy totuna daca se va strica procesorul nu tu ai dat banii pe el si asa ca sa nuty pese de procesorul meu. sasha-097Citeaza-ma
      sasha-097 nu a votat pentru acest tutorial.

      Pentru cine nu se descurca sau nu ii merge magnetul am venit cu un link de download ajutator.Este aceiasi arhiva pe care am downloadat-o si incarcat-o pe un server unde v-a exista timp de 10 zile.Link-ul este acesta "http://dl.transfer.ro/chromium_os_usb-transfer_RO-17jul-103f8c.zip" .Scuze daca am postat ceva ce nu ar fi trebuit.

  • Imi cer scuze am observat nu copiasem magnet....etc . ereau puse pe randul de sus si deaia:d.. imi cer scuze:D

Related Post

This website uses cookies.