Instalare si setare antivirus avg free edition – tutorial video

In urmatorul tutorial video veti invata de unde se downloadeaza,cum se instaleaza si cum se seteaza cel mai bun antivirus gratuit AVG free edition.

Acest antivirus are o gramada de setari si de module care mai de care mai interesante,insa toate acestea consuma si resurse,acest lucru nu ar trebui sa fie un motiv de ingrijorare pentru cei care au un sistem performant,insa aceia care au sisteme mai putin performante ar trebui sa se indrepte spre antivirusul avira la care colegul meu boby a facut un tutorial.

Daca dorim sa reducem resursele pe care acesta le consuma trebuie doar sa intram in setari si sa dezactivam citeva module pe care nu le consideram necesare in activitatile noastre de zi cu zi.

Interfata este foarte atractive si aparent simpla,spun aparent simpla pentru ca atunci cind intram mai adinc in setari ne dam seama ca nu este chiar asa de simpla ba chiar pe alocuri te poate ametii cu multitudinea de optiuni.

Din punctul nostru de vedere acest produs de securitate,avg free edition,este cel mai bun antivirus gratuit de pe piata,asta bineinteles daca nu este o problema consumul de resurse.

In acest tutorial noi am realizat si un scurt test pentru programe de tip antivirus,avg free edition trecind cu succes aceasta proba.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (162)

  • bun tutorial da avg e prea praf la ora actuala avira e cel mai bun :) cristi uitate pe gmail ca te-am rugat si eu ceva ;)

  • Eu am avut AVG versiunea 7.5 pana sa am NET si nu aveam probleme,dar acuma e prea praf AVG pt NET.

  • DaneZu argumente ai? cum ti-ai dat seama de treaba asta? daca vrei sa ai virusi ii poti avea chiar si cu kaspersky pe comp! te asigur eu

  • Adrian acuma tu imi compari avg 7.5 cu kaspersky internet secrurity 2009?Nu zic ca daka am kaspersky nu pot avea virusi si nu imi spune ca u ai alege avg si daca vrei iti dau o graoza de dovezi

  • Adrian scuze da am impresia ca esti cam bagacios si cam tare in gura nu vreau sa ne certam ba din potriva sa ne intelegem bine.

  • DaneZu calm ombre! de unde stii ca-s tare in gura? ai dat cu ceva si nu sa spart? nu-s bagacios domnu DaneZu! da vezi tu...daca vrei sa dovedesti ceva sau sa arati ca ai niste cunostinte vino si cu argumente,ca uite asa mai sunt de-al de tine care postati pe siteuri aiurea fara nici un argument,si unii mai nepriceputi iau in seama "balivernele" voastre si isi va schimba antivirusul pt ca unu care nu stie mai nimic...sa trezit sa posteze o parere,intelegi care-i ideea? Si dupa cum vezi aici sunt foarte multi incepatori! Si sa stii ca da chiar aleg in loc de Kaspersky,AVG! 1 pt ca consuma cu mult mai putine resurse,2 ca este un antivirus bun,pt ca l-am folosit eu spun asta nu ca mi-au spus-o altii,asa si 3 nu-s atat de tampit sa ma las in baza unui antivirus fie el si kaspersky daca esti atent unde umbli,navighezi,ce descarci si mai stii ca crack poate fi un virus ori ca keygen poate fi un spy sau iarasi un virus,atunci totul e ok.Am dreptul sa fiu cum vreau domnu` DaneZu!! si "bagacios" si "tare-n gura" daca nu-ti convine ceva ignora-ma! nu ti-am cerut replica,daca vrei sa raspunzi sau sa argumentezi fa-o daca nu sa-ti fie de bine! E o tara libera unde toti putem fi cum vrem! Te simti eclipsat cumva? inferior de te doare ca-s "bagacios si tare-n gura"? n-ai de ce crede-ma!

  • Asa ...vazand ca te "framanta" ce as alege dintre kaspersky si AVG...nici unul acum...nu am instalat nici un antivirus! am COMODO un firewal si mi-e deajuns! pt ca asa cum ti-am spus stiu ce sa fac ce e periculos unde sa umblu.

  • Oameni buni !
    Daca ar fi sa vorbim despre securitate pentru pc-ul nostru n-am mai termina nici intr-o saptamina.
    Videotutorial.ro incearca sa va arate toate variantele iar voi trebuie sa alegeti cu manuta voastra.
    Kaspersky este un antivirus foarte bun,iar suita Kaspersky internet security este de vis dar din pacate amindoua costa destui bani si nu stiu citi dintre voi ar fi pregatiti sa plateasca pentru soft daca nu ar exista piraterie.
    Pentru cine nu conteaza banii recomand Kaspersky internet security .
    Avg antivirus face o treaba foarte buna si este gratuit,dar consuma ceva resurse cu setarile de baza .
    Avira antivirus este destul de bun si nu consuma resurse .
    Zone alarm firewall este exceptional(si eu il folosesc) .
    Comodo este super tare insa te cam inebuneste de cap si este mai mult pentru userii mai experimentati.
    Eu zic ca cel mai bine este sa le incercati pe toate,dar sa nu uitati de firewall care este prima linie de aparare.
    Eu personal recomand Avira antivirus + Zone alarm firewall free + BACKUP pentru toata lumea .
    Backup-ul este cel mai bun mod de a proteja datele .
    Inainte de a va alege securitatea faceti BACKUP si dupa aceea puteti sa experimentati cit vreti,ca sunteti la adapost.
    Un backup sanatos este cea mai sigura metoda de a va proteja , de o mie de ori mai sigura decit toate antivirus-urile si firewall-urile din lume.
    FACETI BACKUP BACKUP BACKUP.

  • Adrian, cand ai amintit de Comodo firewall te-ai referit la versiunea 3.0, cel de 18 mb si ceva?

  • suteti cei mai tari si va multumesc ca mati ajutat foarte mult sper sa faceti cat mai multe tutoriale va salut

Related Post

This website uses cookies.