Image Resizer for Windows, program gratuit pentru redimensionarea imaginilor – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video va voi prezenta un program extrem de simplu pentru redimensionarea imaginilor, acesta ne poate fi de folos cand dorim sa facem un wallpaper pentru telefonul mobil sau de ce nu, chiar pentru desktop.
Programul se numeste Image Resizer for Windows si se integreaza foarte frumos in meniul contextual (meniul click dreapta), nu trebuie decat sa executam click dreapta pe o poza sau pe mai multe poze si sa selectam dimensiunile, Image Resizer for Windows vine cu cateva setari standard insa putem alege modul advanced unde putem selecta noi ce dimensiuni dorim.
Acest soft de redimensionare a imaginilor este o clona a cunoscutului Image Resizer din Microsoft PowerToys for Windows XP, din pacate acel soft de la Microsoft nu merge decat pe Windows XP, cel prezentat in tutorial functioneaza si pe Windows Vista sau Windows 7 si bineinteles pe XP.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian

Download Image Resizer for Windows


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (34)

  • bv cristi, ar fi bun un tutorial despre un spft pentru decuparea "obiecte" din o poza ar fi super

  • salut cristi .am cautat de mult un asemenea program dar nu stiu daca ma poate ajuta . am niste poze cu mine care vreau sa le pun pe desktop dar se vad prea turtite :( ..ce rezolutie trebe sa-i fac? astept un raspuns la mine in mail .te salut

  • Mihai: bv cristi, ar fi bun un tutorial despre un spft pentru decuparea “obiecte” din o poza ar fi super  

    Seria noastra de tutoriale dedicate Gimp-ului le-ai privit? (4 episoade la numar) Le gasesti cu casuta de cautare din dreapta sus, scrii acolo: gimp, dai enter si vei gasi tutorialele, ala stie sa faca de toate!

  • salut vreau sa stiu daca internet de la cosmote adic cartela cosmote daca merge la desktop casa nu al eau degeaba

  • imi ziceti va rog ce cat trebe facuta rezolutia pozei sa nu se mai vada bombata sau turtita pe desktop ? multumesc

Related Post

This website uses cookies.